AŞK-I EFSANE | 12. Bölüm | Sezon Finali

Kaç puan?

• 5

Oy: 0 0.0%
  • 6

Oy: 0 0.0%
  • 7

Oy: 1 7.7%
  • 8

Oy: 1 7.7%
  • 9

Oy: 2 15.4%
  • 10

Oy: 9 69.2%

• Kullanılan toplam oy
    13
  • Anket kapatılmış .

dizi kolik

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
6,417
Puanı
1,059

DİZİ KOLİK
YAPIM

sunar;

TANITIM FRAGMANI

ÖZET

Prens Norman ve Lady Elise'nin gülüşme seslerini duyan Mary soluğu hemen merdivenlerde alır. Prens Norman'ın dikkatli bakışları ve Mary'i bir yerlerden tanıdığını dile getirmesi ortamda soğuk rüzgarlar estirir. Bulunduğu ortamda daha fazla kalmak istemeyen Mary ise merdivenlerden iner. Kral Daniel'de düşünceli ve yorgun halleriyle Mary'nin dikkatini çeker ve Mary, Kral Daniel'e doğru yaklaşarak onun neden böyle olduğunu sorar. Arthur'un geldiğini dile getiren Kral Daniel bir an Mary'i tedirgin etse de onun hiçbir şey öğrenmediğini anlayan Mary derin bir nefes alarak odasına çıkar. Arthur'da Janet'la olan bitenleri konuşup Mary'nin tekrar köye dönmesini ikna etmesini ister Janet'tan. Bunu kabul etmeyen Janet, Arthur'un onu hırsızlıkla suçlamasıyla sarsılır.

AŞK-I EFSANE | sezon finali

Janet : İyi ama bunu sen nerden biliyorsun Arthur?
Arthur : Dün gece saraya gitmiştim. Döndüğümda Mary'nin evinin ışıklarının yandığını görünce merak edip oraya yöneldim. Pencereden baktığımda içeride sen vardın ve Mary'nin evinde bulunan sandığı karıştırıyordun. Önce birkaç zarf sonrada sandığın içinde bulunan paraları aldın Janet!

Janet duyduklarına inanamaz ve tedirgin bir halde Arthur'a cevap verir.

Janet : Arthur ben...

Arthur Janet'ın sözünü keserek cevap verir.

Arthur : Dediğimi yap. Mary'e onları annesi bırakmış olmalı. Eğer onu ikna etmezsen tüm bu olan biteni Mary'e söylerim.
Janet : Arthur bak, ben para felan çalmadım. Yüce İsa şahidim olsun ki o paraları tam kapıdan çıkarken geri yerine bıraktım.
Arthur : Peki ya o mektuplar?
Janet : Çok merak etmiştim içinde yazılanları...
Arthur : Peki ne yazıyordu o mektuplarda?

Janet biraz şaşkınlık ve heyecan içinde cevap verir Arthur'a.

Janet : O mektuplarda mı? O mektuplarda...

Janet tam mektuplarda yazanları söyleyecekken annesi Renee'nin onu çağırmasıyla sonlandırırlar konuşmayı ve mektup meselesi bir kez daha kendisini karanlık odalara bırakır.

Renee : Janet, gir artık kızım içeri!

Arthur Janet'a yaklaşır.

Arthur : Bu işin peşini bırakmayacağım Janet. Mary'i ikna etmezsen olacaklardan sorumlu değilim!
Janet : Sen kazandın Arthur, Mary'i ikna edeceğim.

Kapıyı kapatır kapatmaz içeri giren Janet, hem Mary'i görmek hemde olan biteni konuşmak adına saraya gitmek için hazırlanmaktadır. Mary ise sarayda adeta harikalar yaratan terzi Madam Giselle'ye verdiği ölçüleriyle güzel elbiseler diktirir ve takılar alır. Odasına doğru ilerlerken Prens Norman ve Lady Elise'nin gülüşerek çıktığını gören Mary onları pek dikkate almadan yürüse de Lady Elise'nin laflarından kurtulamaz.

Lady Elise : İnsana benzemişsin Mary.

Mary duraksar ve bakışlarıyla Lady Elise'yi tedirginleştirir. Bunu gören Prens Norman araya girerek Lady Elise'ye gereken cevabı verir.

Prens Norman : Bu kızla neden bu kadar uğraşıyorsun Elise? Bazen bu yaptıklarına hiç anlam veremiyorum.

Lady Elise, Mary'e olan kibirli bakışlarıyla gülümseyerek cevap verir Norman'a.

Lady Elise : Neyse şekerim. Kraliçe Elizabeth'in durumuna düşmeden duşa giriyorum ben. Kahvaltıda görüşürüz.

Lady Elise, Prnes Norman'la öpüşüp içeri girer. Mary'de giderken arkasında seslenir Prens Norman ona.

Prens Norman : Sen o'sun! Sarayın kapısının önünde bana bağıran o hırçın kız, sensin!

Mary şaşırır ve Prens Norman'a dönerek cevap verir.

Mary : Sahi mi? Ben neden hatırlamıyorum seni?
Prens Norman : Hadi... İnkar etme, bal gibi de hatırlıyorsun beni.
Mary : Farkında mısın bilmiyorum ama çok ukalasın.

Mary arkasını dönüp giderken Prens Norman hızlı adımlarla yaklaşır Mary'e ve elinden tutup yakınlaşırlar.

Prens Norman : Seni bana bağlayan şey her ne bilmiyorum ama çok güzelsin. Kokun, yüzün... Beni o kadar büyüledin ki...

Mary heyecanlanır ve Prens Norman ile daha da yakınlaşmaya başlarlar. Tam o sırada merdivenlerden yukarıya doğru çıkan Kral Daniel, Mary ve Prens Norman'ın o vaziyette olduğunu görünce sesini yükselterek bağırır Mary'e.

Kral Daniel : Mary!

SEZON FİNALİ

-SON-

FavoriForumum.net/dizi
netteki favoriniz !

Moderatörün son düzenlenenleri:
Artık bir önceki bölümden sonra 1 ay geçtiği için birkaç önceki bölümlere göz atmam gerekecek :T: Sadece özetle olacak gibi değil :bağır:

Mektupta ne yazdığını söyleseydi bari :F

Güzel olmuş sezunun finali 10 :)

Teşekkür ederim Mustafa. 2. sezonda belli olacak İnş. o. :):)

Artık bir önceki bölümden sonra 1 ay geçtiği için birkaç önceki bölümlere göz atmam gerekecek :T: Sadece özetle olacak gibi değil :bağır:
Böyle olmasını bende istemezdim, biliyorsun. :5:

Aynen katılmaktayım :5: Neyseki sezon finali çok güzel olmuş :) 10/10 ! :)
Teşekkür ederim canım. :):)

Tüm emeklerin için teşekkürler, 10
Teşekkür ederim Furkan. :)

Tüm diger senaristlere: Özet böyle yazilir, örnek alin! :)

Genel olarak güzel bir bölüm olmus. Özellikle son kisim cok iyi olmus :D

Puanim: 10

Gıcıkken dizileri okuma o zaman :D

Iyi fikir aslinda, ama merak iste :D Sali sabah kalktim mi illa ki Sah Mat okurum :D

Ama daha heyecanlı oluyor Ömer. :d

Söyle; ben sizin bu dizileri okurken gercek dizi izliyormus gibi düsünüyorum ve ona göre karar veriyorum. Yani sen en heyecanli yerde dizinin bitimine ramak kala reklam verirsen seyirci kaybedersin bende puan kirarim :D ayni kapi yani :F

- - - Ekleme - - -

Bak eğer bu hafta reklamdan kırarsan bozuşuruz ona göre. :d

Cok verme sende :D üc tane yeterli :D

Iyi fikir aslinda, ama merak iste :D Sali sabah kalktim mi illa ki Sah Mat okurum :D

Söyle; ben sizin bu dizileri okurken gercek dizi izliyormus gibi düsünüyorum ve ona göre karar veriyorum. Yani sen en heyecanli yerde dizinin bitimine ramak kala reklam verirsen seyirci kaybedersin bende puan kirarim :D ayni kapi yani :F

- - - Ekleme - - -

Cok verme sende :D üc tane yeterli :D

Napıyım reklam çok alıyorum. :d
Düzeltme : Benim ki dizi değil yarışma.