xBUGRAx
Süper Emekli
imzamı atarım..yada ab de reyting almanın formülü; tescilli güzeller, markalı giyim kuşam, kızların hayran olduğu tescilli yakışıklı, kaslı vücutlar, havuzlu villalar, lüks yatlar, jipler, partiler, denizler, yatlar, yalılar=medcezir
erkek dizileri düşük alıyo açık ve net vadi bi efsane onu ayrı tutmak lazım milyonlarca hayranı var müptelası varKurtlar Vadisi Pusu erkek dizisi ama yüksek reyting alıyor. Demek ki alakası yok.
aynen vallahi yarım saattir reklam başladı bittiYarım saat şu söz için bekledik
Tatar Ramazan: Dokunmayın lan Savcıya
kardeş senin tatar ramazanla ne sorunun var Allah Allah dizi mükemmel ötesiOzlemisiz seni takas yine basladin
kardeş senin tatar ramazanla ne sorunun var Allah Allah :D dizi mükemmel ötesi[/quote' Alıntı:Sorunum yok yahu sadece yorumlarına katılmıyorum
katıl katılma banane ben yazarım her zaman tatar ramazan müthiş bir dizi açık ve netSorunum yok yahu sadece yorumlarına katılmıyorum
aga hala söylediklerimin arkasındayım aslında dizi güzel bende beğendim ama pek uzun sürmez bence şu anda iyi gidiyor ama yakında düşer ve biter diye düşünmekteyimAga Medcezir konusunda fena yanıldın gerçekten. Israrla tutmayacak dediğin dizi 10 reyting gördü.
Hahaha. Aga valla güldürüyon beni 10 reyting gören dizi nasıl düşüp kaldırılsın? Ayrıca Cuma boş bir gün sayılır. Tek rakibi Karagül. Zamanla alır zirveyi iki grupta da. Başta ben de ön yargılıydım ama izleyince acayip bağlanıyorsun diziye. Sana da tavsiye ederim. Geçmişe sünger çek gitsin.aga hala söylediklerimin arkasındayım aslında dizi güzel bende beğendim ama pek uzun sürmez bence şu anda iyi gidiyor ama yakında düşer ve biter diye düşünmekteyim
içimde öyle bir his var aga dizinin ömrü pek uzun olmayacak gibi ilk bölümünü izledim zaten aga fena değildiHahaha. Aga valla güldürüyon beni 10 reyting gören dizi nasıl düşüp kaldırılsın? Ayrıca Cuma boş bir gün sayılır. Tek rakibi Karagül. Zamanla alır zirveyi iki grupta da. Başta ben de ön yargılıydım ama izleyince acayip bağlanıyorsun diziye. Sana da tavsiye ederim. Geçmişe sünger çek gitsin.
Yakında sen de Medcezirci olacaksın aga kaçış yok. Vadi izleyen arkadaşlar bile güzel diyor diziye. Daha ne olsun.içimde öyle bir his var aga dizinin ömrü pek uzun olmayacak gibi ilk bölümünü izledim zaten aga fena değildi
bende güzel diyorum zaten aga ama cuma günü izleyememYakında sen de Medcezirci olacaksın aga kaçış yok. Vadi izleyen arkadaşlar bile güzel diyor diziye. Daha ne olsun.