Don't panic intikam yarin tns'de iyi gelir ozellikle absi demisti dersiniz 😉
Nedense Mike Kelley yazınca dizi soğuk geliyor bana. Sezon Finalini de o yazmıştı bölüm kötü olmuştu. Yine o yazmış bu bölümü de. Ama ismini unuttum o kişi yazınca harika bir bölüm oluyor. Düşük olmasının nedeni Kayıp yüzünden bütün dizilerin üvey evlat olması...İntikam'a baktım birazda dizi daha soğuk ve boğucu geldi reytingleride epey düşmüş gerçi dün merhamet'de sbt'de çok kötüydü ama ab'de 1.oldu
İntikam bana hep soğuk geldi görüntüleride kötü boğuk bir havası varNedense Mike Kelley yazınca dizi soğuk geliyor bana. Sezon Finalini de o yazmıştı bölüm kötü olmuştu. Yine o yazmış bu bölümü de. Ama ismini unuttum o kişi yazınca harika bir bölüm oluyor. Düşük olmasının nedeni Kayıp yüzünden bütün dizilerin üvey evlat olması...
Soğuk dizi haklısın. Çünkü, yabancı ve amerikanvari dizi. İnan bana bu kadar izleniyorsa bile Beren Saat içindir. Beren Saat olmasa yayından kalkmıştı.İntikam bana hep soğuk geldi görüntüleride kötü boğuk bir havası var
Evet haklısın Kanal D özellikle Kayıp tanıtımlarına çok önem verdi onunda etkisi olabilir reytinglerde ve twitter'da izleyici Nejat İşler'in yokluğundan da epey şikayetçi
Evet amerikan dizileri bize göre değil biz dizilerde bir sıcaklık arıyoruz.Amerikan işlerinde o sıcaklık yok bereni sevmem ama aşkı memnu ve fatmagülü izlemiş biri olarak intikam gerçekten izlenecek gibi değil bana göreSoğuk dizi haklısın. Çünkü, yabancı ve amerikanvari dizi. İnan bana bu kadar izleniyorsa bile Beren Saat içindir. Beren Saat olmasa yayından kalkmıştı.
Kötü dizi demiyorum, dizi harika ama bu tür diziler nedense tutmuyor Türkiyede. 20 Dakika 8 reytingle başladı ama tıpkı İntikam gibi amerikanvari olduğu için malesef düşüş yaşadı...
Aslında TRT`yi de hesapa katalım. Zengin Kız Fakir Oğlanı yüksek çıkartıyor.
Benim Dünyam filmi dizi olsaydı ne reyting alırdı be. Tam tutacak bir dizi.Evet amerikan dizileri bize göre değil biz dizilerde bir sıcaklık arıyoruz.Amerikan işlerinde o sıcaklık yok bereni sevmem ama aşkı memnu ve fatmagülü izlemiş biri olarak intikam gerçekten izlenecek gibi değil bana göre
Revan kızma ama artık Twitter'da TT olmak zor değil çünkü geçen gün öğrendim Görüş Günü Kadınları'nın yapımcısı yüksek takipçili sayfalar ile anlaşmış yani böyle şeyler var TT olmak zor değil.
aman intikama bu anlıkta da reklamdı demeyin her anlıkta reklammı olurmuş