10 Eylül 2013 Salı Reyting Sonuçları

Müge Anlı çok iyi gitmiş :D

Yahu bu nasıl çekememezliktir, herkes Güneşi Beklerken daha da düşer diyor. Maça rağmen 6 reyting almış. Gerçekten çok objektifler. Başka yapım olsa hemen haftaya artar derlerdi. :(

İddiaya giren varsa girebilir benimle. Güneşi Beklerken gelecek hafta iki grupta da 7 reytingi geçecek. 😉

tamam neyine haftaya real madrid maçı var :D ?

Maç varsa o zaman, yine 6 alabilir. Ama maç olmadığı taktirde, sadece diziler falan olsa 7`nin altına inmeyecek.

Bu maça rağmen harika direnmiş. En azından BHUV gibi dağılmadı hemen. Hani şu 15 alan BHUV. :F

yav ben nezaman 15 aldı demisim :) yalan konusma bhuv 15 alir dediğim bul foruma mesaj yazarsam namerdim :)

haftaya benim için üzülmede var :) biü gs maçında bile 8 reyting almıstı totalde iddalı konusan ben değil sensin

Abarta, NTV Sporda maçla ilgili program vardı o yüzden öyle aldı. Çocuklar Duymasın, Showda her ne vardıysa o, Ben Onu Çok Sevdim neden 7 almadı peki?

Bi tebrik etmekle işin olmasın, kalan ne varsa söylersin. Stardan başka kanallar iyi reyting alınca hemen kılıf uyduruyorsun... Anlıklarda devre arasında hiçbir kanal 6`yı aşamadı, sadece Kanal D aldı çünkü, Güneşi Beklerken etkisi var.

Allah Allah. (b) BİÜ maçtan daha mı yüksek reyting alıyor? Var mısın iddiasına Güneşi Beklerken gelecek hafta iki grupta da 7 reytingi geçecek. 😀
acunu unutuyorsun arkadaşım acunda var benim için üzülmede
o ses türkiye bu hafta baya izlenir nedeni ise 2 yeni jüri geldi ve herkes meraktan izlicektir
benim için üzülme ise totelde rakip olacak gb e

acunu unutuyorsun arkadaşım acunda var benim için üzülmede
o ses türkiye bu hafta baya izlenir nedeni ise 2 yeni jüri geldi ve herkes meraktan izlicektir
benim için üzülme ise totelde rakip olacak gb e
Eee o zaman 4 reytinge mi düşmesi lazım. Benim İçin Üzülme başladığı anda 5 alacak ve daha da düşüş yaşayarak yayından kaldırılacak buraya yazıyorum.

O Ses Türkiye güçle bir rakip ama maç kadar değil abartmayalım. Bu yüzden Güneşi Beklerken rahatlıkla 7 reytingin üzerinde kalacaktır.

yav ben nezaman 15 aldı demisim :) yalan konusma bhuv 15 alir dediğim bul foruma mesaj yazarsam namerdim :)

haftaya benim için üzülmede var :) biü gs maçında bile 8 reyting almıstı totalde iddalı konusan ben değil sensin
Evet geçen sene aralık ayında almıştı o rakamı. Sonra noldu dağıldı. Yahu son reytinglerle konuş bana. Ne yapacağım, Hayat da 15 alıyordu yeni sezonda 3 aldı kaldırıldı.

Gelecek haftayı pas geçelim de, Allah Aşkına Güneşi Beklerken zamanla düşer ve yayəndan kaldırılır gibi mesajları daha da yazın, sonra alıntılayıp gülüyorum, hani 1 kez yaptım ya kimseden ses çıkmadı.

Bu maça rağmen 6 reyting almış hala düşer diyorlar. Seksenler 3 reytinge düşmüş, gelecek hafta yükselir diyorlar. :F

Eee o zaman 4 reytinge mi düşmesi lazım. Benim İçin Üzülme başladığı anda 5 alacak ve daha da düşüş yaşayarak yayından kaldırılacak buraya yazıyorum.

O Ses Türkiye güçle bir rakip ama maç kadar değil abartmayalım. Bu yüzden Güneşi Beklerken rahatlıkla 7 reytingin üzerinde kalacaktır.

Evet geçen sene aralık ayında almıştı o rakamı. Sonra noldu dağıldı. Yahu son reytinglerle konuş bana. Ne yapacağım, Hayat da 15 alıyordu yeni sezonda 3 aldı kaldırıldı.

çarpıtıyorsun neyse polemiğe girmeyeceğim cuma günü görücez ak koyun kara koyun

çarpıtıyorsun neyse polemiğe girmeyeceğim cuma günü görücez ak koyun kara koyun
Ben Medcezir zirvede olmayacak demiyorum. Sen abartarak yapıyorsun yorumları. Yok hava durumu 8 alırdı yok bilmem ne.

ÇD, Ben Onu Çok Sevdim nede almadı o 8`i. Hadi 8`den vazgeç bi 5 alaydılar ya.

Abartarak insanı diziden soğutuyorsun Yemin Billah.

Gelecek haftayı pas geçelim de, Allah Aşkına Güneşi Beklerken zamanla düşer ve yayəndan kaldırılır gibi mesajları daha da yazın, sonra alıntılayıp gülüyorum, hani 1 kez yaptım ya kimseden ses çıkmadı.

