10 Eylül 2013 Salı Reyting Sonuçları

maç bence düşük almış 17-18 almalıydı en az
gb düşüş yaşamış haftaya biü falan gelince daha da düşer
seksenler maçtan baya etkilenmiş gözüküyo
ben onu çok sevdim 2 küsürle başlamış işi zor malesef
Aynen maçın enaz 17-18 alması lazımdı ama Tns reyting konusunda cimri :D

adam akıllı hiçbirinde bisiy yoktu :) cuma günü bakıcaz medcezir rahat 1.ci olur az kaldı
Garip. (b) Hava Durumu adam akıllı mı Çocuklar Duymasından? :(

Hangisi 1. olur bilmiyorum, benim sorunum değil. Sana kalsa Babalar ve Evlatları, 20 Dakika, Dila Hanım ve s. ve s. 15 reyting alacaktı ama alamadılar.

Sorun senin abartarak olayı şişirtmen. Devre arasında herkes 7 alsaydı o zaman.

Kayipin ön gösterimi çok başarılı gitmiş. Bu kadar beklemiyordum. :)

1) STAR: 8.84 2) KANALD: 6 3) TRT1: 4.01 4) FOX: 3.3 5) SMNYL TV: 2.47

maçın devre arası simdi analiz yapalim ne yayınlandı seksenler bir aşk hikayesi özet sefkat tepe tekrar

maç dısında tek izlenen yapım gb olması ve günesi beklerken yayınlandıgı zaman reklama girmeden ve maç reklama girmesinden hemen sonra 14:41 dk aralıksız yayınlanması

Seksenler facia yaşıyor resmen maç olunca en az 5 , 6 reyting alan dizi 3 reytinge düşmüş güzelim diziyi Birol Güven mahvetti.

Bazılarının tebrik etmekle işi yok. Sonra da OBJEKTİFİM diyorlar. :D

Güneşi Beklerken en önemli maçlardan birine rağmen 6 reyting almış yaklaşık. Ben 4`e düşer diye korkuyordum. Gelecek hafta 5 reytinglik BİÜ gelecek ve daha da düşüş yaşayacakmış. 😱

Ben Onu Çok Sevdimin çakılması birilerini fena sinirlendirmiç. :F

1) STAR: 8.84 2) KANALD: 6 3) TRT1: 4.01 4) FOX: 3.3 5) SMNYL TV: 2.47

maçın devre arası simdi analiz yapalim ne yayınlandı seksenler bir aşk hikayesi özet sefkat tepe tekrar

maç dısında tek izlenen yapım gb olması ve günesi beklerken yayınlandıgı zaman reklama girmeden ve maç reklama girmesinden hemen sonra 14:41 dk aralıksız yayınlanması
Yahu sen Hava Durumu olsa 7 alırdı diyorsun. Şişir şişir biraz daha şişir. Abartmakta bir numarasın.

Güneşi Beklerken olsa o arada 8 alırdı ama reklamdı. Seksenler aksine düşük almış, normalde 4.50`yi geçmesi lazımdı. Bütün kanallar çakılmış resmen.

Devre arasında Starın kendisi 8 almış.

Seksenler facia yaşıyor resmen maç olunca en az 5 , 6 reyting alan dizi 3 reytinge düşmüş güzelim diziyi Birol Güven mahvetti.
yav aga ne mahfetmesi daha geçen bölüm izledim süperdi maç olunca düşüyo kitlesinden dolyı haftaya artar yine hemen mahvetti :D

20 dakıka iyi baslamstı sonradan düsmüstü bu cast 20 dakikaya göre 10 15 gömlek üstün :)
Tamam Mahoni Medcezir, süper enfesto. Vallaha Kayıpı değil Medceziri izlemeyi düşünüyorum ama abartmalarınla şimdiden soğuttun beni diziden. 20 Dakikayı da sen böyle yaptığın için izlemek gelmemişti içimden.

yav aga ne mahfetmesi daha geçen bölüm izledim süperdi maç olunca düşüyo kitlesinden dolyı haftaya artar yine hemen mahvetti :D
Tuhaf. (b) Güneşi beklerken haftaya daha da düşer, Seksenler artar. 😱 OBJEKTİFLİK. Alkış. :D

Yahu sen Hava Durumu olsa 7 alırdı diyorsun. Şişir şişir biraz daha şişir. Abartmakta bir numarasın.

Güneşi Beklerken olsa o arada 8 alırdı ama reklamdı. Seksenler aksine düşük almış, normalde 4.50`yi geçmesi lazımdı. Bütün kanallar çakılmış resmen.

Devre arasında Starın kendisi 8 almış.

cuma günü görücez zaten star maçın içinde 5 dakikada bir tanıttı diziyi kim daha çok izlenicek

maç bittigi an hava durumu yayınlansa 1 dakkalık atv haber oncesi yaptigi gibi 8 reyting alirmi almazmı ?

20 dakıka iyi baslamstı sonradan düsmüstü bu cast 20 dakikaya göre 10 15 gömlek üstün :)
Orası doğru güzel bir işe benziyo tutarmı tutmazmı bilmiyorum Ab'de iyi gidebilir ama Kayıpta Ab'de iyi gidecektir . Totalde pek şansı yok Karagül 1'inci olabilir

cuma günü görücez zaten star maçın içinde 5 dakikada bir tanıttı diziyi kim daha çok izlenicek

maç bittigi an hava durumu yayınlansa 1 dakkalık atv haber oncesi yaptigi gibi 8 reyting alirmi almazmı ?
Tamam Medcezir süper enfesto.

Vallaha izleyecektim diziyi, soğudum izlemekten vazgeçtim.

8MUGE ANLI ILE TATLI SERTATV10.09.201310:02:0212:58:112,823,3811,97
müge anlı resmen uçmuş
maç iyi gitmiş
güneşi beklerken düşmüş artık dizinin reytingleri budur maçın yerine nasılsa haftaya acunla benim için üzülme gelecek aynı kalır reytingleri yada düşer
kayıp ın iyi gitmesinin birçok nedeni var ilki güneşi beklerkenden yararlandı ikincisi maçın ilk devresi bitti reklama girdi o zaman başladı dizi
ve 14 dk olması insanları meraklandırdı bu üçü iyi gitmesine neden oldu dizinin

Maç çok iyi reytingler almış
Güneşi Beklerken maç karşısında iyi direnmiş ve iyi reytingler almış
Seksenler çok düşmüş maç etkisiyle
Ben Onu Çok Sevdim çok kötü başlamış

Yahu bu nasıl çekememezliktir, herkes Güneşi Beklerken daha da düşer diyor. Maça rağmen 6 reyting almış. Gerçekten çok objektifler. Başka yapım olsa hemen haftaya artar derlerdi. :(

İddiaya giren varsa girebilir benimle. Güneşi Beklerken gelecek hafta iki grupta da 7 reytingi geçecek. 😉