hangisi gerçek sultan @Bully ile @Yakamoz-Asi karar verememiş@DarkLegenD @Mr.At @Dosi @Emre Ozansoy @Zeyno @The_Erinch
Bunlar sultan değil prenses prenses
hangisi gerçek sultan @Bully ile @Yakamoz-Asi karar verememiş@DarkLegenD @Mr.At @Dosi @Emre Ozansoy @Zeyno @The_Erinch
Sercan ı gördün mü diplerinden ayrılmıyorBunlar sultan değil prenses prensessiyahlı daha bir güzel sanki ama sarıṣın da fena sayılmaz.
![]()
Sercan ı gördün mü diplerinden ayrılmıyor![]()
Gerçek sultan BENİM.hangisi gerçek sultan @Bully ile @Yakamoz-Asi karar verememiş@DarkLegenD @Mr.At @Dosi @Emre Ozansoy @Zeyno @The_Erinch
Adam kaliteden anlıyor demek ki, yada en azından gönül eğlendirmek için doğru seçim yapıyor.![]()
isviçreli bilim adamları aman İsviçreli üye incelesin bu mesajınıGerçek sultan BENİM.![]()
Gerçek sultan BENİM.![]()
isviçreli bilim adamları aman İsviçreli üye incelesin bu mesajını![]()
Parlaklar için sultan oluyorum işte. Nasıl ecünnüler sizin için sultan oluyorsa.Parlakci olup kendine sultan diyen de ilk kez görüyorum![]()
Seni incelesin belki bir akıl kırıntısına ulaşır.isviçreli bilim adamları aman İsviçreli üye incelesin bu mesajını![]()
Sana devlet yardım etsin
Kardeniz sultanım adada kaldığı kısa sürede büyük etki yarattı maşallah. Keşke performansı da güzelliğiyle orantılı olsaydı da tekrar izleyebilseydik kendisinihangisi gerçek sultan @Bully ile @Yakamoz-Asi karar verememiş@DarkLegenD @Mr.At @Dosi @Emre Ozansoy @Zeyno @The_Erinch
Hikmet ile Poyraz geliyor diyorlar
Ortak engellerde Yusuf yıldızı biraz çarpmalı toros ayısı aman kaplanıHikmet ile Poyraz geliyor diyorlar![]()
Yalnız bademin melih dededen kastığı istatistikten fazla senin batuş adaşından istatistik kastı haOrtak engellerde Yusuf yıldızı biraz çarpmalı toros ayısı aman kaplanı![]()
Bu yeni batuş biraz safoz Batuhan’ı kendi seçiyor geneldeYalnız bademin melih dededen kastığı istatistikten fazla senin batuş adaşından istatistik kastı ha![]()
Yenilen pehlivan güreşe doymuyor işteBu yeni batuş biraz safoz Batuhan’ı kendi seçiyor geneldebadem gibi öne çıkıp melih demiyor Batuhan
![]()