10 Eylül 2013 Salı Reyting Sonuçları

Güneşi Beklerken 10 reytinglik maça rağmen 8.70 almıştı bu saçma değil mi?

Yahu bana BİÜ`nün son reytinglerinden konuşun. Ne yapacağım Ocaktaki reytingleri? 5`e düştü mü düştü. A/B`de 2`ye düştü mü düştü daha ne?

Seksenler 3 alınca enfesto oluyor GN 6 alınca düşer ve yayından kaldırılır oluyor.

Doksanlar maça rağmen 6 alsaydı herkes helal olsun, bravo demeseydi ne olayım. 5 reytinglik maç karşısında 3 alınca herkes ayakta alkışladı Doksanları.
1.Seksenler trt 1 de yayınlanıyor ve kanalın gidişatına göre bu oranlar gayet iyi
2.biü nin son reytinglerinden konuşun diyorsun söylüyorum rakibi vardı dizinin dizi dram rakipleride dramdı
3.doksanlar 6 alsaydı evet bravo derdim çünkü atv nin yıllardır çarşamba günleri boş ve eğer alsaydı maça ragmen 6 bişey diyemezdim.çünkü atv çarşambaya ne koysa 3 yada 2 reyting alıyor
4.yeni sezonda atv star kanal d fox hepsi etkilenecek ben sadece güneşi beklerken demiyorum ama salı günü acun izlenecek reytingleri nasıl olur bilmiyorum o kadarını.Ama güneşi beklerken bundan etkilenecek.

kanal d den biraz fazla beklentimiz var 27 reytinglere çıkan öyle bir geçer zaman ki vardı salı günü ve yerine 6 reyting alan pardon :) 5.92 reytin alan gb geldi. kanal d nin bu sene bir çok yapımı var ve neredeyse boş günü kalmadı kanalın pazartesi ve pazarı boş
kanal d salı gününe yeni yapımlarından birini koyacak ve gb st2 de olacak
:D

intikam 5 e düştü deyince son bölümlere bakma yaz geldi sezon ortalaması 7 diyosun ama OBJEKTİFLİK budur işte değil mi :D
Aynen. 😉 BİÜ de ortalaması 7 olduğu için rakip değil bilmem anlata bildim mi?

Bu ne kıskançlıktır? Güneşi Beklerken haftaya düşecek bence de haftaya. :F

@EveN
Rating Kurdu ‏@RatingKurdu2 dk
YALAN DÜNYA YALAN MI OLDU? SEZON BAŞLADI HALA YENİ BÖLÜMLERLE İLGİLİ BİR GELİŞME YOK. @RatingKurdu
Cevap yazdım, bir oku istersen. Geçen gün seni mentionlamıştım ama ilgilenmedin. :)

Yalan Dünya geçen sene de eylül sonunda başlamıştı, fragman 15 eylülde çıkmıştı. Sarp Apak açıkladı. Yine eylül sonunda başlayacak. :)

nasıl işine gelirse öyle konuşuyon sonra da millet objektiflik diyon sen harbi nasıl birisin ya Allah ım Allah ım :D

2 reytingle yalanda olur toz da olur :kiki:
2 reyting aldığını anımsayamadım. Bir koysana bakalım. :) Tatar Ramazandı sanki 2 alan. :)

nasıl işine gelirse öyle konuşuyon sonra da millet objektiflik diyon sen harbi nasıl birisin ya Allah ım Allah ım :D
Ok. :)

1.Seksenler trt 1 de yayınlanıyor ve kanalın gidişatına göre bu oranlar gayet iyi
2.biü nin son reytinglerinden konuşun diyorsun söylüyorum rakibi vardı dizinin dizi dram rakipleride dramdı
3.doksanlar 6 alsaydı evet bravo derdim çünkü atv nin yıllardır çarşamba günleri boş ve eğer alsaydı maça ragmen 6 bişey diyemezdim.çünkü atv çarşambaya ne koysa 3 yada 2 reyting alıyor
4.yeni sezonda atv star kanal d fox hepsi etkilenecek ben sadece güneşi beklerken demiyorum ama salı günü acun izlenecek reytingleri nasıl olur bilmiyorum o kadarını.Ama güneşi beklerken bundan etkilenecek.

