Forum'dan Gidiyorum | dizi kolik

Mesajlar silindi. Umarım tartışmaya devam etmezsiniz..

Gidiyorum diye konu açıp da giden insanlar nadirdir.

Gidiyorum diye konu açmış fakat hala her gün forumda takılanlar var. :D

Bazıları da gidip farklı hesap açarak geri dönüyorlar. :D

Gidiyorum diye konu açıp da giden insanlar nadirdir.

Gidiyorum diye konu açmış fakat hala her gün forumda takılanlar var. :D

Bazıları da gidip farklı hesap açarak geri dönüyorlar. :D

aynen katılıyorum.
kaç kez konu açtın git artık gidiyosan of be :D

Sınav çalışmalarında başarılar ama sınava çalışmak demek hayattan kopmak demek değil biz de geçirdik o dönemleri ve forumdaydık yine de. Yapman gereken ders çalışma sürelerini arttırıp birinci öncelik haline getirmen. Yoksa hiç kimse 24 saat ders çalışamaz. Bekleriz her zaman. :)

Ders çalışmayı bahane edip siteden ayrılanlar hayatı bilmiyorlar, kendilerini tanımıyorlar ya da kendilerini kandırıyorlar.

24 saat çalışmak diye bir şey kesinlikle yok, mutlaka arada rahatlamak için ders dışı bir şeyler yapacaksınız, o da favoriforumum olabilir pekala.

Sınav çalışmalarında başarılar ama sınava çalışmak demek hayattan kopmak demek değil biz de geçirdik o dönemleri ve forumdaydık yine de. Yapman gereken ders çalışma sürelerini arttırıp birinci öncelik haline getirmen. Yoksa hiç kimse 24 saat ders çalışamaz. Bekleriz her zaman. :)

Ders çalışmayı bahane edip siteden ayrılanlar hayatı bilmiyorlar, kendilerini tanımıyorlar ya da kendilerini kandırıyorlar.

24 saat çalışmak diye bir şey kesinlikle yok, mutlaka arada rahatlamak için ders dışı bir şeyler yapacaksınız, o da favoriforumum olabilir pekala.
Katılıyorum :)