Bu maça rağmen 6 reyting almış hala düşer diyorlar. Seksenler 3 reytinge düşmüş, gelecek hafta yükselir diyorlar. :F
sen güneşi beklerkeni seviyorsun diye böyle söylüyorsun :)
her dizi gibi gb de düşecek
sen benim için üzülmeye 5 alır diyorsun da öyle bir geçer zaman ki varken 8 reyting alan dizi hemde karşısında rakip varken 5 yeni sezonda 5 alacakmış (b)
güneşi beklerkenin totelde en fazla aldığı reyting 7 ve yeni sezonda rakipleri olcak ama yine 7 de kalacak çok saçma

10 Eylül 2013 Sali aksamina mac damga vurmus. Total’de 14, AB’de 15 üstü reyting alarak basarili oranlar almis. Dün aksamki macin önemini göz önünde bulundurursak aslinda daha fazla reyting alabilirdi.

Kanal D dün aksam cok akillica davrandi ve yeni dizisi Kayip’in 14 dakika 41 saniyesini macin devre arasinda yayinladi. Ön Tanitim olarak adlandirilan bu yayin Total 5.63 AB 6.48 reyting alarak gercekten cok basarili gitmis. Kanal D’nin cok önem verdigi bu dizinin tanitimi 3 milyon kere izlendi ve asil bölümü Cuma günü yayinlanacak. Merakla bekliyorum.

Günesi Beklerken dün aksam mac sebebiyle ciddi ölcüde oranlarini düsürsede, siralama olarak gayet iyi gitmis. Seyirciye iyi bir alternatif olmus. Genel olarak tüm yayinlarin maclardan etkilendigini görmekteyim. Seksenler ve Bir Ask Hikayesi buna dahil. Show TV film yayinlayarak günü kurtarmaya calismis ve Total’de 2.64 reyting ile idare etmis.

Atv’nin yeni dizisi maalesef hüsran ile baslamis. Dün aksam bu diziyi izledim. Agir konusu ve isleyis tarzi ile dönemi kaliteli bir sekilde yansitmis dizi. Bircok kisi nedense begenmesede bence Pana Film kaliteli bir is cikarmis. Keske baska bir aksam baslasaydi, zira mac aksami kendini gösteremedi. Yinede dün ki anliklara nazaran Totalde 2.28 ve AB’de 2.84 reyting ile mac karsisinda iyi oranlar almis sayilir. Bakalim önümüzdeki haftalarda neler olacak. Umarim ki, Atv bu diziyi harcamaz.

@OzaN ekleyebilirsin. :)

sen güneşi beklerkeni seviyorsun diye böyle söylüyorsun :)
her dizi gibi gb de düşecek
sen benim için üzülmeye 5 alır diyorsun da öyle bir geçer zaman ki varken 8 reyting alan dizi hemde karşısında rakip varken 5 yeni sezonda 5 alacakmış (b)
güneşi beklerkenin totelde en fazla aldığı reytig 7 ve yeni sezonda rakipleri olcak ama yine 7 de kalacak çok saçma
Güneşi Beklerken 10 reytinglik maça rağmen 8.70 almıştı bu saçma değil mi?

Yahu bana BİÜ`nün son reytinglerinden konuşun. Ne yapacağım Ocaktaki reytingleri? 5`e düştü mü düştü. A/B`de 2`ye düştü mü düştü daha ne?

Seksenler 3 alınca enfesto oluyor GN 6 alınca düşer ve yayından kaldırılır oluyor.

Doksanlar maça rağmen 6 alsaydı herkes helal olsun, bravo demeseydi ne olayım. 5 reytinglik maç karşısında 3 alınca herkes ayakta alkışladı Doksanları.

Yahu bana BİÜ`nün son reytinglerinden konuşun. Ne yapacağım Ocaktaki reytingleri? 5`e düştü mü düştü. A/B`de 2`ye düştü mü düştü daha ne?

Seksenler 3 alınca enfesto oluyor GN 6 alınca düşer ve yayından kaldırılır oluyor.

Doksanlar maça rağmen 6 alsaydı herkes helal olsun, bravo demeseydi ne olayım. 5 reytinglik maç karşısında 3 alınca herkes ayakta alkışladı Doksanları.

10 reytinglik maç 2-0 fenerbahçe yenildi fener yenseydi o maç 10 reytingi mi alıcaktı o reyting dağilmazdi

Türkiye - Romanya maçı harika oranlar alarak geceye damgasını vurdu. Maç iki grupta da açık ara zirvede yer aldı.

Güneşi Beklerken maç karşısında çok iyi direndi. Dizi TOTAL'de yaklaşık 6 reyting alarak 2. , A/B'de ise 6 reytingi geçerek 3. sırada yer aldı.

Kayıp Ön Gösterim Güneşi Beklerken'in arasında yayınlandı. 14 dakika 41 saniyelik gösterim TOTAL'de 3. , A/B'de ise çok iyi oran alarak 2. sırada yer aldı.

Seksenler maç karşısında adeta dağıldı. Dizi iki grupta da sadece 3 reytingde kaldı ve hayal kırıklığı yaşattı.

Bir Aşk Hikayesi maç karşısında düşüş yaşayarak TOTAL'de 11. , A/B'de 13. oldu.

Ben Onu Çok Sevdim Pana Film istisnasını bozmadı. Yaptığı hiçbir dizi tutmayan Pana Film Ben Onu Çok Sevdim'i de tutturamadı. Dizi hayal kırıklığı yaşatarak gerilerde kaldı.

Müge Anlı ile Tatlı Sert gündüz kuşağında damgasını vurdu.

Çocuklar Duymasın günlük olarak vasat oranlar almaya devam ediyor.

Kanal D Haber iki grupta da yine en çok izlenen haber olmayı başardı.

@OzaN

intikam 5 e düştü deyince son bölümlere bakma yaz geldi sezon ortalaması 7 diyosun ama OBJEKTİFLİK budur işte değil mi :D