kanal d den biraz fazla beklentimiz var 27 reytinglere çıkan öyle bir geçer zaman ki vardı salı günü ve yerine 6 reyting alan pardon :) 5.92 reytin alan gb geldi. kanal d nin bu sene bir çok yapımı var ve neredeyse boş günü kalmadı kanalın pazartesi ve pazarı boş
kanal d salı gününe yeni yapımlarından birini koyacak ve gb st2 de olacak
:D
Evet bence de GB ekime kadar 2 reytinge düşecek ve yayından kaldırılacak. :)

Son düzenleme:

Cevap yazdım, bir oku istersen. Geçen gün seni mentionlamıştım ama ilgilenmedin. :)

Yalan Dünya geçen sene de eylül sonunda başlamıştı, fragman 15 eylülde çıkmıştı. Sarp Apak açıkladı. Yine eylül sonunda başlayacak. :)
Mobilden tapatalk'tan giriyorum genelde olabilir görmemişimdir. :) :)

Gece 1'de bitmiş sanırım?
Dünkü bölüm süperdi açıkcası 4 reyting bekliyordum hayal kırıklığı oldu benim için. Pt2 de yayınlanacak bir dizi değil. Kanalın eski düzenine geçmesi şart baksana Deniz Yıldızının önüne Çd yi koydular ikiside vasat. Mesela cuma günü Çd yokken Dy 3 almıştı

2 reyting aldığını anımsayamadım. Bir koysana bakalım. :) Totoş Ramazandı sanki 2 alan. :)

sen ab reytingine bakıyorsun arkadaşım totalede bak biraz o zaman görürsün :D
gb e 8.70 demişsin o ab de totelde daha azdı
ab de 3 almıştı 3 e5 e bakma :)5 de alsa az

2 reyting aldığını anımsayamadım. Bir koysana bakalım. :) Totoş Ramazandı sanki 2 alan. :)

hala anlamıyorsun ben 2 reyting alacak demiyorum ki 3 alır :D
sonra st 2 ye alınır dizi sezon sonundada biter :)belkide ortasında :D

Arkadaşlar tamam sakin olun. Güneşi Beklerken maça karşı direnemedi adeta çakıldı. Aldığı düşük reytingler (6 reyting) nedeniyle gelecek hafta final yapacak. :)

Ben Onu Çok Sevdim Pana Film istisnasını bozmadı. Yaptığı hiçbir dizi tutmayan Pana Film Ben Onu Çok Sevdim'i de tutturamadı. Dizi hayal kırıklığı yaşatarak gerilerde kaldı.

@OzaN even in subjektif taraflı yorumlarını 1.mesaja koyacaksak işimiz var bu yeni uygulamamı ne bilmiyorum ama çok kötü olmuş kendi yorumun yeterdi bu ne şimdi çok kötü olmuş berbat olmuş şu an ilk sayfa senin yorumun yeterli

Maç iki grupta da şov yapmış.
Güneşi Beklerken maç nedeniyle düşüş yaşasa da aldığı reytingler yine çok iyi.
Ben Onu Çok Sevdim çok kötü bir başlangıç yapmış. Dizinin tutmayacağını şimdiden söyleyebiliriz.
Bir Aşk Hikayesi iyice düşüş yaşamış.
Seksenler çok düşük. Bu sezon düşüş mü yaşayacak diye düşünmüyor değilim.
Kayıp'ın ön gösterimi iki grupta da müthiş gitmiş. Cuma günü daha iyi olur reytingleri.

Ben Onu Çok Sevdim Pana Film istisnasını bozmadı. Yaptığı hiçbir dizi tutmayan Pana Film Ben Onu Çok Sevdim'i de tutturamadı. Dizi hayal kırıklığı yaşatarak gerilerde kaldı.

@OzaN even in subjektif taraflı yorumlarını 1.mesaja koyacaksak işimiz var bu yeni uygulamamı ne bilmiyorum ama çok kötü olmuş kendi yorumun yeterdi bu ne şimdi çok kötü olmuş berbat olmuş şu an ilk sayfa senin yorumun yeterli
Yalan mı? Hayır yalansa tamam diyeceğim. :)

dizinin görüntüsü kalitesi iyi ama izlenmedi yazık olacak diziye :)