Aynen. Medcezir süper enfesto 15 alacak.izleme sana ihtiyaç yok merak etme
hemen ne çeviriyon realmadrid maçı devre arası maç son kaç almıstı göstereyimmi![]()
Yahu bu nasıl çekememezliktir, herkes Güneşi Beklerken daha da düşer diyor. Maça rağmen 6 reyting almış. Gerçekten çok objektifler. Başka yapım olsa hemen haftaya artar derlerdi.
İddiaya giren varsa girebilir benimle. Güneşi Beklerken gelecek hafta iki grupta da 7 reytingi geçecek. 😉
Maç varsa o zaman, yine 6 alabilir. Ama maç olmadığı taktirde, sadece diziler falan olsa 7`nin altına inmeyecek.tamam neyine haftaya real madrid maçı var?
Maç varsa o zaman, yine 6 alabilir. Ama maç olmadığı taktirde, sadece diziler falan olsa 7`nin altına inmeyecek.
Bu maça rağmen harika direnmiş. En azından BHUV gibi dağılmadı hemen. Hani şu 15 alan BHUV.![]()
acunu unutuyorsun arkadaşım acunda var benim için üzülmedeAbarta, NTV Sporda maçla ilgili program vardı o yüzden öyle aldı. Çocuklar Duymasın, Showda her ne vardıysa o, Ben Onu Çok Sevdim neden 7 almadı peki?
Bi tebrik etmekle işin olmasın, kalan ne varsa söylersin. Stardan başka kanallar iyi reyting alınca hemen kılıf uyduruyorsun... Anlıklarda devre arasında hiçbir kanal 6`yı aşamadı, sadece Kanal D aldı çünkü, Güneşi Beklerken etkisi var.
Allah Allah.BİÜ maçtan daha mı yüksek reyting alıyor? Var mısın iddiasına Güneşi Beklerken gelecek hafta iki grupta da 7 reytingi geçecek. 😀
Eee o zaman 4 reytinge mi düşmesi lazım. Benim İçin Üzülme başladığı anda 5 alacak ve daha da düşüş yaşayarak yayından kaldırılacak buraya yazıyorum.acunu unutuyorsun arkadaşım acunda var benim için üzülmede
o ses türkiye bu hafta baya izlenir nedeni ise 2 yeni jüri geldi ve herkes meraktan izlicektir
benim için üzülme ise totelde rakip olacak gb e
Evet geçen sene aralık ayında almıştı o rakamı. Sonra noldu dağıldı. Yahu son reytinglerle konuş bana. Ne yapacağım, Hayat da 15 alıyordu yeni sezonda 3 aldı kaldırıldı.yav ben nezaman 15 aldı demisimyalan konusma bhuv 15 alir dediğim bul foruma mesaj yazarsam namerdim
haftaya benim için üzülmede varbiü gs maçında bile 8 reyting almıstı totalde iddalı konusan ben değil sensin
Eee o zaman 4 reytinge mi düşmesi lazım. Benim İçin Üzülme başladığı anda 5 alacak ve daha da düşüş yaşayarak yayından kaldırılacak buraya yazıyorum.
O Ses Türkiye güçle bir rakip ama maç kadar değil abartmayalım. Bu yüzden Güneşi Beklerken rahatlıkla 7 reytingin üzerinde kalacaktır.
Evet geçen sene aralık ayında almıştı o rakamı. Sonra noldu dağıldı. Yahu son reytinglerle konuş bana. Ne yapacağım, Hayat da 15 alıyordu yeni sezonda 3 aldı kaldırıldı.
Ben Medcezir zirvede olmayacak demiyorum. Sen abartarak yapıyorsun yorumları. Yok hava durumu 8 alırdı yok bilmem ne.çarpıtıyorsun neyse polemiğe girmeyeceğim cuma günü görücez ak koyun kara koyun
Evet haftaya salı günüMaç 20 ve üstü alır reyting patlaması olur süper maç olucak.![]()
sen güneşi beklerkeni seviyorsun diye böyle söylüyorsunEee o zaman 4 reytinge mi düşmesi lazım. Benim İçin Üzülme başladığı anda 5 alacak ve daha da düşüş yaşayarak yayından kaldırılacak buraya yazıyorum.
O Ses Türkiye güçle bir rakip ama maç kadar değil abartmayalım. Bu yüzden Güneşi Beklerken rahatlıkla 7 reytingin üzerinde kalacaktır.
Evet geçen sene aralık ayında almıştı o rakamı. Sonra noldu dağıldı. Yahu son reytinglerle konuş bana. Ne yapacağım, Hayat da 15 alıyordu yeni sezonda 3 aldı kaldırıldı.
Gelecek haftayı pas geçelim de, Allah Aşkına Güneşi Beklerken zamanla düşer ve yayəndan kaldırılır gibi mesajları daha da yazın, sonra alıntılayıp gülüyorum, hani 1 kez yaptım ya kimseden ses çıkmadı.
Bu maça rağmen 6 reyting almış hala düşer diyorlar. Seksenler 3 reytinge düşmüş, gelecek hafta yükselir diyorlar.![]()
Güneşi Beklerken 10 reytinglik maça rağmen 8.70 almıştı bu saçma değil mi?sen güneşi beklerkeni seviyorsun diye böyle söylüyorsun
her dizi gibi gb de düşecek
sen benim için üzülmeye 5 alır diyorsun da öyle bir geçer zaman ki varken 8 reyting alan dizi hemde karşısında rakip varken 5 yeni sezonda 5 alacakmış
güneşi beklerkenin totelde en fazla aldığı reytig 7 ve yeni sezonda rakipleri olcak ama yine 7 de kalacak çok saçma
Güneşi Beklerken 10 reytinglik maça rağmen 8.70 almıştı bu saçma değil mi?
Yahu bana BİÜ`nün son reytinglerinden konuşun. Ne yapacağım Ocaktaki reytingleri? 5`e düştü mü düştü. A/B`de 2`ye düştü mü düştü daha ne?
Seksenler 3 alınca enfesto oluyor GN 6 alınca düşer ve yayından kaldırılır oluyor.
Doksanlar maça rağmen 6 alsaydı herkes helal olsun, bravo demeseydi ne olayım. 5 reytinglik maç karşısında 3 alınca herkes ayakta alkışladı Doksanları.
intikam 5 e düştü deyince son bölümlere bakma yaz geldi sezon ortalaması 7 diyosun ama OBJEKTİFLİK budur işte değil miGüneşi Beklerken 10 reytinglik maça rağmen 8.70 almıştı bu saçma değil mi?
Yahu bana BİÜ`nün son reytinglerinden konuşun. Ne yapacağım Ocaktaki reytingleri? 5`e düştü mü düştü. A/B`de 2`ye düştü mü düştü daha ne?
Seksenler 3 alınca enfesto oluyor GN 6 alınca düşer ve yayından kaldırılır oluyor.
Doksanlar maça rağmen 6 alsaydı herkes helal olsun, bravo demeseydi ne olayım. 5 reytinglik maç karşısında 3 alınca herkes ayakta alkışladı Doksanları.