Polat Şaşmaz
Favori Üye
çocuklarduymasın post: 1438706' Alıntı:Seksenler kötü gidiyor
Seksenler 10 dakika reklamdı
(yazacaktım nasip olmadı
çocuklarduymasın post: 1438706' Alıntı:Seksenler kötü gidiyor
ama yeni sezonda izleyemem bu diziyi pazartesi o ses türkiyesalı o ses türkiyeçarşamba muhteşem yüzyılperşembe intikamcuma medcezir sana bir sır vereceğim belki haftasonu olur ozaman bi ihtimal izleyebilirim ama güneşi beklerken bence haftasonu olmayacak bu gidişle salı kalacak o yüzden izleyememEveN post: 1438745' Alıntı:Sen baştan izlemedin çünkü. Sana Bir Sır Vereceğimi nasıl netten izlediysen bunu da izlersen seversin eminim.![]()
Her yapımı tv`den izleyeceksin diye bir kaide yok ki.HachiKo post: 1438767' Alıntı:ama yeni sezonda izleyemem bu diziyi pazartesi o ses türkiyesalı o ses türkiyeçarşamba muhteşem yüzyılperşembe intikamcuma medcezir sana bir sır vereceğim belki haftasonu olur ozaman bi ihtimal izleyebilirim ama güneşi beklerken bence haftasonu olmayacak bu gidişle salı kalacak o yüzden izleyemem
medceziri neden ki sbsv cuma olamayacak karagül var unuttun muEveN post: 1438784' Alıntı:
Her yapımı tv`den izleyeceksin diye bir kaide yok ki.
1 Erkek 1 Kadın da bana ters zamanda yayınlanıyor ama netten izliyorum. Eğer SBSV`e başladıysan mecburen onu da netten izleyeceksin ve ya Medceziri.![]()
FOX'un yeni yayın akışına alışıyor gibi denekler.![]()
Ama haftasonu olacak diye bir belirti de yok. Babam Sınıfta Kaldı var Pazar eğer devam ederse o Çarşamba ve ya Perşembeye alınabilir.HachiKo post: 1438796' Alıntı:medceziri neden ki sbsv cuma olamayacak karagül var unuttun mu
Bence yayın akışı bir fiyasko.Esra Erola o kadar zaman verilmemeli.FOX'un yeni yayın akışına alışıyor gibi denekler.![]()
çocuklarduymasın post: 1438798' Alıntı:Denekler değil insanlar alışıyor![]()
evet yok ama bence büyük ihtimal pazar olacak babam sınıfta kaldı bitecekEveN post: 1438799' Alıntı:
Ama haftasonu olacak diye bir belirti de yok. Babam Sınıfta Kaldı var Pazar eğer devam ederse o Çarşamba ve ya Perşembeye alınabilir.![]()