10 Eylül 2013 Salı Reyting Sonuçları

vadi ne ekmek teknesi ne :D eşref saati ne bunlar haber programları mı :kiki:
Son zamanlarda yaptığı hiçbir dizi tutmadı. O diziler 2003 mü 2005 mi ne? 8-9 senedir dizi tutturamıyor malesef. :)

Objektifliği öğretme bana lütfen. 5 reytinglik Kanal D maçı karşısında 3 reyting alan Doksanlar gelecek hafta yükselir, ama 14 reytinglik maç karşısında 6 alan Güneşi Beklerken düşerek yayından kaldırılır? Yalan Dünya da 2 alıyor demi?

Dünkü bölüm süperdi açıkcası 4 reyting bekliyordum hayal kırıklığı oldu benim için. Pt2 de yayınlanacak bir dizi değil. Kanalın eski düzenine geçmesi şart baksana Deniz Yıldızının önüne Çd yi koydular ikiside vasat. Mesela cuma günü Çd yokken Dy 3 almıştı
Kızma ama ÇD'yi günlük olarak başlatmak büyüt hata bak 2 yapımıda etkiliyor o güzelim dizi geç başlıyor bi de Makbule Kosiv geç başlasın daha iyi diyordu sanırım Twitter'dan....

osmjaBDRsZgHeSlHC1y57nZC.jpg

10 Eylül 2013 Salı reyting yorumum şöyle;

2014 Dünya Kupası yaklaşıyor, Brezilya yolu kritik maçlara kalıyordu. Fatih Terim ile yoluna devam eden Türkiye, Romanya engelini Burak Yılmaz ve Mevlüt Erdinç'in golleriyle 2-0 ile aştı. Star TV'de yayınlanan maç, reytinglerde meyvesini verdi haliyle. TOTAL'i 14.22, A/B'si 15.77 oldu. Her iki grupta da zirvede olan program. Uzun bir aranın ardından böylesine iyi reytingler görüyoruz ekranda. Yeni sezonun açılmasıyla artık böyle reytinglere yükselen yapımları göreceğiz.

Kanal D'nin sevilen dizisi Güneşi Beklerken maçın yayınlanmasıyla reytingi düşüyor. Geçen hafta TOTAL'de 7.24'lere çıkan dizi; şimdi 5.92 reyting alıyor. Geçen hafta A/B'de 7.44 reyting alan dizi; 6.14'e düşüyor. Bu da maçın reytingleri nasıl düşürdüğünü gözler önüne seriyor. Dizi TOTAL'de 2., A/B'de 3. sırada yer alıyor.

Kanal D'nin yeni sezon için iddialı dizilerinden olan 'Kayıp' dizisinin ön gösterimi iyi reyting aldı. Güneşi Beklerken'le birlikte yayınlanan dizi, TOTAL'de 5.63 reyting ile 3. sırada, A/B'de 6.48 reyting ile 2. sırada yer aldı. Bu da dizinin Cuma gününe iddialı bir başlangıç yapabileceğini gösteriyor.

TRT 1'in sevilen dizisi Seksenler'in de maçtan etkilenen dizilerden. Geçtiğimiz hafta yeni sezona girmişti dizi TOTAL'de 3.28 reyting ile 5. sıraya gerileyen dizi, A/B'de 3.91 reyting ile 4. sıraya geriliyor. Dizinin A/B'deki reytingi daha da düştü.

Fox TV'nin sevilen dizisi 'Bir Aşk Hikayesi' de maçtan etkilenen dizilerden. Geçtiğimiz hafta iyi reyting alan dizi, bu hafta maçın etkisiyle reytingleri de düşüyor, sıralaması da. TOTAL'de 2.74 reyting ile 11. sırada yer alan dizi, A/B'de 1.83 ile 13. sırada yer alıyor.

