23 Eylül 2013 Pazartesi Reyting Sonuçları

O ses yüksek reyting aldıkça senin bı çırpınışlar harbi komik oluyo. :F

Tamam tamam için rahatlayacaksa; Acunun bütün programları boşlukta yayınlanıyor hiç rakibi yok Acunun bomboş ortamda yayın yapıyor yoksa nasıl görsün 9'u. :F

Çırpınıyor mırpınıyor komik oluyorlarla gaza getirmeye çalişma:bağır: Sen ne dedin??? Geçen hafta "Karadayı yükselince geri döenerken Forumdash" ben naptım geçen haftada burda oldugumu gösterdim.Forumda olmayan sensin o ses yukseldikçe geliyorsun.Bi varsin bi yoksun. Hayır o lafı söylerken hiç utanmadan unutuyorsun. Geçen hafta benden alıntı yapıp "Acun erken başladıya taktı(3-5 böyle bişey)" dediğini nasıl unutuyorsun???

Bundan sonra benden gerekli gereksiz alıntı yapma.Bu gereksizliğide sen başlattin.

@Forumdash usenmedim seyirci artisini hesapladim geçen haftaya göre tns de ‰4 civarinda seyirci gelmiş. ekrana okullarin baslamasiyla bu sonuc normal.
İyi yapmişssin afferinde. O %4 oturmuş Karadayı izleyip AB'sini tekrar mı yukseltmiş sanki??? Biz neyi tartişiyorduk onu bile unuttum.Lafi getirdin hesaplara😕 Neyse bak keyfine akşama Çalikuşu vs O ses yorumlarini önemle takiplicem:))))))))))

yeni reklam düzeni kardayıya yaramış
o ses ab de çok iyi gitmiş
asıl tebrik müge anlı ya kadın sabahın 10 unda prime time kadar izleniyor :F
den.yıldızı ve unutma beni kendine gelmiş ilk 10 dan düşmezler yakında
gb nin tekrarı güzel ve çirkinin yein bölümündne iyi gitmiş mantıklı bir karar olmuş bitmesi

bu arada bnm baban senin babanı döver tarzı durumlar girmeyin forumun seviyesi düşüyor hadi @Forumdash ı ve diğerlerini anlarım da sen yapma bari @Yakamoz-Asi :D

Çırpınıyor mırpınıyor komik oluyorlarla gaza getirmeye çalişma:bağır: Sen ne dedin??? Geçen hafta "Karadayı yükselince geri döenerken Forumdash" ben naptım geçen haftada burda oldugumu gösterdim.Forumda olmayan sensin o ses yukseldikçe geliyorsun.Bi varsin bi yoksun. Hayır o lafı söylerken hiç utanmadan unutuyorsun. Geçen hafta benden alıntı yapıp "Acun erken başladıya taktı(3-5 böyle bişey)" dediğini nasıl unutuyorsun???

Bundan sonra benden gerekli gereksiz alıntı yapma.Bu gereksizliğide sen başlattin.

İyi yapmişssin afferinde. O %4 oturmuş Karadayı izleyip AB'sini tekrar mı yukseltmiş sanki??? Biz neyi tartişiyorduk onu bile unuttum.Lafi getirdin hesaplara😕 Neyse bak keyfine akşama Çalikuşu vs O ses yorumlarini önemle takiplicem:))))))))))
evet sen benim yazdiklarimi yanlış anladim))) dün yazdiklarimi tumden oku ne demek istedigimi anlarsin))))

yav asa yukari 7 8 milyon kisi hem karadayı hem o sesi izlemiş neyin tartısmasını yapiyorsunuz

yeni reklam düzeni kardayıya yaramış
o ses ab de çok iyi gitmiş
asıl tebrik müge anlı ya kadın sabahın 10 unda prime time kadar izleniyor :F
den.yıldızı ve unutma beni kendine gelmiş ilk 10 dan düşmezler yakında
gb nin tekrarı güzel ve çirkinin yein bölümündne iyi gitmiş mantıklı bir karar olmuş bitmesi

bu arada bnm baban senin babanı döver tarzı durumlar girmeyin forumun seviyesi düşüyor hadi @Forumdash ı ve diğerlerini anlarım da sen yapma bari @Yakamoz-Asi :D

