23 Eylül 2013 Pazartesi Reyting Sonuçları

ya lütfen yine mi kalite konusu ya star parayı bastı aldı acunu istediği kadar yayınlar şimdi de bol bol kazanmak için 4 gün yayınlıyo ve hakkı da niye yayınlamasın her gün zirvede oluyo adam napsın star 2 güne idirecek te reytingleri mi düşsün , bbeb nasıl geçen yaz haftada 5 gün yayınlanıyodu nedense yazın 5-6 reytingle zirvede oluyodu sonra 2 güne indirildi mecbur nedense diziler geldi ve günler doldu ama starda şu an my,medcezir gibi pt1 de iyi gidecek bi dizisi olmadığı için acunu koyuyo nedense salı boş ne koysun dilayı dicem ama acun kadar iyi gidemez,film koysa en fazla 4-5 alır şimdi 10 reytingli acun varken :)

Benim O Sesin kalitesinden şüphem yok. Acunun en iyi programıdır açık ara. Vakit buldukça ben de izliyorum.

Sorun kaliteli yayıncılık. O Ses ne kadar kaliteli olsa da Star haftanın 5 günü yayınlayarak kanalın kalitesini zedeliyor.

Burada önemli olan "yapım kalitesi değil", "kanal kalitesi". :)
bütün kanallar reytinglere ve onun sonucu kazandıkları paraya bakıyor sonuç böyle olunca da istediği güne istediği kadar koyma hakkına sahip kanalın kalitesizliğiyle alakası yok
ya lütfen yine mi kalite konusu ya star parayı bastı aldı acunu istediği kadar yayınlar şimdi de bol bol kazanmak için 4 gün yayınlıyo ve hakkı da niye yayınlamasın her gün zirvede oluyo adam napsın star 2 güne idirecek te reytingleri mi düşsün , bbeb nasıl geçen yaz haftada 5 gün yayınlanıyodu nedense yazın 5-6 reytingle zirvede oluyodu sonra 2 güne indirildi mecbur nedense diziler geldi ve günler doldu ama starda şu an my,medcezir gibi pt1 de iyi gidecek bi dizisi olmadığı için acunu koyuyo nedense salı boş ne koysun dilayı dicem ama acun kadar iyi gidemez
ya lütfen yine mi kalite konusu ya star parayı bastı aldı acunu istediği kadar yayınlar şimdi de bol bol kazanmak için 4 gün yayınlıyo ve hakkı da niye yayınlamasın her gün zirvede oluyo adam napsın star 2 güne idirecek te reytingleri mi düşsün , bbeb nasıl geçen yaz haftada 5 gün yayınlanıyodu nedense yazın 5-6 reytingle zirvede oluyodu sonra 2 güne indirildi mecbur nedense diziler geldi ve günler doldu ama starda şu an my,mecezir gibi pt1 de iyi gidecek bi dizisi olmadığı için acunu koyuyo nedense salı boş ne koysun dilayı dicem ama acun kadar iyi gidemez,film koysa en fazla 4-5 alır şimdi 8-10 reytingi acun varken :)
bana tercüman olmuşsun aynı fikirdeyim