30 Mayıs 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

arkadşaım neyin zirvesi kendinizi avutmayın 12 ye 6 büyük fark yemiş ve 2.SIRADA :d

vadi ikiye katlamış yine büyük farkla zirvede 12 ye 6 müthiş :D ab yi kaale almaya gerek yok %8 lik ufak grup tatile çıkmışlar galiba zenginler :Kiki: ya da bikaçı dışarı çıktı zaten 2 aile dışarı çıksa 5 reyting oynama oluyo o kadar ki azlar :kiki:

- - - Ekleme - - -

intikam 6 barajına takıldı kaldı dizinin sonu iyi gözükmüyo malesef
vadizaten sezonu kapatıyo sezona en çok izlenen dizi oalrak başladı en çok izlenen dizi olarak bitirdi efsane...

:Kiki: yazılmaz takas küçükle yaz. :F Kiki yazınca sahte gülüş olduğu anlaşılıyo. :D

Totaller dediğim gibi kandilden sonra toparlanmadı. Vadi de 12-13 alıyordu, o da şu an 11 barajında. İntikam da 7-8 arası alıyordu o da düşmüş totalde. Ona bakarsak Vadi 15 bile almışlığı var bu sezon. Şu an 11 ama. :( 4 reyting düşüş var.

İyide totali ikiye katlamamışsınız, özetinizi de kılpayı geçmemişiz. Ne diyeceksiniz? :)

Polemik yaratmıyorum. Takas Yalan Dünya`nın 3.95`ne 3 demişti, ben de Vadinin 7.94`ne 7 diyorum. Madem herkes işine geleni söyleyecek. :)

- - - Ekleme - - -

Bu arada her hafta tahmin konusunda Vadiciler Vadiyi A/B`de zirveye koyuyor ama 2. oluyor. Artık 1. olamaz gibi. Boşuna yüzdenizi düşürmeyin. :)

Intikamcilar da her hafta Total de 7 yaziyor ama 6 yi kil payi geciyor. Tamam ikiye katlamamisiz ama arada yinede daglar var. AB de sadece 0.64 Reyting fark varken Total deki fark 5.38 Reyting!!! Farka bak be, 5 Reyting alamayan diziler varken Vadi 5 Reyting fark atiyor en yakin rakibine.

Yinede ben sizin gibi degilim herkesin hakkini veriyorum. Beren saat o kadar iyi bir oyuncuku ve o kadar seviliyorki Intikam gibi ölü bir diziyi Ab de zirveye tasiyor, Total de kanalin en fazla izlenen dizisi oluyor! Bu basari degilde nedir?
Ama siz bir defa olsun Vadi nin hakkini vermediniz! 16 Reyting aldigindada 11 Reyting aldigindada!

arkadşaım neyin zirvesi kendinizi avutmayın 12 ye 6 büyük fark yemiş ve 2.sirada :d

ab 1.sirada :d

- - - Ekleme - - -

Intikamcilar da her hafta Total de 7 yaziyor ama 6 yi kil payi geciyor. Tamam ikiye katlamamisiz ama arada yinede daglar var. AB de sadece 0.64 Reyting fark varken Total deki fark 5.38 Reyting!!! Farka bak be, 5 Reyting alamayan diziler varken Vadi 5 Reyting fark atiyor en yakin rakibine.

Yinede ben sizin gibi degilim herkesin hakkini veriyorum. Beren saat o kadar iyi bir oyuncuku ve o kadar seviliyorki Intikam gibi ölü bir diziyi Ab de zirveye tasiyor, Total de kanalin en fazla izlenen dizisi oluyor! Bu basari degilde nedir?
Ama siz bir defa olsun Vadi nin hakkini vermediniz! 16 Reyting aldigindada 11 Reyting aldigindada!

Beren tabi ki de başarılı bir oyuncu ama intikam ölü bir dizi değil.

Biz ikisini de yorumluyoruz ama vadiciler A/B yokmuş gibi davranıyorlar. Korkuluk diye koymamışlar herhalde oraya onu.

Tabii A/B dizisi yapmak zordur. Kaliteli dizi yapmak zordur. A/B halkı dışarı çıkmış demekle olmuyor. Gerçekten matematikte yeni çığır.

Senin mantığa göre 100 kişiden mi daha çok Vadi seyreden çıkar yoksa 20 kişiden mi? Tabii ki 100 kişiden. Demekki totali yükseltmek kolaymış. A/B zormuş.
@takas Benden sana tavsiye çok takılma bu 8 % konusuna. Çünkü, zaten matematikle alakan olmadığını söylemiştin kendin.

5/20 = 25/100 İkisi de 0.25 % yapıyor. İkisi de aynı zorlukta.Hem total hem A/B`yi yükseltemk aynı zorlukta. Neyse @OzaN zaten bununla ilgili konu açmıştı. Ona gözat istersen.

