Maçı izlediğim için izleyemedim Güneşi Beklerken'i. Birazdan netten izleyeceğim. Bölüm nasıldı genel olarak?
Kanal D ne alakaysa TT oldu.
- Whatsapp 10
- #LeventKırcaProvokasyoncununTekisin
- #ButunVatanseverlerAyaklansin
- #AhmetAtakan
- #OsmanKaraTakipçileriyleSeriTakip
- Kanal D
- #zeynepinbabasi
- iOS 7
- Touch ID
- Wrecking Ball
iPhone 5 ile ilgili hala TT var. Millet Touch ID`yi sindirmeye çalışıyor. iOS 7 oldukça beğenilecek. Biran önce 18 eylül gelsin.
Güneşi Beklerken yine TT..![]()
Allah aşkına şu yorumların bi gün beni delirtecek yeminleStar maçla çok çok iyi gidiyor, bu kadar beklemiyordum![]()
Bölüm durgundu ama yine de güzeldi.Maçı izlediğim için izleyemedim Güneşi Beklerken'i. Birazdan netten izleyeceğim. Bölüm nasıldı genel olarak?
Kanal D 'yi GB'yi böldüğü için atar yapan mi sayarsın yoksa Kerem'in çıplak gören kızları mı sayarsın yoksa Kayıp'ın ön gösteriminin hem beğenilip hemde saçmalık oldugunu söyleyenlerimi sayarısın bilemedim. Seç - Beğen - AlKanal D niye TT?
- Caner Erkin
- Kanal D
- Whatsapp 10
- Fatih Terim
- #AhmetAtakan
- #zeynepinbabasi
- Touch ID
- #bitanemizsinesraerol
Olağanüstü bir durum da yok...
aga twitter ergenlerin eline geçmiş kaale alıncak bi tarafı yokIlginc A milli takim romanyayi yendi ve tt olamadi mi ?
Kanal D niye TT?
- Caner Erkin
- Kanal D
- Whatsapp 10
- Fatih Terim
- #AhmetAtakan
- #zeynepinbabasi
- Touch ID
- #bitanemizsinesraerol
Olağanüstü bir durum da yok...
CNBC-e ve e2 yapıyor ama kim ne kadar izliyorBence ön tanıtım konuşuluyor Türkiyede böyle bir şey yoktu daha önce onu eleştiriyorlardır.Olumlu yada olumsuz.😀