Forum'dan Gidiyorum | dizi kolik

Reytinger post: 1374261' Alıntı:
Gitmeden yine bir laf attı.:T:
Kanal konusunu düşünmem gerek.:D Senaryo sen gelmeden yetişirse tabi.24 Saat yatıyorum.:winkk: @dizi kolik
Hiç sanmıyorum zaten senaryonun yetişeceğini. :GDG:

Bu arada @KayıpSehir sende projeni ne zaman istersen başlatabilirsin. Umarım geri döner dizi üzerinde beraber dururuz ama kısmet artık... :5:

dizi kolik post: 1374269' Alıntı:
Hiç sanmıyorum zaten senaryonun yetişeceğini. :GDG:

Bu arada @KayıpSehir sende projeni ne zaman istersen başlatabilirsin. Umarım geri döner dizi üzerinde beraber dururuz ama kısmet artık... :5:
Ben büyütürüm sen gelene kadar sularım falan o yetişir.:D :D

EveN post: 1374270' Alıntı:
Bkz: Forumdash

EveN tarafından mobille çok zorluklarla ve engellerle yazılmıştır. :D
Farkındayım ama dediğim gibi bazı meseleleri halledemezsem mobilden de giremem... :5:

Reytinger post: 1374271' Alıntı:
Ben büyütürüm sen gelene kadar sularım falan o yetişir.:D :D
Bu konu bu espriyi hak etmiyordu. :T

dizi kolik post: 1374279' Alıntı:
Bence sen şakayı bırak da giydiğin gömleklerle hatırla beni. :F

Yoksa döndüğümde hala "Bizımla olmiyabilırsin." :GDG:
Pardon. :T: Şaka sizden sorulur tabii :T:
Gömlek kayıp galiba :D Geçen gün baktım yoktu :T:

Ozletme kendini bi sabahlayamadik:(
Valla bak bugünden itibaren sabahlıyorum. :GDG:

Sahur'dan sonrada burada oluyorum ben ama aslında kimse açık değil. Belki @darksaal açıktır ama o da sütliman oluyor bir süre sonra maalesef. :F

- - - Ekleme - - -

Pardon. :T: Şaka sizden sorulur tabii :T:
Gömlek kayıp galiba :D Geçen gün baktım, yoktu :T:
Çok sevindim gerçekten, çok iyi olmuş. Bence sen onu annene ver, ondan çok iyi bir kare masa örtüsü çıkar. :GDG:

dizi kolik post: 1374286' Alıntı:
Çok sevindim gerçekten çok iyi olmuş. Bence sen onu annene ver ondan çok iyi bir kare masa örtüsü çıkar. :GDG:

Ben kayıp diyorum sen annene ver diyosun? :T:

10000ler kulübüne girmeden gitme bari :D Zaten gelene kadar yine silinir biraz mesaj tekrar girersin :D

gitme ama yapma bunu :5: Seni cok özleyecegimm insallah unutulmazsin ve @haluk792 gibi hep kalbimizde yasarsin (tabi iyi olarak haluk gibi kötu olarak degil ) Come onn inn insan mobilden girerr :( :( :( neden senin ceptelefonun var ki o zmn foruma giremeyeceksen :bağır:

- - - Ekleme - - -
@dizi kolik

- - - Ekleme - - -

:(

- - - Ekleme - - -
@dizi kolik :(

cookies post: 1374316' Alıntı:
gitme ama yapma bunu :5: Seni cok özleyecegimm insallah unutulmazsin ve @haluk792 gibi hep kalbimizde yasarsin (tabi iyi olarak haluk gibi kötu olarak degil ) Come onn inn insan mobilden girerr :( :( :( neden senin ceptelefonun var ki o zmn foruma giremeyeceksen :bağır:

- - - Ekleme - - -
@dizi kolik

- - - Ekleme - - -

:(

- - - Ekleme - - -
@dizi kolik :(
Teşekkür ederim cookies ama mecburi olmasam böyle bir şeye gerek duymazdım hele ki forum bu kadar şen şakrakken. Kendine çok iyi bak sen de. Her gün 10 senaryo yazma 1 senaryo yaz. :GDG: Mentionlama ya da çok dikkat et bak oldu mu? :)

dizi kolik post: 1374324' Alıntı:
Teşekkür ederim cookies ama mecburi olmasam böyle bir şeye gerek duymazdım hele ki forum bu kadar şen şakrakken. Kendine çok iyi bak sen de. Her gün 10 senaryo yazma 1 senaryo yaz. :GDG: Mentionlama ya da çok dikkat et bak oldu mu? :)

Tamam ama seni cok özleyecegim :T

BesaleT post: 1374460' Alıntı:
Geri döneceksen sıkıntı yok ayrılık uzun olmasın yeter. :) @dizi kolik
Çok teşekkür ederim Çağlar elimden geldiğince erken dönmeye çalışacağım İnş. Sende kendine çok iyi bak. :)