İntikam ölü dizi değil. Sadece fazla amerikanvari. Türkiyenin total kesimi benimsiyemez bu hikayeyi. Onlar için ancak ağlamak, silah falan olsun.

intikamın bölümünü akşam çok beğendim çakılın ölüm sahnesinde çok üzüldüm :( :( :( reytinglerde totalde 6.07 reyting alarak iyi durumda absi zaten çok iyi 8.6 alarak zirvede :)

Intikam Ab grubunda farkli sekilde zirvede yer almayi basarmis. :)

İntikam 7.50 alıyodu, 1.50 reytinglik kaybı oldu ama kvp 16 dan 11'e düştü.. 5 reytinglik bi düşüşü yaza bağlamak diye bişey kabul etmiyorum.. Belli yazla alakalı olmayan bi düşüş söz konusu senaryo veya oyunculuklarla ilgili :d

Tamam arkadaşlar.

Vadi iki grupta da 25 reyting alarak zirvede.

İntikam iki grupta da 1 reytingle ilk 100e zor girmiş.

İstediğiniz buysa buyrun yazalım. Gerçekler değişmeyecek nasılsa. Elimize yapışacak değil ya. :D

Biz totalde ki farkı kabul ediyoruz.İnkar etmedik zaten.Kvp yi tebrik edenlerden oldum hep ama iğneleyici yorumlara katlanamıyorum.Zirveyi paylaşıyoruz işte.Total sizin ab bizim.Uzatmaya gerek yok.

Totalde Kurtlar Vadisi Pusu, Ab grubunda ise İntikam zirvede yer aldı.

Kurtlar Vadisi Pusu totalde rahat bir şekilde zirvede yer alırken,ab grubunda iyice kan kaybetmeye başladı.Total oranları geçen haftaya göre biraz daha yükseldi.

İntikam totalde küçük bir artış yaşarken, Ab grubunda rahat bir şekilde zirvede yer aldı.Dizinin ab oranlarında bu hafta artış söz konusu.

Galip Derviş, geç saatte yayınlanmasına rağmen iki grupta da gayet başarılı oranlar alarak kanalını sevindirdi.

Zengin Kız Fakir Oğlan, yine kanalını sevindirmeyi başardı ve her iki grupta da gayet iyi oranlar aldı.

Komiksin valla :D Galip deviş,uek de ölü o zaman? Bu kanıya nerden vardın?Böyle diyerek sadece intikama değil diğer dizilerede çamur atmış oldun.
Diğer dizilere laf etmedim ben ama diğer dizilerde 7 reytingi geçemiyor ama vadi her hafta zirvede hemde 10 reytingi aşarak fazla söze gerek yok

- - - Ekleme - - -

Her dizi yaz geldi diye düşütü ama vadi gibi 5 reyting düşenide görmedim :kiki: :kiki:
Eski saatimiz 21.45 de olsa 15 reytingi vadi çok çabuk geçer malum yazın erkekler eve geç geliyor bende dahil

Diğer dizilere laf etmedim ben ama diğer dizilerde 7 reytingi geçemiyor ama vadi her hafta zirvede hemde 10 reytingi aşarak fazla söze gerek yok

Kvpye birşey demiyorum zaten ben.Ama intikama ölü dizi demeye hakkın yok.Bu hem dizi ekibine hemde izleyenler için bir saygısızlık.Sonuçta oyuncular o kadar emek veriyor.1 . ve 2 . olan bir dizi niye ölü olsun ayrıca?canlı olması için reyting rekorlarımı kırması lazım?İlla her tarafta izlenmesimi lazım?Belli bir kitlesi var ki izleniyor.

İntikam ölü dizi değil. Sadece fazla amerikanvari. Türkiyenin total kesimi benimsiyemez bu hikayeyi. Onlar için ancak ağlamak, silah falan olsun.

Tabi canim batililar harika insanlar bizim milletimiz cahil, zevksiz, geri zekali. Bati nin begendigini Anadolu insani begenmek zorunda degil.... Anadolu Insani Vadi yi izliyor cünkü Vadi bizim hikayemizi anlatiyor. Polat anasina babasina saygida küsur etmiyor, yemek masasinda sampanya degil cay yer aliyor, ezan okundugunda abdest alinip camii ye gidiliyor.

Neyse beni anlayan anlar... Benim herkesin görüsüne saygim var... Benim icin iki dizide basarilidir ama bazi arkadaslar o kadar büyük bir kin duyuyorlarki vadiye karsi bir tebrigi bile cok görüyorlar...

- - - Ekleme - - -

Eski saatimiz 21.45 de olsa 15 reytingi vadi çok çabuk geçer malum yazın erkekler eve geç geliyor bende dahil

O zaman erken gelmeye çalışıcaklar, görüldüğü üzere erken gelmek için pek bi çaba harcanmıyor artık 5 reytinglik düşüş söz konusu sonuçta :kiki: