10 Eylül 2013 Salı Reyting Sonuçları

Star TV ne kadar akıllı maçı tekrar yayınlıyor reyting olsun diye

Star TV ne kadar akıllı maçı tekrar yayınlıyor reyting olsun diye
yayınlasın nolmuş milli takımımızın gurur maçı sabaha kadar yayınlasın işiniz gücünüz reyting olmasın ortada milli duygular var keşke 2 katı reyting alsaydı demi bari bu gibi durumlarda kanal fanlığını bırakın be

ntvspor coşmuş süper gitmiş doğal olarak :D

Ben de onu belirtmeye calisiyorum aga
Eger milli takim romanyayi yendigi halde tt olamiyorsa bu tt olayi sacma ve gereksiz oluyor :)
zaten saçmalığın daniskası aga bunu söylemeye gerek yok ergenler basmış bildiğin :D

Gb reytingi düşük maçtan dolayı
haftayada düşük olur o ses ve bi üzülme var
boçs de 4 bölümde final olur artık
birce keşke muhteşem yûzyıl a katılsaymış

Sen sanki kanal fanı değilsin bana diyene bak her zaman burda atv nin avukatlığını yapıon bize takas mısın nesin

Kanal D'de ilk oluyor galiba daha önce hiç görmedim.

O kanallarda var ben devamlı Revolution'ı devamlı görüyorum.😀
Yok Kanal D'de kendini ilk olarak lanse etmiş twitterda:X Büyük kanallar arasında ve türk dizisi açısından kabullenilir bi derece.Ama herşeyiyle ilk değil :X

yayınlasın nolmuş milli takımımızın gurur maçı sabaha kadar yayınlasın işiniz gücünüz reyting olmasın ortada milli duygular var keşke 2 katı reyting alsaydı demi bari bu gibi durumlarda kanal fanlığını bırakın be

ntvspor coşmuş süper gitmiş doğal olarak :D

zaten saçmalığın daniskası aga bunu söylemeye gerek yok ergenler basmış bildiğin :D
Star sabaha kadar yayınlasın demişsin
ağzın bal yesin kardeşim :)

Mac kurtlar vadisi pusu ile aynı günde olsa böyle demezdin
milli maç ayrı bişeydir bunu unutma hem şimdi yayınlasa nolur yayınlamasa nolur kanal d nin reytingleri mi azalır onu mu düşünüyon :D :D

Sen sanki kanal fanı değilsin bana diyene bak her zaman burda atv nin avukatlığını yapıon bize takas mısın nesin
ben kanal fanlığına irrite olan biriyim bunu söylüyorum zaten banane atv den stardan kanal d den ben izlediğim diziye bakarım

milli maç ayrı bişeydir bunu unutma hem şimdi yayınlasa nolur yayınlamasa nolur kanal d nin reytingleri mi azalır onu mu düşünüyon :D :D

ben kanal fanlığına irrite olan biriyim bunu söylüyorum zaten banane atv den stardan kanal d den ben izlediğim diziye bakarım
kesin dir canım kesin haklısın