30 Mayıs 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

İntikam 7.50 alıyodu, 1.50 reytinglik kaybı oldu ama kvp 16 dan 11'e düştü.. 5 reytinglik bi düşüşü yaza bağlamak diye bişey kabul etmiyorum.. Belli yazla alakalı olmayan bi düşüş söz konusu senaryo veya oyunculuklarla ilgili :d
Senaryo süper sadece senaristlerimiz yoruldu kafa olarak haftaya zaten sezon finali

Tabi canim batililar harika insanlar bizim milletimiz cahil, zevksiz, geri zekali. Bati nin begendigini Anadolu insani begenmek zorunda degil.... Anadolu Insani Vadi yi izliyor cünkü Vadi bizim hikayemizi anlatiyor. Polat anasina babasina saygida küsur etmiyor, yemek masasinda sampanya degil cay yer aliyor, ezan okundugunda abdest alinip camii ye gidiliyor.

Neyse beni anlayan anlar... Benim herkesin görüsüne saygim var... Benim icin iki dizide basarilidir ama bazi arkadaslar o kadar büyük bir kin duyuyorlarki vadiye karsi bir tebrigi bile cok görüyorlar...
Acitasyona gerek yok. Benim de ne demek istediğimi herkes anlıyor.

Tabi canim batililar harika insanlar bizim milletimiz cahil, zevksiz, geri zekali. Bati nin begendigini Anadolu insani begenmek zorunda degil.... Anadolu Insani Vadi yi izliyor cünkü Vadi bizim hikayemizi anlatiyor. Polat anasina babasina saygida küsur etmiyor, yemek masasinda sampanya degil cay yer aliyor, ezan okundugunda abdest alinip camii ye gidiliyor.

Neyse beni anlayan anlar... Benim herkesin görüsüne saygim var... Benim icin iki dizide basarilidir ama bazi arkadaslar o kadar büyük bir kin duyuyorlarki vadiye karsi bir tebrigi bile cok görüyorlar...
Virgülüne kadar katılıyorum

- - - Ekleme - - -

Acitasyona gerek yok. Benim de ne demek istediğimi herkes anlıyor.
Türkiyenin açık ara en iyi dizisi ve dünyaya kafa tutabilen tek dizi

Tamam arkadaslar zirveyi KVP ve Intikam paylasiyor biri Total de digeri AB de zirvede.

Birde söyle bir gercek var. 2012/2013 sezonunun Sampiyonu KURTLAR VADISI PUSU oldu! Ilk haftdan itibaren Total de en fazla izlenen Dizi olarak bu sezonun Türkiye genelinde en fazla izlenen Dizisi oldu... Artik önümüzdeki sezonlara bakacaz :)

Bu bir yalan değil gerçek ve sen inanmak istemiyorsun çünkü vadiyi kıskanıyorsun:)

Çoooook Ok. :)

Tamam arkadaslar zirveyi KVP ve Intikam paylasiyor biri Total de digeri AB de zirvede.

Birde söyle bir gercek var. 2012/2013 sezonunun Sampiyonu KURTLAR VADISI PUSU oldu! Ilk haftdan itibaren Total de en fazla izlenen Dizi olarak bu sezonun Türkiye genelinde en fazla izlenen Dizisi oldu... Artik önümüzdeki sezonlara bakacaz :)
Vadici arkadaşlar nasıl A/B`yi görmezden geliyorsa biz de totali görmezden gelelim o zaman.

Şampiyonlardan biri de Karadayı ve İntikam. İkisi de geldi Karadayı iki grupta, İntikam da bir grupta zirveyi aldı.

sezon finali çok güzel olucak süprizler bekliyorum arasın intikamını kötü alıcak poyraz :smile:

Çoooook Ok. :)

Vadici arkadaşlar nasıl A/B`yi görmezden geliyorsa biz de totali görmezden gelelim o zaman.

Şampiyonlardan biri de Karadayı ve İntikam. İkisi de geldi Karadayı iki grupta, İntikam da bir grupta zirveyi aldı.

Kendin diyorsun total diye. TOTAL TOTAL yani toplam. İstediğin kadar umursama:😱

Bi haber duydum atalay dicle ünive gitmiş ama öğrencilerin protestosu yüzünden performansını yarıda bırakmış :kiki:

5 reyting düsüs ü hic bi yerde görmedim diyen arkadaslar var simdi o sizin cok sevdiginiz dediginize göre türkiye deki en kaliteli dizi ( gerci onunda totali ab sinden yüksek ama neyse ) size göre dünyada en fazla izlenen türk dizisi
16 reyting den 9 a düsüyor bu da sizin cok sevdiginiz ab grubunda.
Dizi 7 reyting düsüyor .
Tamam arkadaslar size Göre bes yediden daha büyük

:) Yine bir Perşembe günü ve yine reytinglerin birbirine savaş açtığı bir gün.Arkadaşlar niye bu kadar uzatıyorsunuz bu durumu? Totalde Kurtlar Vadisi Pusu, Ab grubunda İntikam zirvede. Bunun tartışılacak bir yanı yok artık. Yok o ona 5 reyting fark atmış, yok Ab grubunda fark çok az. Bunları çocuklar bile yapmaz. Her iki tarafın da konuya barış getirmesini temenni ediyorum. Ama yorumlarınız gerçekten gülümsetiyor.Sen sus, hayır sen sus :D

@yakup09 @kvp konuyla alakası olmayan tartışma içerikli mesajlarınız silindi.
Dilerim tartışmayı daha fazla uzatmazsınız...

reytinglerde toparlanma yok vadi 16 dan 11 intikam 8 den 6 ya dşmüş
intikam ab de gene zirvede günün en iyi işi olarak
vadi 8 in altına düşmüş galip in de geçme şansı var artık
zkfo 3 lere takıldı tns de
unutma beni 27 share ile devam ediyor süper :D
salih kuşu erken düştü

- - - Ekleme - - -

batılıların yaptığı işler en fazla 60 dk öyle boş bakışma her bölüm ana karakterin hayatını tehlikjeye girmesi senaryonun sürekli tekrar etmesi yok
ayrıca vadinin neresi bizim hikayemiz oluyor halk zaten ihtiyarları biliyor -halkın gümndemi askeri üsse girip kahramanlık yapsak

Moderatörün son düzenlenenleri: