TvEN'in Reyting Rekorları Kıracak Dizisi Çok Yakında FF'de

bnm aklımda llö senn gibi 10 taneyi aynı anda izlemiyorum :bağır: lord tubbington kovalasın seni
Emre bi çektir git :F:F gece gece:X Neyi tartişiyon benle. Gereksiz şeylerle beynimi dolduracak kadar geri, mantikli hareketler yapıcak kadar kasıntı değilim:)

Ona cevap değildi:X bunaydı ya neyse :X Hem benim dediğimin nesi hakaret???:bağır:

seni pompy e havalelelehavele havale ediyorum
neyse diğer roller için fikirlerimi sunayım sana fıggıns (okul müdürü)=ozan pompy(okulda mastürbasyon yaparken sue ye yakalanan çocuk)=pompy sue=prncsss(ondan başkası oynayamaz o rolü:F) primavera=mercedes(zenci-şişman kız) ve @Yakamoz-Asi=wıll :)

neyse diğer roller için fikirlerimi sunayım sana fıggıns (okul müdürü)=ozan pompy(okulda mastürbasyon yaparken sue ye yakalanan çocuk)=pompy sue=prncsss(ondan başkası oynayamaz o rolü:F) primavera=mercedes(zenci-şişman kız) ve @Yakamoz-Asi=wıll :)

will kim la? yok mu bu herifin fotosu? :D

Pardon bilmediğimdem soracam Will ve @Yakamoz-Asi yakınlık alaka nedir? Diğeleriyle empati kurdum bi orda takılı kaldım:X

- - - Ekleme - - -

will kim la? yok mu bu herifin fotosu? :D
Bende onu sordum senin onla uzaktan yakından alakan yok:F:F

- - - Ekleme - - -

Haksiz rekabet olmasin. Forumdash zaten daha sonra Kanal D'ye gececek zaten. @Forumdash :F
Her zaman beni bekleyen kapısı açık iş yeri/kurum/şirket olsun istemiştim:F

Pardon bilmediğimdem soracam Will ve @Yakamoz-Asi yakınlık alaka nedir? Diğeleriyle empati kurdum bi orda takılı kaldım:X

- - - Ekleme - - -

Bende onu sordum senin onla uzaktan yakından alakan yok:F:F

- - - Ekleme - - -

Her zaman beni bekleyen kapısı açık iş yeri/kurum/şirket olsun istemiştim:F

Biz adami yari yolda birakmayiz efenim. Bkz : Beren Saat :F

yaşı tutsunyeter :) hem wıll babacan,fedakar bir öğretmen dizideki en düzgün tiplerden @Yakamoz-Asi

Abi hangi dizide oynuyor bu babacan ögretmen will @xemrexxx @Forumdash koyun sunun fotosunu uyuyamam ben :D

Abi hangi dizide oynuyor bu babacan ögretmen will @xemrexxx @Forumdash koyun sunun fotosunu uyuyamam ben :D

images