12 Eylül 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

21:30 - 21:45 #sbt #reyting'leri 1) ATV: 10.51 2) STAR: 4.61 3) TRT1: 2.92 4) SMNYL TV: 2.92 5) KANALD: 2.45
vadi 2 dk reklam olmasına rağmen iyi gitmiş.
hababam sınıfı yüzlerce kez izlenmesine rağmen bu oranlar çok ama çok iyi bereni bile sollamış.
ben demiştim beren saat o kadar uğraşıyor aldığı reytinde 7 diye ama anlıklarda 4 ü göremeyen dizi sonuçlarda hiç göremez(totel için)anlaşılıyorki ab dede kvp zirvede olur toteli düştüyse abside düşer intikamın:D

intikam beklediğimden bile kötü gidiyo :D beklentim bu yöndeydi gerçi sezon finalinde düşen dizi görmedim sezon finalinde diğer bölüme göre 0.0.1 bile olsa artar diziler ama intikam düşmüştü kötü sinyalleri ordan almıştım ben haklı gibiyim ama erken konuşmamak lazım :D

Kanal D gerçekten tanıtım konusunda abartılı bir yol izliyor ve eski dizilerine de ayıp ediyor.

Pek televizyon izlemiyorum ama en az 15-20 kez görmüşümdür Kayıp'ın fragmanını, İntikam veya Merhamet'in tanıtımını hiç görmedim. Bunun bedelini de düşük reytinglerle ödeyecekler gibi gözüküyor. :)

İntikam için diğer bir olumsuz nokta ise elbette Nejat İşler'in ayrılması. Bu durum twitter'da tepki çekmiş gözüküyor, normal olarak. Diziyi olumsuz etkileyecektir mutlaka.

Çıkmış olabilir ara ara girip çıkıyor. İnanmıyorsan @xBUGRAx'ya sor ya da kendin bak. Az önce Twitter bölümünde TT olanlar listesinde paylaştı. 😉 Yalan yok yani bu durumda iftiraya da gerek yok.