- Reaksiyon puanı
- 6,417
- Puanı
- 1,059
DİZİ KOLİK
YAPIM
sunar;
TANITIM FRAGMANI
ÖZET
Prens Norman ve Lady Elise'nin gülüşme seslerini duyan Mary soluğu hemen merdivenlerde alır. Prens Norman'ın dikkatli bakışları ve Mary'i bir yerlerden tanıdığını dile getirmesi ortamda soğuk rüzgarlar estirir. Bulunduğu ortamda daha fazla kalmak istemeyen Mary ise merdivenlerden iner. Kral Daniel'de düşünceli ve yorgun halleriyle Mary'nin dikkatini çeker ve Mary, Kral Daniel'e doğru yaklaşarak onun neden böyle olduğunu sorar. Arthur'un geldiğini dile getiren Kral Daniel bir an Mary'i tedirgin etse de onun hiçbir şey öğrenmediğini anlayan Mary derin bir nefes alarak odasına çıkar. Arthur'da Janet'la olan bitenleri konuşup Mary'nin tekrar köye dönmesini ikna etmesini ister Janet'tan. Bunu kabul etmeyen Janet, Arthur'un onu hırsızlıkla suçlamasıyla sarsılır.
AŞK-I EFSANE | sezon finali
Janet : İyi ama bunu sen nerden biliyorsun Arthur?
Arthur : Dün gece saraya gitmiştim. Döndüğümda Mary'nin evinin ışıklarının yandığını görünce merak edip oraya yöneldim. Pencereden baktığımda içeride sen vardın ve Mary'nin evinde bulunan sandığı karıştırıyordun. Önce birkaç zarf sonrada sandığın içinde bulunan paraları aldın Janet!
Janet duyduklarına inanamaz ve tedirgin bir halde Arthur'a cevap verir.
Janet : Arthur ben...
Arthur Janet'ın sözünü keserek cevap verir.
Janet : Arthur bak, ben para felan çalmadım. Yüce İsa şahidim olsun ki o paraları tam kapıdan çıkarken geri yerine bıraktım.
Arthur : Peki ya o mektuplar?
Janet : Çok merak etmiştim içinde yazılanları...
Arthur : Peki ne yazıyordu o mektuplarda?
Janet biraz şaşkınlık ve heyecan içinde cevap verir Arthur'a.
Janet tam mektuplarda yazanları söyleyecekken annesi Renee'nin onu çağırmasıyla sonlandırırlar konuşmayı ve mektup meselesi bir kez daha kendisini karanlık odalara bırakır.
Renee : Janet, gir artık kızım içeri!
Arthur Janet'a yaklaşır.
Arthur : Bu işin peşini bırakmayacağım Janet. Mary'i ikna etmezsen olacaklardan sorumlu değilim!
Janet : Sen kazandın Arthur, Mary'i ikna edeceğim.
Kapıyı kapatır kapatmaz içeri giren Janet, hem Mary'i görmek hemde olan biteni konuşmak adına saraya gitmek için hazırlanmaktadır. Mary ise sarayda adeta harikalar yaratan terzi Madam Giselle'ye verdiği ölçüleriyle güzel elbiseler diktirir ve takılar alır. Odasına doğru ilerlerken Prens Norman ve Lady Elise'nin gülüşerek çıktığını gören Mary onları pek dikkate almadan yürüse de Lady Elise'nin laflarından kurtulamaz.
Lady Elise : İnsana benzemişsin Mary.
Mary duraksar ve bakışlarıyla Lady Elise'yi tedirginleştirir. Bunu gören Prens Norman araya girerek Lady Elise'ye gereken cevabı verir.
Prens Norman : Bu kızla neden bu kadar uğraşıyorsun Elise? Bazen bu yaptıklarına hiç anlam veremiyorum.
Lady Elise, Mary'e olan kibirli bakışlarıyla gülümseyerek cevap verir Norman'a.
Lady Elise : Neyse şekerim. Kraliçe Elizabeth'in durumuna düşmeden duşa giriyorum ben. Kahvaltıda görüşürüz.
Lady Elise, Prnes Norman'la öpüşüp içeri girer. Mary'de giderken arkasında seslenir Prens Norman ona.
Prens Norman : Sen o'sun! Sarayın kapısının önünde bana bağıran o hırçın kız, sensin!
Mary şaşırır ve Prens Norman'a dönerek cevap verir.
Mary : Sahi mi? Ben neden hatırlamıyorum seni?
Prens Norman : Hadi... İnkar etme, bal gibi de hatırlıyorsun beni.
Mary : Farkında mısın bilmiyorum ama çok ukalasın.
Mary arkasını dönüp giderken Prens Norman hızlı adımlarla yaklaşır Mary'e ve elinden tutup yakınlaşırlar.
Mary heyecanlanır ve Prens Norman ile daha da yakınlaşmaya başlarlar. Tam o sırada merdivenlerden yukarıya doğru çıkan Kral Daniel, Mary ve Prens Norman'ın o vaziyette olduğunu görünce sesini yükselterek bağırır Mary'e.
Kral Daniel : Mary!
SEZON FİNALİ
-SON-
-SON-
FavoriForumum.net/dizi
netteki favoriniz !
netteki favoriniz !
Moderatörün son düzenlenenleri: