Ama İntikam aynısını yapmıyor. Yani o farklı bir durum.Revan kızma ama artık Twitter'da TT olmak zor değil çünkü geçen gün öğrendim Görüş Günü Kadınları'nın yapımcısı yüksek takipçili sayfalar ile anlaşmış yani böyle şeyler var TT olmak zor değil.![]()
Ama İntikam aynısını yapmıyor. Yani o farklı bir durum.Revan kızma ama artık Twitter'da TT olmak zor değil çünkü geçen gün öğrendim Görüş Günü Kadınları'nın yapımcısı yüksek takipçili sayfalar ile anlaşmış yani böyle şeyler var TT olmak zor değil.![]()
Benim Dünyam filmi dizi olsaydı ne reyting alırdı be. Tam tutacak bir dizi.
Evlat olsa sevilmez.@EveN şuna bak
Haldun Arsoy @HaldunArsoy1 sa
Emre sen küçükken çok tatlıydın demişken size Emre'nin küçüklük resmini sunmak isterim #intikamdevamediyor #intikam pic.twitter.com/GSTAAna3S9
Nereden biliyorsun?Ama İntikam aynısını yapmıyor. Yani o farklı bir durum.
Allah Aşkına D Productions ile Koliba mı ne onu bir mi tutuyorsun? İntikam geçen sene de TT oluyordu.Nereden biliyorsun?
Zengin Kız Fakir Oğlan'da var.aman intikama bu anlıkta da reklamdı demeyin her anlıkta reklammı olurmuş
vadi reklam olmasına rağmen çok iyi gitmiş.
intikam böyle giderse aramızda kalsın(star tv)intikamı geçer.Çünkü perşembeye bir komedi dizisi lazım
aramızda kalsında bu boşluğu dolduracak bence![]()
Allah Aşkına D Productions ile Koliba mı ne onu bir mi tutuyorsun? İntikam geçen sene de TT oluyordu.
Belli olmaz o işler bence neyse uzatmayalım.Allah Aşkına D Productions ile Koliba mı ne onu bir mi tutuyorsun? İntikam geçen sene de TT oluyordu.
Daha kötüymüş.![]()
Total dizilerinin aksine A/B`ye hitap eden bir dizinin TT olması çok normal. Her TT olanın altında bir bit aramamız gerekmez.Belli olmaz o işler bence neyse uzatmayalım.![]()
![]()
evet onu unutmuşumZengin Kız Fakir Oğlan'da var.![]()
evet onu unutmuşum
ama bence aramızda kalsın perşembe günleri intikamdan
daha iyi gidecek hem komedi
dizisi
ab de toteldeki aldıgı reytinglerden daha iyi alır dizi
haldun aslı ya asılmaya başladı bu aradaKanal D @KanalD1 sa
Güzel kadın yine yakıyorsun ortalığı! #intikamdevamediyor pic.twitter.com/apYRedF7N9
Ekli dosyayı görüntüle 6563