Maçı izlediğim için izleyemedim Güneşi Beklerken'i. Birazdan netten izleyeceğim. Bölüm nasıldı genel olarak?
Kanal D ne alakaysa TT oldu.
- Whatsapp 10
- #LeventKırcaProvokasyoncununTekisin
- #ButunVatanseverlerAyaklansin
- #AhmetAtakan
- #OsmanKaraTakipçileriyleSeriTakip
- Kanal D
- #zeynepinbabasi
- iOS 7
- Touch ID
- Wrecking Ball
iPhone 5 ile ilgili hala TT var. Millet Touch ID`yi sindirmeye çalışıyor. iOS 7 oldukça beğenilecek. Biran önce 18 eylül gelsin.
Güneşi Beklerken yine TT..
Allah aşkına şu yorumların bi gün beni delirtecek yeminle milli takımın kader maçı ne bekliyodun 5 reyting mi ya sabır ya sabırStar maçla çok çok iyi gidiyor, bu kadar beklemiyordum
Bölüm durgundu ama yine de güzeldi.Maçı izlediğim için izleyemedim Güneşi Beklerken'i. Birazdan netten izleyeceğim. Bölüm nasıldı genel olarak?
Kanal D 'yi GB'yi böldüğü için atar yapan mi sayarsın yoksa Kerem'in çıplak gören kızları mı sayarsın yoksa Kayıp'ın ön gösteriminin hem beğenilip hemde saçmalık oldugunu söyleyenlerimi sayarısın bilemedim. Seç - Beğen - AlKanal D niye TT? Olağanüstü bir durum da yok...
aga twitter ergenlerin eline geçmiş kaale alıncak bi tarafı yokIlginc A milli takim romanyayi yendi ve tt olamadi mi ?
Kanal D niye TT? Olağanüstü bir durum da yok...
CNBC-e ve e2 yapıyor ama kim ne kadar izliyorBence ön tanıtım konuşuluyor Türkiyede böyle bir şey yoktu daha önce onu eleştiriyorlardır.Olumlu yada olumsuz.😀