vadi ne ekmek teknesi ne eşref saati ne bunlar haber programları mıBu yaptığı hiçbir diziin tutmaması gerçeğini değiştirmiyor.
vadi ne ekmek teknesi ne eşref saati ne bunlar haber programları mıBu yaptığı hiçbir diziin tutmaması gerçeğini değiştirmiyor.
Son zamanlarda yaptığı hiçbir dizi tutmadı. O diziler 2003 mü 2005 mi ne? 8-9 senedir dizi tutturamıyor malesef.vadi ne ekmek teknesi ne eşref saati ne bunlar haber programları mı
Kızma ama ÇD'yi günlük olarak başlatmak büyüt hata bak 2 yapımıda etkiliyor o güzelim dizi geç başlıyor bi de Makbule Kosiv geç başlasın daha iyi diyordu sanırım Twitter'dan....Dünkü bölüm süperdi açıkcası 4 reyting bekliyordum hayal kırıklığı oldu benim için. Pt2 de yayınlanacak bir dizi değil. Kanalın eski düzenine geçmesi şart baksana Deniz Yıldızının önüne Çd yi koydular ikiside vasat. Mesela cuma günü Çd yokken Dy 3 almıştı
hiçbir dizisi tutmadı demişsin öyle bişey yok gelecek hafta hem gs maçı var hem biü geliyo ondan düşer diyoruz doğal olarak 20 reytinge yükselir desek objektif olurduk düşer deyince millete saldırıyosun bırak bu işleriSon zamanlarda yaptığı hiçbir dizi tutmadı. O diziler 2003 mü 2005 mi ne? 8-9 senedir dizi tutturamıyor malesef.
Objektifliği öğretme bana lütfen. 5 reytinglik Kanal D maçı karşısında 3 reyting alan Doksanlar gelecek hafta yükselir, ama 14 reytinglik maç karşısında 6 alan Güneşi Beklerken düşerek yayından kaldırılır? Yalan Dünya da 2 alıyor demi?
@mehmet_aslantug : Zor elbette! Ağır da şüphesiz!..Ortalama algıya mesafeli de durabilir; ama,kerameti kendinden menkul işlerden uzak kalmak icin bile değer!..
bende senin sakinliğine hayranım
Bence de Bir Kadın Tanıdım çok tutmuştu.hiçbir dizisi tutmadı demişsin öyle bişey yok gelecek hafta hem gs maçı var hem biü geliyo ondan düşer diyoruz doğal olarak 20 reytinge yükselir desek objektif olurduk düşer deyince millete saldırıyosun bırak bu işleri
ekmek teknesi 20 ye dayanan vadi 20 lerle dans eden dizilerBence de Bir Kadın Tanıdım çok tutmuştu.
bende senin gibi düşünüyorum zamanla daha iyi olacaktır sadece maçla aynı güne koyma gibi stratejik hata yaptılar yoksa bu memlekette adnan menderesle ilgili ne olursa seyredilirBen Onu cok sevdim gercekten müthis bir Dizi. Ilk bir saatini mac baslayana kadar izledim, mactan sonrada kalan kismini netten izledim. Bu Dizi Pana nin bundan önce cektigi dönem dizilerine benzemiyor... ATV keske Milli Mac la ayni hafta baslatmasaydi! Ben yinede önümüzdeki haftalarda yükselecegine inaniyorum...
aynen çok kötü bi görüntü oluyotürkiye-romanya maçı total 14.22 reyting ab 15.77 reytingle müthiş gitmiş
güneşi beklerken 5.92 reytinge düşmüş ab 6.14'e düşmüş ama aldığı oranlar gayet iyi bu oranları kanald'nin bi başka dizisi alamazdı
seksenler 3.28 reytinge kadar düşmüş ab 3.91 reytinge düşmüş durumu şimdilik iyi ama yükselmesi lazım
müge anlı uçuyo total 2.93 reyting ab 2.8 reyting alarak çok iyi gitmiş
ben onu çok sevdim ise total 14. ab 7. olmuş ama reytingleri vasat
@OzaN bu arada ilk sayfadaki yorumlar bence olmamalı yani sadece senin yorumların yeterli olur