20 Eylül 2013 Cuma Reyting Sonuçları

Dila Hanım yükselmiş. Annemle babam da ona bakıyorlar şu an boşluktan. :)

Yav şu Tatar Ramazan beni iyicene kendibe bağladı.Vadiden sonra en bol aksiyonlu dizi

Yav şu Tatar Ramazan beni iyicene kendibe bağladı.Vadiden sonra en bol aksiyonlu dizi

tatar ramazan 2 dk reklamdı dila nerden çıktı ya
şuraya bak kadın dizisi dila 6 görüyo tatar 4.5
erkeklerde dizi izliyo kadınlar kadar bu ne ya

yav bu tatar ramazan ne müthiş bir dizi arkadaş inanılmaz güzel lanet olsun reytinglerde çok daha fazlasını hakediyo karagül medcezir 10 görebilirken onlardan her anlamda daha kaliteli daha mükemmel bir dizi olan tatar 4 görüyo
erkeklerin izlediği diziler az reyting alıyo karı dizileri yüksek alıyo cihazlar nereye takılı merak ediyorum tatar ramazan çok fazla izlenen bir dizi ve izleyen herkes beğeniyo ama cihazlar kadınlara çalışıyo maşallah
inşallah bitmez ya off tatar ramazan fanı oldum artık 2 numaralı dizim :D
Ozlemisiz seni takas yine basladin :)

totalde reyting almanın formülü: iki eş+ bir konak+ bir nine+ bol kiz kaçırma+ bol silah ve şiddet+ dağlar cayirlar ovalar inekler+ gercek annesini bilmeyen çocuklar =karagulu=küçük gelin)))))

yada ab de reyting almanın formülü; tescilli güzeller, markalı giyim kuşam, kızların hayran olduğu tescilli yakışıklı, kaslı vücutlar, havuzlu villalar, lüks yatlar, jipler, partiler, denizler, yatlar, yalılar=medcezir

yav bu tatar ramazan ne müthiş bir dizi arkadaş inanılmaz güzel lanet olsun reytinglerde çok daha fazlasını hakediyo karagül medcezir 10 görebilirken onlardan her anlamda daha kaliteli daha mükemmel bir dizi olan tatar 4 görüyo
erkeklerin izlediği diziler az reyting alıyo karı dizileri yüksek alıyo cihazlar nereye takılı merak ediyorum tatar ramazan çok fazla izlenen bir dizi ve izleyen herkes beğeniyo ama cihazlar kadınlara çalışıyo maşallah
inşallah bitmez ya off tatar ramazan fanı oldum artık 2 numaralı dizim :D
Kurtlar Vadisi Pusu erkek dizisi ama yüksek reyting alıyor. Demek ki alakası yok. :D