Ben ne dedim la :D

oha oranlara bak be karadayı ve o ses ne yapmışlar öyle :D fatih bu oranlardan sonra en iyi 3. olur abde o da olamaz gibi o sese bak total 9.32 reyting özeti 6.04 ab 10.76 reyting özeti 8.07 almış valla süper yarışma
karadayı total 9.5 ab 9.96 reytingle müthiş gitmiş

Karadayı ve O Ses ikisini de tebrik ediyorum yine harikalar yaratmışlar.

Ama söylemeden edemeyeceğim. O Ses yarışması Acunun en sevdiğim yarışması, ama yeminle nefret ediyorum yavaş-yavaş yine. Yahu bu ne paragözlüktür? Salı da yayınlanacakmış bugün. Ben hergünümü Acuna mı ayırmalıyım bir programını seyretmek için. İnşallah düşüş yaşar diyeceğim çünkü, sevsem de bunu istiyorum ciddi anlamda.

Eskiden nasıl O Ses`i Pazara alınca 5 reytinge kadar düştüyse İnşallah Salı da düşer diyeceğim ama düşeceğini de pek sanmıyorum.

Acun bey, Ya Pazartesiden çekil Karadayı rahat rahat iki grupta da açık ara zirvede olsun. Ya da Salıdan çekil yeni başlayan dizilerle millet para kazansın. Bu kadar vurdumduymaz ve kendini düşünen insan sevilmez gerçekten nefret edilir.

ayni gunde iki yapimim nerdeyse 10 reytinge yaklasmasi fatihin tutmasini zorlasdiriyor..beni boyle sev her hafta reytingini azaltiyor yaaa:(

Karadayı ve O Ses ikisini de tebrik ediyorum yine harikalar yaratmışlar.

Ama söylemeden edemeyeceğim. O Ses yarışması Acunun en sevdiğim yarışması, ama yeminle nefret ediyorum yavaş-yavaş yine. Yahu bu ne paragözlüktür? Salı da yayınlanacakmış bugün. Ben hergünümü Acuna mı ayırmalıyım bir programını seyretmek için. İnşallah düşüş yaşar diyeceğim çünkü, sevsem de bunu istiyorum ciddi anlamda.

Eskiden nasıl O Ses`i Pazara alınca 5 reytinge kadar düştüyse İnşallah Salı da düşer diyeceğim ama düşeceğini de pek sanmıyorum.

Acun bey, Ya Pazartesiden çekil Karadayı rahat rahat iki grupta da açık ara zirvede olsun. Ya da Salıdan çekil yeni başlayan dizilerle millet para kazansın. Bu kadar vurdumduymaz ve kendini düşünen insan sevilmez gerçekten nefret edilir.
revan biz buna rekabet diyoruz kapitalist sistem diyoruz altta kalanın canı çıksın diyoruz acuna niye kızarsın anlamadım diğer kanallar daha kaliteli işler yapsınlar acunu başka güne kaçırsınlar

revan biz buna rekabet diyoruz kapitalist sistem diyoruz altta kalanın canı çıksın diyoruz acuna niye kızarsın anlamadım diğer kanallar daha kaliteli işler yapsınlar acunu başka güne kaçırsınlar
Karadayı sence yeterince güçlü bir rakip değil mi?

Benim anlamadığım Star kaliteli olacağız diyor ama sezon başında 4 gün, ortasında 5 gün Acun yayınlıyor. Bu mu kalite?

o ses türkiye yine çok başarılı gitmiş, ab'de ki özet oranı baya bi şaşırttı :d
karadayı da bu hafta iyi bi yükseliş yakalayarak , çok başarılı gitmiş.
gb yine iyi kurtarmış kanal d'yi.

Bebek İşi iyi gitmiş Ab'de 6. olmuş.

Kim Milyoner Olmak İster toparlamış.

