20 Eylül 2013 Cuma Reyting Sonuçları

Tatar Ramazan reklam dönüşü
OFFFF MÜTHİŞŞŞŞŞŞ SAHNE !!! SAVCI ÖLMEZ İNŞALLAH

Tatar Ramazan reklam dönüşü
OFFFF MÜTHİŞŞŞŞŞŞ SAHNE !!! SAVCI ÖLMEZ İNŞALLAH

Tatar Ramazan bitti
YAV ARKADAŞ DİZİYE HASTA OLDUM
1-Vadi
2-Tatar

yada ab de reyting almanın formülü; tescilli güzeller, markalı giyim kuşam, kızların hayran olduğu tescilli yakışıklı, kaslı vücutlar, havuzlu villalar, lüks yatlar, jipler, partiler, denizler, yatlar, yalılar=medcezir
imzamı atarım..

Kurtlar Vadisi Pusu erkek dizisi ama yüksek reyting alıyor. Demek ki alakası yok. :D
erkek dizileri düşük alıyo açık ve net vadi bi efsane onu ayrı tutmak lazım milyonlarca hayranı var müptelası var
ama tatar ramazan harika bi dizi çok daha yüksek alması lazım
bu atv ne yapıyo ya dizi tam 30 dk dır reklamda 15 dk reklama girdi tam başladı dedik yine girdi sonra bitti hemen

Yarım saat şu söz için bekledik
Tatar Ramazan: Dokunmayın lan Savcıya
aynen vallahi yarım saattir reklam başladı bitti

Ozlemisiz seni takas yine basladin :)
kardeş senin tatar ramazanla ne sorunun var Allah Allah :D dizi mükemmel ötesi

Aga Medcezir konusunda fena yanıldın gerçekten. :D Israrla tutmayacak dediğin dizi 10 reyting gördü. :D
aga hala söylediklerimin arkasındayım:D aslında dizi güzel bende beğendim ama pek uzun sürmez bence şu anda iyi gidiyor ama yakında düşer ve biter diye düşünmekteyim :D :D

aga hala söylediklerimin arkasındayım:D aslında dizi güzel bende beğendim ama pek uzun sürmez bence şu anda iyi gidiyor ama yakında düşer ve biter diye düşünmekteyim :D :D
Hahaha. :D Aga valla güldürüyon beni 10 reyting gören dizi nasıl düşüp kaldırılsın? Ayrıca Cuma boş bir gün sayılır. Tek rakibi Karagül. Zamanla alır zirveyi iki grupta da. Başta ben de ön yargılıydım ama izleyince acayip bağlanıyorsun diziye. Sana da tavsiye ederim. Geçmişe sünger çek gitsin. :D

Hahaha. :D Aga valla güldürüyon beni 10 reyting gören dizi nasıl düşüp kaldırılsın? Ayrıca Cuma boş bir gün sayılır. Tek rakibi Karagül. Zamanla alır zirveyi iki grupta da. Başta ben de ön yargılıydım ama izleyince acayip bağlanıyorsun diziye. Sana da tavsiye ederim. Geçmişe sünger çek gitsin. :D
içimde öyle bir his var aga dizinin ömrü pek uzun olmayacak gibi :D ilk bölümünü izledim zaten aga fena değildi :D

içimde öyle bir his var aga dizinin ömrü pek uzun olmayacak gibi :D ilk bölümünü izledim zaten aga fena değildi :D
Yakında sen de Medcezirci olacaksın aga kaçış yok. :D Vadi izleyen arkadaşlar bile güzel diyor diziye. Daha ne olsun. :D