ATV'nin yeni sezona iddialı bir şekilde hazırladığı ve Adnan Menderes'in hayatını anlatan dönem dizisi 'Ben Onu Çok Sevdim' şanssız bir günde yayınlanıyor ve maç ile reytingleri vasat geliyor. TOTAL'de 2.28 reyting ile 14. sırada yer alan dizi, A/B'de 2.84 ile 7. sırada yer alıyor. A/B'de aldığı reytingle umut veriyor. "Maç olmasaydı daha mı iyi reyting alacaktı?" sorularını akıllara getiriyor dizi. Dizi özellikle sosyal medyada ilgi odağı oldu. Twitter'da 'Ben Onu Çok Sevdim' etiketi trend topic oldu. Dizinin ilerleyen haftalarda ne kadar reytingler alacağı, kaçıncı sıralarda yer alacağı merak konusu.

Son düzenleme:
Son zamanlarda yaptığı hiçbir dizi tutmadı. O diziler 2003 mü 2005 mi ne? 8-9 senedir dizi tutturamıyor malesef. :)

Objektifliği öğretme bana lütfen. 5 reytinglik Kanal D maçı karşısında 3 reyting alan Doksanlar gelecek hafta yükselir, ama 14 reytinglik maç karşısında 6 alan Güneşi Beklerken düşerek yayından kaldırılır? Yalan Dünya da 2 alıyor demi?
hiçbir dizisi tutmadı demişsin öyle bişey yok gelecek hafta hem gs maçı var hem biü geliyo ondan düşer diyoruz doğal olarak 20 reytinge yükselir desek objektif olurduk düşer deyince millete saldırıyosun bırak bu işleri

Dün Ben Onu Çok Sevdim için zorlu bir gündü.
Maçın olduğu gün dizi başlatılır mı allasen .s
Tekrarı bol veirlirse haftaya yükselebilir oranları.

Ayrıca Mehmet Aslantuğ twit atmış adam sonuna kadar haklı.

@mehmet_aslantug : Zor elbette! Ağır da şüphesiz!..Ortalama algıya mesafeli de durabilir; ama,kerameti kendinden menkul işlerden uzak kalmak icin bile değer!..

Kayıp ta süper oranlar almış. Cuma günü daha da yükselir inş :D
Daha 1 gün olmadan 110 bin'e dayanmış kanalın sitesinde =)

hiçbir dizisi tutmadı demişsin öyle bişey yok gelecek hafta hem gs maçı var hem biü geliyo ondan düşer diyoruz doğal olarak 20 reytinge yükselir desek objektif olurduk düşer deyince millete saldırıyosun bırak bu işleri
Bence de Bir Kadın Tanıdım çok tutmuştu. :)

Ben Onu cok sevdim gercekten müthis bir Dizi. Ilk bir saatini mac baslayana kadar izledim, mactan sonrada kalan kismini netten izledim. Bu Dizi Pana nin bundan önce cektigi dönem dizilerine benzemiyor... ATV keske Milli Mac la ayni hafta baslatmasaydi! Ben yinede önümüzdeki haftalarda yükselecegine inaniyorum...

Ben onu çok sevdim'e dün çok az bir göz attım fakat izlediğim kadarıyla güzel bir diziydi.Zamanla toparlanacaktır.Güneşi beklerken zaten harika gidiyor.

Ben Onu cok sevdim gercekten müthis bir Dizi. Ilk bir saatini mac baslayana kadar izledim, mactan sonrada kalan kismini netten izledim. Bu Dizi Pana nin bundan önce cektigi dönem dizilerine benzemiyor... ATV keske Milli Mac la ayni hafta baslatmasaydi! Ben yinede önümüzdeki haftalarda yükselecegine inaniyorum...
bende senin gibi düşünüyorum zamanla daha iyi olacaktır sadece maçla aynı güne koyma gibi stratejik hata yaptılar yoksa bu memlekette adnan menderesle ilgili ne olursa seyredilir

Dün akşam ben Onu Çok Sevdim'i izledim.😀Dizi müthişti çok beğendim.Devamlı izleyeceğim.😀

Dizinin reytingleri Total'de çok düşük gitmiş.Ab'de düşük ama hala küçük bir ümit var.😀İnşallah bu Umut büyüyen cinsten olur.😀

Maç harika oranlarla beklendiği gibi gitmiş.Tebrik ederim.😀

Maç bu sefer Güneşi eklerken'i etkilemiş ve dizi büyük düşüş yaşamış.😀Bu düşüşünü haftayada devam ettirirse pt2 yolu görünür diziye.:)

