Emre bi çektir git gece gece Neyi tartişiyon benle. Gereksiz şeylerle beynimi dolduracak kadar geri, mantikli hareketler yapıcak kadar kasıntı değilimbnm aklımda llö senn gibi 10 taneyi aynı anda izlemiyorum lord tubbington kovalasın seni
Emre bi çektir git gece gece Neyi tartişiyon benle. Gereksiz şeylerle beynimi dolduracak kadar geri, mantikli hareketler yapıcak kadar kasıntı değilimbnm aklımda llö senn gibi 10 taneyi aynı anda izlemiyorum lord tubbington kovalasın seni
Emre bi çektir git gece gece Neyi tartişiyon benle. Gereksiz şeylerle beynimi dolduracak kadar geri, mantikli hareketler yapıcak kadar kasıntı değilim
Bence tahrikte var
Ona cevap değildilord tubbington tahrik mi oluyor
bunaydı ya neyse Hem benim dediğimin nesi hakaret???birisi değil adı rory nasıl izliyon hiç hatırlamıyon
Ona cevap değildi bunaydı ya neyse Hem benim dediğimin nesi hakaret???
ağır hakaret şikayet etsem mi @dizi kolik bir rakibimden kurtulurum bence
seni pompy e havalelelehavele havale ediyorum
neyse diğer roller için fikirlerimi sunayım sana fıggıns (okul müdürü)=ozan pompy(okulda mastürbasyon yaparken sue ye yakalanan çocuk)=pompy sue=prncsss(ondan başkası oynayamaz o rolü) primavera=mercedes(zenci-şişman kız) ve @Yakamoz-Asi=wıll
Pardon bilmediğimdem soracam Will ve @Yakamoz-Asi yakınlık alaka nedir? Diğeleriyle empati kurdum bi orda takılı kaldımseni pompy e havalelelehavele havale ediyorum
neyse diğer roller için fikirlerimi sunayım sana fıggıns (okul müdürü)=ozan pompy(okulda mastürbasyon yaparken sue ye yakalanan çocuk)=pompy sue=prncsss(ondan başkası oynayamaz o rolü) primavera=mercedes(zenci-şişman kız) ve @Yakamoz-Asi=wıll
Bende onu sordum senin onla uzaktan yakından alakan yok
will kim la? yok mu bu herifin fotosu?
Her zaman beni bekleyen kapısı açık iş yeri/kurum/şirket olsun istemiştim
Haksiz rekabet olmasin. Forumdash zaten daha sonra Kanal D'ye gececek zaten. @Forumdash
Pardon bilmediğimdem soracam Will ve @Yakamoz-Asi yakınlık alaka nedir? Diğeleriyle empati kurdum bi orda takılı kaldım
- - - Ekleme - - -
Bende onu sordum senin onla uzaktan yakından alakan yok
- - - Ekleme - - -
Her zaman beni bekleyen kapısı açık iş yeri/kurum/şirket olsun istemiştim
Biz adami yari yolda birakmayiz efenim. Bkz : Beren Saat
Bu arada Emre sen hangi diziyi uyarliyorsun? Glee'mi?
Direkt ban sebebini yarattınyaşı tutsunyeter hem wıll babacan,fedakar bir öğretmen dizideki en düzgün tiplerden @Yakamoz-Asi
Direkt ban sebebini yarattın
Nolmuş ki :eeK:
Adamın yaşini kattın Ama düşününce rol uyuyor @Yakamoz-Asi rolün şimdiden hayırlı olsunne alaka nesini gördün adamın bu arada avatarım nasıl olmuş