helal derken noldu![]()
Bir kıytırık sınav için forumu terketmemişsin, buna helal.
helal derken noldu![]()
Bir kıytırık sınav için forumu terketmemişsin, buna helal.![]()
İnş. Ömer erken dönüp sizin başınıza bela olmak için çok can atıyorum zaten. :GDG:Yakamoz-Asi post: 1374235' Alıntı:Kendine iyi bak @dizi kolik arayi sogutma erken dönmeye bak![]()
EveN post: 1374237' Alıntı:@dizi kolik Gideceksen bari dargın ayrılmayalım. Sen bana dargın değilsin ama ben sana dargınım. Tartışma olayından sonra trip attım ama hiç oralı olmadın.![]()
Revan Valla ziyaretten hiçbir mesajıma cevap vermedin. :GDG:@dizi kolik Gideceksen bari dargın ayrılmayalım. Sen bana dargın değilsin ama ben sana dargınım. Tartışma olayından sonra trip attım ama hiç oralı olmadın.![]()
Cakmadi trip attigimizi![]()
Revan Valla ziyaretten hiçbir mesajıma cevap vermedin. :GDG:
Valla çok üzüldüm o gün yani hatta siz bize birden konuşmam dediğiniz zaman yüreğimize oturdu. Hatta biz Hilal'le o kavgayı birkaç gün sürdürecektik ama siz öyle deyince vazgeçtik. :GDG:
Umarım erken gelirim RevaN. Bana kırıldığın içinde özür dilerim, kendine çok iyi bak...
Görüşürüz Akif İnş. Kendine çok iyi bak dizi senaryosunu unutma sakın! :GDG:Reytinger post: 1374241' Alıntı:Görüşürüz.En kısa sürede dönmen dileğiyle...![]()
![]()
Sende mi Brütüs? :GDG:Yakamoz-Asi post: 1374242' Alıntı:Cakmadi trip attigimizi![]()
Çok teşekkür ederim Buğra umarım foruma tahmin edebildiğimden de kısa sürede dönerim.xBUGRAx post: 1374245' Alıntı:Kendine iyi bak en kısa sürede dönmen dileğiyle.![]()
1 Nisan'da kim inanırdı ki? :GDG:
Ben mesajlarını beğenmiyordum artık ordan da çakmadı. Belki de çakmıştır ama bana ne yapsınlar demiştir.
- - - Ekleme - - -
Kırılmadım ama ben kavga şakaysa ikinizle de konuşmam dedim ama siz bile bile devam ettiniz. Üstelik şaka bile olsa kendinize yakışmayan sözler söylediniz bir-birinize. Keşke şakayı 1 Nisanda yapsaydınız, o zaman daha anlamlı olurdu.
Özleyeceğiz seni, çabuk gel.![]()
AhahNeyse artik geldi gecti tripimizi sonlandiralimSiz bize öyle yaparsaniz bizde böyle yapariz @dizi kolik
![]()
EveN post: 1374262' Alıntı:Bu arada ben bu forumdan ayrılmayı hiç çözemedim. Mobilden de girilmez mi?