AŞK-I EFSANE | 12. Bölüm | Sezon Finali

Kaç puan?

• 5

Oy: 0 0.0%
  • 6

Oy: 0 0.0%
  • 7

Oy: 1 7.7%
  • 8

Oy: 1 7.7%
  • 9

Oy: 2 15.4%
  • 10

Oy: 9 69.2%

• Kullanılan toplam oy
    13
  • Anket kapatılmış .
Bölüm güzel, ama bir sezon finali heyecanı yok :( Diğer bölümler gibi. :( 10 verme umuduyla okumuştum :(

O tüm senaristlere değil. Özellikle bana di mi? :X

Bilmem artik :D
Yok ya aga sen baya düzelttin. Son iki bölümdür iyisin yani :D

9 verdim.:) Eleştirileri sonra yazarım.:)10 vermememin en önemli sebebide 10 gerçekten en kaliteli bölümlere verilmeli.10 sürekli verilirse değerini yitirir.Kolay verilmemesi gereken bir puan bana göre.Bu senin bu bölümünün kötü olduğu anlamına gelmiyor ama en iyisi mi dersen bana göre hayır.:)

Son düzenleme:
Çok ıyı olmuş. Mektup olayı Ferıha'nın ılk sezonkı fınalını hatırlattı bana. :D

Zaten reytingler artık ona göre hesaplanıyor. Öyle açıklama yapmadan, sırf reyting düşürmek için verilen oylar geçerli sayılmıyor. :)
Teşekkürler Furkan. :)

Bölüm güzel, ama bir sezon finali heyecanı yok :( Diğer bölümler gibi. :( 10 verme umuduyla okumuştum :(

Peki öyle olsun, teşekkür ederim. :)

9 verdim.:) Eleştirileri sonra yazarım.:)10 vermememin en önemli sebebide 10 gerçekten en kaliteli bölümlere verilmeli.10 sürekli verilirse değerini yitirir.Kolay verilmemesi gereken bir puan bana göre.Bu senin bu bölümünün kötü olduğu anlamına gelmiyor ama en iyisi mi dersen bana göre hayır.:)
Peki, teşekkürler. :)

Güzel olmuş.:) Puan:10
Teşekkürler Akif. :)

Çok ıyı olmuş. Mektup olayı Ferıha'nın ılk sezonkı fınalını hatırlattı bana. :D
Teşekkür ederim Emre. :)

Mektupların sırrı daha sonra açıklanacak. Ama bu bölüm dikkat çekilmesi gereken nokta Kral Daniel ve Mary'nin bundan sonraki hayatında onları nelerin beklediği. :):)

Okudum :X 7.5 verme imkanım varsa 7.5:( Yoksa istemedende olsa 8 veriyorum neden çünkü sezon finali oldugu halde son kalan bölümün devamı gibiydi:( Neden böyle yaptın @dizi kolik:( Daha heycanlı biter sanıryordum. Bu arada Mary'de önune gelen erkeğe heycanlanıyor :F:F

Okudum :X 7.5 verme imkanım varsa 7.5:( Yoksa istemedende olsa 8 veriyorum neden çünkü sezon finali oldugu halde son kalan bölümün devamı gibiydi:( Neden böyle yaptın @dizi kolik:( Daha heycanlı biter sanıryordum. Bu arada Mary'de önune gelen erkeğe heycanlanıyor :F:F
Teşekkür ederim Forumdash. :)

Her bölüm bir öncekinin devamı niteliğindedir. Heyecan az olabilir o konuda hak veriyorum ama ben normal de sezon finali yapmayı düşünmüyordum bu diziye. Ama bölümleri düzenli olarak yayınlayamadığımdan sezon finaline girmek zorunda kaldım. Bu normal bir bölümdü aslında. Sezon finali olduğu için elimden geldiğince değiştirdim senaryoyu ama heyecan az olabilir bu konuda hak veriyorum. :) :5:

Mary bir şey yapmadı ama bu bölüm. Her şey Prens Norman'ın başının altından çıktı. :F

Teşekkür ederim Forumdash. :)

Her bölüm bir öncekinin devamı niteliğindedir. Heyecan az olabilir o konuda hak veriyorum ama ben normal de sezon finali yapmayı düşünmüyordum bu diziye. Ama bölümleri düzenli olarak yayınlayamadığımdan sezon finaline girmek zorunda kaldım. Bu normal bir bölümdü aslında. Sezon finali olduğu için elimden geldiğince değiştirdim senaryoyu ama heyecan az olabilir bu konuda hak veriyorum. :) :5:

Mary bir şey yapmadı ama bu bölüm. Her şey Prens Norman'ın başının altından çıktı. :F

Anladım:) Neyse diyelim:X Norman asıldı kıza tamam ama Marry ne heycanlanıyorsun :F:F

Senaryoya kadın eli deemeli erkek dizilerinden bana gına geldi patlama çatlama mafyanın olmadığı bir dizi güzel olur))

Senaryoya kadın eli deemeli erkek dizilerinden bana gına geldi patlama çatlama mafyanın olmadığı bir dizi güzel olur))
Teşekkür ederim. :bhr:

Devam ettirmeyi isterim ama okuyan kitlenin de isteğine bağlı biraz. Onlar ne diyecek acaba. Senin "Tamam." demen genelde zor olurdu ama demekki geçmişte gönlüne girebilmişiz bu diziyle. :X

Forum İstatistikleri

Konular
173,011
Üyeler
8,482
Son Üye
ceciliaashar