30 Mayıs 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

[TABLE="class: cms_table, width: 625"]
[TR]
[TD="align: center"]1[/TD]
[TD="align: center"]KURTLAR VADISI PUSU[/TD]
[TD="align: center"]ATV[/TD]
[TD="align: center"]30.05.2013[/TD]
[TD="align: center"]20:42:54[/TD]
[TD="align: center"]23:22:46[/TD]
[TD="align: center"]11,45[/TD]
[TD="align: center"]32,72[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]2[/TD]
[TD="align: center"]INTIKAM[/TD]
[TD="align: center"]KANAL D[/TD]
[TD="align: center"]20:43:08[/TD]
[TD="align: center"]23:24:50[/TD]
[TD="align: center"]6,07[/TD]
[TD="align: center"]17,4[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Vadi en yakın rakibine 2 ye katlamış

@yakup09 @kvp konuyla alakası olmayan tartışma içerikli mesajlarınız silindi.
Dilerim tartışmayı daha fazla uzatmazsınız...

Valla ben başka konuya gitmiyorum. adanalıyı, başka bir günün dizi olan yapımların zirveyi kaybetmesi lafları onlardan çıkıyor....

- - - Ekleme - - -

[TABLE="class: cms_table, width: 625"]
[TR]
[TD="align: center"]1[/TD]
[TD="align: center"]KURTLAR VADISI PUSU[/TD]
[TD="align: center"]ATV[/TD]
[TD="align: center"]20:42:54[/TD]
[TD="align: center"]23:22:46[/TD]
[TD="align: center"]11,45[/TD]
[TD="align: center"]32,72[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]2[/TD]
[TD="align: center"]INTIKAM[/TD]
[TD="align: center"]KANAL D[/TD]
[TD="align: center"]20:43:08[/TD]
[TD="align: center"]23:24:50[/TD]
[TD="align: center"]6,07[/TD]
[TD="align: center"]17,4[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Vadi en yakın rakibine 2 ye katlamış

O kadar uyarılara rağmen, kışkırtma devam ediyor @Prncss.. Sonra niye konu uzatılıyor deniliyor..

Hala uzatmanin mantigi nedir @yakup09 ? Kadir sadece görüsünü bildirmis, daha dogrusu bir tespit'de bulunmus.

Reyting hakkinda yorum yapin; her persembe/cuma ayni seyler. Bikmadiniz birbiriniz ile ugrasmaktan. Keyif aldiginizida sanmiyorum. Ceza'lari gitmis begenmissiniz birde. Ilginc yani.

Hala uzatmanin mantigi nedir @yakup09 ? Kadir sadece görüsünü bildirmis, daha dogrusu bir tespit'de bulunmus.

Reyting hakkinda yorum yapin; her persembe/cuma ayni seyler. Bikmadiniz birbiriniz ile ugrasmaktan. Keyif aldiginizida sanmiyorum. Ceza'lari gitmis begenmissiniz birde. Ilginc yani.

Tamam o zaman bende görüşümü 100 kere yazıyım buraya..iyicene uzasın mevzu. O beğenme olayını bana söyliceğine ilk bi kadire söyle, ben durup dururken kimseye bu tür karşılıklar vermem. İlla karşı tarafın bi etkisi olmuştur. Tartışma konuşarını hafifletmek için , eğer içten davranıyosan ilk bi adaleti kendi içinde sağla derim.

efsane dizi kurtlar vadisi a,b,c,d,e ve kaç tane grup varsa bunların toplamından aldığı 11.5 reytingle günün haftanın ayın ve yılın en çok izlenen dizisi oldu yine
intikam a,b,d,e ve kaç tane grup varsa bunların toplamından aldığı 6 reytingle günün 2.en çok izlenen dizisi olmasına rağmen zirveden büyük bir fark yemiş durumda ki HAFTANIN HİÇ BİR GÜNÜNDE 1. İLE 2. ARASINDA BU KADAR FARK YOK DİZİ BAZINDA
KURTLAR VADİSİ %32 share alarak 30 share in altına düşmemeyi sürdürürken geçen haftaya göre arttı ve rakibini 2 ye katladı
sezon finaline doğru yaklaştıkça ve yaz geldikçe her zaman az da düşen kurtlar vadisi bu yıl müthiş ivme yakalayarak şu anda 10 REYTİNGİ GEÇEN TEK DİZİ durumda HELAL PANA.

efsane dizi kurtlar vadisi a,b,c,d,e ve kaç tane grup varsa bunların toplamından aldığı 11.5 reytingle günün haftanın ayın ve yılın en çok izlenen dizisi oldu yine
intikam a,b,d,e ve kaç tane grup varsa bunların toplamından aldığı 6 reytingle günün 2.en çok izlenen dizisi olmasına rağmen zirveden büyük bir fark yemiş durumda ki HAFTANIN HİÇ BİR GÜNÜNDE 1. İLE 2. ARASINDA BU KADAR FARK YOK DİZİ BAZINDA
KURTLAR VADİSİ %32 share alarak 30 share in altına düşmemeyi sürdürürken geçen haftaya göre arttı ve
rakibini 2 ye katladı
sezon finaline doğru yaklaştıkça ve yaz geldikçe her zaman az da düşen kurtlar vadisi bu yıl müthiş ivme yakalayarak şu anda 10 REYTİNGİ GEÇEN TEK DİZİ durumda HELAL PANA.

6.07 x 2 = 12.14 > 11.45

Matematikte yeni çığır. :):)

6.07 x 2 = 12.14 > 11.45

Matematikte yeni çığır. :):)

0.70 daha alsa 2 ye katlayacakmış onun hesabını mı yapacaz iki de bir matematik falan deme rahat ol tarih bölümünde okusam bile toplama çıkarma çarpma bölmede inanılmaz hızlıyımdır :wink:

İntikam'la gurur duydum AB grubunda güzel bir şekilde zirvede :)

Vadi bu sezon süper sezon finali de ayri bir Güzel olacak
Bu sezon vadiyi maclar disinda kimse tahtindan indiremedi Helal olsun pana