Reytinglerde şaşırmadığım diğer konu ise Kayıp'ın ön tanıtımının Ab'de Güneşi Beklerken'i geçmesi.:)Eğer bölünürse böyle bir şey olacağını tahmin etmiştim.😀Dizi Cuma günüde başarılı gidecekti ve Yine Ab grubunda iyi oranlar alacaktır.😀

Seksenler ise bu hafta normal reytinglerle biraz üst sıralara çıkmış.😀
Fox anahaber'de olduğu gibi Çocuklar Duymasın Ab'de düşüşe devam etmiş.Esra Erol ise Vasat gitmiş.😀

Kelime oyunu güzel yarışma ama reytingleri düşük dahs fazlasını hak ediyor.:(

Bir aşk hikayesi yeni saatinde geçen haftaki performansından uzaklaşarak eski vasat reytinglerini almaya başlamış.:(Dizi iyi ama her iyi gibi kötü reyting alıyor.:(

Başarılı olan yapımları tebrik ediyorum ve Başarılı olmayı hak edibte düşük giden dizilere ise Şans diliyor ve teşekkür ediyorum.😀

kayıp ne yapmış öyle :kiki: totelde 3. ab'de güneşi beklerkeni geçerek 2. olmuş :d hiç beklemiyodum, şaırdım ve mutlu oldum :)
güneşi beklerken maça rağmen yine gayet iyi rakamlar almış.
ben onu çok sevdim çok çok kötü :kiki: pananı kaderi. adamlar kvp den başka neyi eline atsalar ellerinde kalıyor resmen :kiki:
seksenler geçen sezon ki rakamlarından çok uzakta. :kiki:

maç coşmuş :D son 2 maç daha heyecanlı olacak :X
gb biraz düşmüş
seksenler gb nin özetini geçememiş adamlar doksanalrı çıkarıp işin cılkını çıkarırlarsa sonu böyle olur
boçs fiyasko oldu bence o ka önemli bir dönem iyi başroller ama senaryo çok kötüydü haketti daha da düşer bence
kayıp cuma günü için zirveye göz kırptı sadece gb nin izleyicisi vardı kendi izleyicisini de arkasına alınca uçabilir

türkiye-romanya maçı total 14.22 reyting ab 15.77 reytingle müthiş gitmiş
güneşi beklerken 5.92 reytinge düşmüş ab 6.14'e düşmüş ama aldığı oranlar gayet iyi bu oranları kanald'nin bi başka dizisi alamazdı
seksenler 3.28 reytinge kadar düşmüş ab 3.91 reytinge düşmüş durumu şimdilik iyi ama yükselmesi lazım
müge anlı uçuyo total 2.93 reyting ab 2.8 reyting alarak çok iyi gitmiş
ben onu çok sevdim ise total 14. ab 7. olmuş ama reytingleri vasat

@OzaN bu arada ilk sayfadaki yorumlar bence olmamalı yani sadece senin yorumların yeterli olur

Güneşi Beklerken'in düşüş yaşayıp yayından kaldırılmasını ya da pt2'ye atılmasını bekleyenler çok beklerler. Güneşi Beklerken hem Benim İçin Üzülme'ye hem de Ben Onu Çok Sevdim'e fark atacaktır reytinglerde. :)

türkiye-romanya maçı total 14.22 reyting ab 15.77 reytingle müthiş gitmiş
güneşi beklerken 5.92 reytinge düşmüş ab 6.14'e düşmüş ama aldığı oranlar gayet iyi bu oranları kanald'nin bi başka dizisi alamazdı
seksenler 3.28 reytinge kadar düşmüş ab 3.91 reytinge düşmüş durumu şimdilik iyi ama yükselmesi lazım
müge anlı uçuyo total 2.93 reyting ab 2.8 reyting alarak çok iyi gitmiş
ben onu çok sevdim ise total 14. ab 7. olmuş ama reytingleri vasat

@OzaN bu arada ilk sayfadaki yorumlar bence olmamalı yani sadece senin yorumların yeterli olur
aynen çok kötü bi görüntü oluyo