Acun ve Karadayı iyi gitmiş tebrikler yanlız Acun artık hafta da 2 gün olmalı. :)

Karadayı Acun'u geçmiş mi geçmiş çokta uzatmaya gerek yok öbür türlü olsaydı Star TV fanları ezdi ezdi diye mesajlar yazardı. :) :)

Çocuklar Duymasın çok düşmüş bence hiç başlamamalıydı dün baktım da gülünecek yanı kalmamış.

Karadayı sence yeterince güçlü bir rakip değil mi?

Benim anlamadığım Star kaliteli olacağız diyor ama sezon başında 4 gün, ortasında 5 gün Acun yayınlıyor. Bu mu kalite?
karadayı ben seyretmesem de bu forumdaki çoğu kişinin yorumlarına ve reytinglere bakarak güçlü bir rakip tabiki de .acun olayı arz talep olayı sen hep ab den gem vurursun ab si yüksek yapım kaliteli yapımdır dersin yanılıyor muyum acunun ab side ya 1. yada 2. şimdi sen kalkmışsın kaliteden bahsediyorsun peki bu kalite deil de ne kendinle çelişmiyor musun

Bebek İşi iyi gitmiş Ab'de 6. olmuş.

Kim Milyoner Olmak İster toparlamış.

Acun ve Karadayı iyi gitmiş tebrikler yanlız Acun artık hafta da 2 gün olmalı. :)

Karadayı Acun'u geçmiş mi geçmiş çokta uzatmaya gerek yok öbür türlü olsaydı Star TV fanları ezdi ezdi diye mesajlar yazardı. :) :)

Çocuklar Duymasın çok düşmüş bence hiç başlamamalıydı dün baktım da gülünecek yanı kalmamış.
Aynen çok kötü ben bile bıraktım

karadayı ben seyretmesem de bu forumdaki çoğu kişinin yorumlarına ve reytinglere bakarak güçlü bir rakip tabiki de .acun olayı arz talep olayı sen hep ab den gem vurursun ab si yüksek yapım kaliteli yapımdır dersin yanılıyor muyum acunun ab side ya 1. yada 2. şimdi sen kalkmışsın kaliteden bahsediyorsun peki bu kalite deil de ne kendinle çelişmiyor musun
Benim O Sesin kalitesinden şüphem yok. Acunun en iyi programıdır açık ara. Vakit buldukça ben de izliyorum.

Sorun kaliteli yayıncılık. O Ses ne kadar kaliteli olsa da Star haftanın 5 günü yayınlayarak kanalın kalitesini zedeliyor.

Burada önemli olan "yapım kalitesi değil", "kanal kalitesi". :)

Karadayı, O Ses Türkiye yarışını totalde Karadayı, A/B'de ise O Ses Türkiye kazanmayı başardı.

Kim Milyoner Olmak İster başarısını her iki grupta da sürdürmeye devam etti.

Bebek İşi ilk bölümüyle totalde vasat gitmesine karşın, ikinci bölümüyle totalde çok kötü gitti ve ilk 20'ye dahi giremedi. A/B'de ise ilk bölümüyle 6. olmarak iyi gitti.

İki Dünya Arasında kanalına göre çok iyi oranlar almaya devam ediyor.

Müge Anlı gündüz kuşağında şovuna devam ediyor.

Beni Böyle Sev TRT ortalamasına göre iyi oranlar almayı başarmış.

Güneşi Beklerken kolaj bölümüyle totalde kötü giderken, A/B'de fena gitmemiş.

Çocuklar Duymasın kötü gitmeye devam ediyor. Dizi totalde ilk 20'ye zor girdi. Dizinin artık başka saatte yayınlanması gerek.

Final yapacak olan Güzel Çirkin kötü oranlar aldı.

Görüş Günü Kadınları çok geç saatte yayınlanıyor ve doğal olarak düşük izlenme oranları alıyor.

Star'ın gündüz yayınladığı günlük dizisi Aşkın Bedeli kötü gidiyor. Dizinin en azından ilk 40'a girmesi gerek.

Kanal 7'nin yeni günlük dizisi Hayat Dediğin totalde kanalına göre fena başlamayarak 41. oldu.

Daha önce yüzlerce kez yayınlanan Tosun Paşa filmi iyi izlenmeyi başardı.