NOW Unutma Beni - Dizi Yorumları

Unutma Beni 1112.Bölüm Özeti (06.09.2013)

Şerif kendine gelmiştir, tüm aile başındadır. Şerif eskisi gibi sağlığına kavuşacak mıdır? Emine bebeğini kaybetmenin acısıyla hastanede yatarken doktorundan ne öğrenip daha da yıkılacaktır? Emine kimden öç almak için yemin edecektir? Yaman Ceylan’ı takip eder ve elmaslara ulaşır. Yaman’ın Ceylan’la alakalı kötücül planları nelerdir? Volkan Emine ve Şerif’e yaşattıkları için vicdan azabı çekmektedir. Volkan şirkette neye şahit olup, daha da üzülecektir? Türker Zeynep’i Avusturya’dan getirir. Ali de bu arada İlkay’ı görmeye gelir. Ali Zeynep’in kendinden habersiz getirildiğini görünce ne yapacaktır? Erdem ve Çiğdem barışmıştır artık. İki sevgili nasıl hasret gidereceklerdir?

Son düzenleme:
Unutma Beni 1113.Bölüm Özeti (09.09.2013)

Ali Zeynep’i almış, sokaklarda sersefil dolaşmaktadır, bir yandan da hastadır. İlkay ve Türker Zeynep’i bulabilecekler midir? Ali yardım almak için bir arkadaşının yanına gelir, arkadaşının hangi tavrı Ali’yi çok üzecektir? Selim neden içip, Hikmetlere gelecektir? Yine neye kafayı takmıştır? Yaman gizlice Ceylan’la buluşur, kim onları şaşkınlıkla uzaktan seyredecektir? Yaman kimi öldürüp, cesedini uçurumdan atacaktır? Volkan kendini affettirmek için hastaneye babasını görmeye gelir. Rıfat’ın tavrı ne olacaktır? Emine hastanededir hâlâ, ruh hali çok kötüdür. Emine kimi görünce mutlulukla sarılacaktır? İlkay Ali’yi ararken babasını görmeye gelir. İlkay ve Hikmet konuşmasını kim duyup, çok öfkelenecektir?

Unutma Beni 1113.Bölüm Özeti (09.09.2013)

Ali Zeynep’i almış, sokaklarda sersefil dolaşmaktadır, bir yandan da hastadır. İlkay ve Türker Zeynep’i bulabilecekler midir? Ali yardım almak için bir arkadaşının yanına gelir, arkadaşının hangi tavrı Ali’yi çok üzecektir? Selim neden içip, Hikmetlere gelecektir? Yine neye kafayı takmıştır? Yaman gizlice Ceylan’la buluşur, kim onları şaşkınlıkla uzaktan seyredecektir? Yaman kimi öldürüp, cesedini uçurumdan atacaktır? Volkan kendini affettirmek için hastaneye babasını görmeye gelir. Rıfat’ın tavrı ne olacaktır? Emine hastanededir hâlâ, ruh hali çok kötüdür. Emine kimi görünce mutlulukla sarılacaktır? İlkay Ali’yi ararken babasını görmeye gelir. İlkay ve Hikmet konuşmasını kim duyup, çok öfkelenecektir?
Selim o bebeğe bi şey yapacak kesin. :( :(

Yapar deli. :D Annesi gelsin artık Bizim Evin Halleri'nin Sally'si. :D

Bi dakika bi dakika o hapishane deki kadın o kadın mıydı? 😱 😱😕

Şok oldum. :D

hulyakesanliali.jpg

Hapiste öldürüldü diye hatırlıyordum ben. :) Onun diziye dönmesini çok istiyordum çok güzeldi hem pavyon hem ev 2'sini bir arada götürdü onca sene. :F Umarım dizide af çıkar. :( :X

Beni Affet'e geçmişti orda öldü şu an Türkmax'ta bir dizide oynuyor Ankara'da çekilen umarım döner. :D

Forum İstatistikleri

Konular
176,582
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy