12 Eylül 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

Bir tek ben mi yakıştırdım Yiğit Özşener'i ? Nejat İşler varken , sanki her saniye sarhoş diye eleştirirlerdi , şimdi Rüzgarsız olmamış diyorlar ! Bence çok güzel olmuş 😛

Kanal d bu ara baya kufur aldi once cagatayin ergen fanlari sonra keremin ergen fanlari simdide bu :D

Kanal D çok yayınlıyormuş Kayıp'ın fragmanını ama beni 5 kez gördüm en fazla :/

Ya cidden bu sbtye inanamiyorum totalde zengiz kiz fakir oglan intikama bu kadr fark atmis bence tam tersini dusunelim ve abde ona gore dusunursek yarn ilk ikide intikam olur.
Bu arada kayip fragmani cikti
Yine artik
Yarn gelsede ondan sonra diger dizilerin fragmanini gorsek.

Yine mi Kayıpın reklamı yav yetti be!!!!

İntikam yine reklam! Yetti izlemicem, izlemicem! :bağır: :bağır::bağır:

Kesinlikle gelecek hafta açmalıydı sezonu. Bu Kayıptan kurtulduktan sonra bol bol reklam yaparlardı. Şükür Yalan Dünya geç başlayacak hiç olmazsa onu ateşe atmadı.

İnşallah Kayıo tutmaz da oh derim yerine Yalan Dünya gelir. Hep olumlu bakıyordum bu diziye ama nefret ettim yavaş yavaş.

Kanal d intikami gozden cikarmis bence beren bidaha indhouse ile falan calismaz ay yapimda kalaydi iyiydi

22:00 - 22:15 #sbt #reyting'leri 1) ATV: 10.78 2) TRT1: 6.93 3) KANALD: 3.4 4) SMNYL TV: 2.18 5) FOX: 2.15
Vadi yine 3'e katlamış
Total Grubu Tns Reyting
ProgramKanal ReytingShare
1KURTLAR VADISI PUSUATV 12,0133,14
2INTIKAMKANAL D 5,9216,41
AB Grubu Tns Reyting
ProgramKanal ReytingShare
1KURTLAR VADISI PUSUATV 8,9425,95
2INTIKAMKANAL D 7,5822,2

bakalım bu sezon nasıl alacaklar kurtlar vadisi açık ara yapar orası kesinde bakıcaz