hangisi gerçek sultan @Bully ile @Yakamoz-Asi karar verememiş @DarkLegenD @Mr.At @Dosi @Emre Ozansoy @Zeyno @The_Erinch
Bunlar sultan değil prenses prenses siyahlı daha bir güzel sanki ama sarıṣın da fena sayılmaz.
hangisi gerçek sultan @Bully ile @Yakamoz-Asi karar verememiş @DarkLegenD @Mr.At @Dosi @Emre Ozansoy @Zeyno @The_Erinch
Sercan ı gördün mü diplerinden ayrılmıyorBunlar sultan değil prenses prenses siyahlı daha bir güzel sanki ama sarıṣın da fena sayılmaz.
Sercan ı gördün mü diplerinden ayrılmıyor
Gerçek sultan BENİM.hangisi gerçek sultan @Bully ile @Yakamoz-Asi karar verememiş @DarkLegenD @Mr.At @Dosi @Emre Ozansoy @Zeyno @The_Erinch
Adam kaliteden anlıyor demek ki, yada en azından gönül eğlendirmek için doğru seçim yapıyor.
isviçreli bilim adamları aman İsviçreli üye incelesin bu mesajınıGerçek sultan BENİM.
Gerçek sultan BENİM.
isviçreli bilim adamları aman İsviçreli üye incelesin bu mesajını
Parlaklar için sultan oluyorum işte. Nasıl ecünnüler sizin için sultan oluyorsa.Parlakci olup kendine sultan diyen de ilk kez görüyorum
Seni incelesin belki bir akıl kırıntısına ulaşır.isviçreli bilim adamları aman İsviçreli üye incelesin bu mesajını
Sana devlet yardım etsin
Kardeniz sultanım adada kaldığı kısa sürede büyük etki yarattı maşallah. Keşke performansı da güzelliğiyle orantılı olsaydı da tekrar izleyebilseydik kendisinihangisi gerçek sultan @Bully ile @Yakamoz-Asi karar verememiş @DarkLegenD @Mr.At @Dosi @Emre Ozansoy @Zeyno @The_Erinch
Hikmet ile Poyraz geliyor diyorlar
Ortak engellerde Yusuf yıldızı biraz çarpmalı toros ayısı aman kaplanıHikmet ile Poyraz geliyor diyorlar
Yalnız bademin melih dededen kastığı istatistikten fazla senin batuş adaşından istatistik kastı haOrtak engellerde Yusuf yıldızı biraz çarpmalı toros ayısı aman kaplanı
Bu yeni batuş biraz safoz Batuhan’ı kendi seçiyor genelde badem gibi öne çıkıp melih demiyor BatuhanYalnız bademin melih dededen kastığı istatistikten fazla senin batuş adaşından istatistik kastı ha
Yenilen pehlivan güreşe doymuyor işteBu yeni batuş biraz safoz Batuhan’ı kendi seçiyor genelde badem gibi öne çıkıp melih demiyor Batuhan