xBUGRAx
Süper Emekli
Selim o bebeğe bi şey yapacak kesin.Unutma Beni 1113.Bölüm Özeti (09.09.2013)
Ali Zeynep’i almış, sokaklarda sersefil dolaşmaktadır, bir yandan da hastadır. İlkay ve Türker Zeynep’i bulabilecekler midir? Ali yardım almak için bir arkadaşının yanına gelir, arkadaşının hangi tavrı Ali’yi çok üzecektir? Selim neden içip, Hikmetlere gelecektir? Yine neye kafayı takmıştır? Yaman gizlice Ceylan’la buluşur, kim onları şaşkınlıkla uzaktan seyredecektir? Yaman kimi öldürüp, cesedini uçurumdan atacaktır? Volkan kendini affettirmek için hastaneye babasını görmeye gelir. Rıfat’ın tavrı ne olacaktır? Emine hastanededir hâlâ, ruh hali çok kötüdür. Emine kimi görünce mutlulukla sarılacaktır? İlkay Ali’yi ararken babasını görmeye gelir. İlkay ve Hikmet konuşmasını kim duyup, çok öfkelenecektir?
Özgür'e.Zeynep'e mi?![]()
Özgür'e.
Tabii ki Zeynep'e ondan ileri ki bölümlerde bir oyun bekliyorum.![]()
Yapar deli.Annesi gelsin artık Bizim Evin Halleri'nin Sally'si.
![]()
Ben izlemiyorum ki en son Kanal 1'de tam izledim bi an o sandım.![]()
Bu dizide b,r gözüküyor bir gözükmüyor en son ne oldu onu bile hatırlamıyorum.![]()
Özgür'ün annesi ölmüş müydü?Jenerikte adı var bu sezon gelir yakında.![]()
Hapiste öldürüldü diye hatırlıyordum ben.Yok hapiste.![]()
Hapiste öldürüldü diye hatırlıyordum ben.Onun diziye dönmesini çok istiyordum çok güzeldi hem pavyon hem ev 2'sini bir arada götürdü onca sene.
Umarım dizide af çıkar.
![]()
![]()
O gelirse Ceylan - Emine - o süper entirika döner.Beni Affet'e geçmişti orda öldü şu an Türkmax'ta bir dizide oynuyor Ankara'da çekilen umarım döner.![]()
O gelirse Ceylan - Emine - o süper entirika döner.
Adı dilimin ucunda baştan ve sondan bi harflerini söyleyebilir misin kesin hatırlarım.![]()
![]()
Mehtap reyiz.Evet çok güzel olur.M p
![]()