Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yalan dyanın günü belli oldu gibi @EveN
Tabi fatih çalıkuşu aşk günlerinde tutarsa ama kanal d yalan dünyayı cumaya koymalı o zaman medcezirin absi düşüş yaşayabilir belki ama kanal d için iyi bir adım olabilir.
Bu arada kayıpıda medceziride izlemedim izkeyesim var ama hangisinden başlasam karar veremedim
kayıp ı izledim süperdi dizi 4.bölümdn sonraa açılscsk dedi irfan şahin ama şu anki hali de oldukça akıcı-aksiyon dolu
medcezir anlıkalrda 10 u görmüş tns de 7.5-8 alabilir ama ilişki durumları karışınca düşecektir bence
karagül iyi başlamış totalde 7 den düşmez gibi (anlıklara göre)
dila nın yeni saati iyi olmuş
hs ve tatar için umutlar azalıyor
dün kayıp'ı izleyemedim eve geç geldim diye , tns açıklansın hemen izleyip detaylı yorumumu 12 gibi yaparım
kayıpta geçen haftaya göre yükseliş var az da olsa, umarım ab'de 1. olur.
med cezir çok başarılı gitmiş cidden de, tns de nasıl bi sonuç elde edicek acaba..
karagül iyi direniyor med cezire karşı, geç bitme fırsatıyla totelde 1.liğe oturma şansı var.
huzur sokağı uzatmaları oynuyor, bitmeli artık. tatar da öyle..
medcezir akşam nasıl bölümdü öyle ya inanılmaz gerçekten karagülle 3 anlık karşılaşmış ve hepsinde geçmiş süper dila da iyi gitmiş tns sonuçlarını merakla bekliyoruz sbtde medcezir iki grupta da zirvede ab ilk ikiyi kapatmış hadi hayırlısı
kayıp totelde yükselmiş az biraz ama ab'de düşüş yaşıyarak kötü gitmiş... ben 6 filan bekliyodum ab'de..
med cezir süper oranlar yakalamış 2. bölümü ile, dizinin önü açık gözüküyor ama totelde 1. olamamış.
karagül totelde 1. olarak çok başarıllı ama ab'de pek iyi sayılmaz.
dila hanım orta karar bi reyting almış.
huzur ve tatar kötü gitmiş reytinglerde..
Dila'nın sıralaması iyi fakat ilk sezona göre 2-3 reyting kaybı var gibi, oda kanalın pek fazla tanıtım fragmanı yayınlanmaması ve gec saate yayınlanmasının nedenidir bence
Medcezir gayet iyi oranlar almış fakat erken bitiyor. Dila hanım fena gitmemiş. Dila hanımın gelmesiyle tatar ramazan düşüşe geçmiş Huzur sokağı kötü gitmiş dizinin günü değişecektir böyle giderse. Kayıp'ın çabuk düşmeye başladı bu reytinglerle part1 de kalması imkansız Karagül totalde iyi Ab'de vasat gitmiş
Medcezir iki grupta da süper gitmiş. Totalde zirveyi az farkla kaçırmış, süresi uzanırsa orada da alır zirveyi. Hele A/B`de müthiş gitmiş.
Karagül totalde zirvede tebrikler. Ama ben demiştim A/B`yi alamaz diye isterseniz mesajları göstereyim. Karagül gibi konak, kuma, tokat, klişe diziler A/B`de sadece boşluktan ve sezon finaliyle yükselir. Zaman geçtikçe Karagül totalde 3`e düşer ama totali aynı kalır. Bu diziyi Mahsun yapmıyor şaşırdım.
Kayıp iyice düşüş yaşadı. Artık bugüne Yalan Dünyanın geleceği kesinleşti diyebiliriz.
İntikamın tekrarları çok iyi gidiyor ama yeni bölüm bir türlü toparlanamıyor.
sonuçlar gecen hafta yazdığım gibi oldu medcezir ile karagulu totalde at basi yarisi olmuş karagul kil payı kazanmış. sbsvnin yokluğu medcezire yarayacağını gecen haftadan belliydi. ab de ise tartışmasız medcezir olacağı açıktı dün izlediğim karagul sidet silah dayak bıçaklama bağırma çağırma vardı bu yüzden totali yüksek absi düşük çıkacağı çok açıktı.
karagulun yaptığı ucuz totalden reyting alma kurnazligi sadece ama bu yöntem ab halkını uzaklaştırıyor ama senaristler bu durumdan memnun demek ne diyelim hayırlı olsun
Kayibi sosyal medya ne kadar sevsede o diziden bir nane olmayacagi gecen haftadan belliydi. zaten sosyal medya bu diziden sıkılıp bir sure sonra birakacaktir. Bu dizinin kaderi ayni kızım nerede güzel ve çirkin gibi olacak fazla post kasmaya gerek yok))))
karagül süper başlamış zirveyi almış beklediğim gibi helal olsun
medcezirde süper gitmiş iki grupta da yok iyi
kayıp tutmadı yakında p2 ye atılır ya da günü değişir
tatar ramazan 3.60 almış bu muhteşem dizi için çok az oranlar daha fazlasını hakediyo
huzur sokağı yakında kaldırılır
Tatar ramazan karşına sidetli, silahlı başka diziler gelince doğal olarak dusmus))) herkes totalden nasıl reyting alacağını biliyor artikin karagul dila hanım ve tatar ramazan bu ucuz taktiği uygulayinca tatar arada ezildi))))
Huzur sokagini toparlamaya çalışıyorlar ama pek seyirci sevmedi sanırım. Dün yazmıştım karakterler aniden 180derece dondu genelde buna seyirci tepki verir sanırım tum senarist ekibi degistirmisler doğal olarak karakterlerin geçmişi silinmiş. Bundan sonra güçlü rakipleri karşında tutunması imkansız stv cuma iyi bir yapım koyacak artik
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.