vadi ikiye katlamış yine büyük farkla zirvede 12 ye 6 müthiş ab yi kaale almaya gerek yok %8 lik ufak grup tatile çıkmışlar galiba zenginler :Kiki: ya da bikaçı dışarı çıktı zaten 2 aile dışarı çıksa 5 reyting oynama oluyo o kadar ki azlar
- - - Ekleme - - -
intikam 6 barajına takıldı kaldı dizinin sonu iyi gözükmüyo malesef
vadizaten sezonu kapatıyo sezona en çok izlenen dizi oalrak başladı en çok izlenen dizi olarak bitirdi efsane...
İyide totali ikiye katlamamışsınız, özetinizi de kılpayı geçmemişiz. Ne diyeceksiniz?
Polemik yaratmıyorum. Takas Yalan Dünya`nın 3.95`ne 3 demişti, ben de Vadinin 7.94`ne 7 diyorum. Madem herkes işine geleni söyleyecek.
- - - Ekleme - - -
Bu arada her hafta tahmin konusunda Vadiciler Vadiyi A/B`de zirveye koyuyor ama 2. oluyor. Artık 1. olamaz gibi. Boşuna yüzdenizi düşürmeyin.
arkadşaım neyin zirvesi kendinizi avutmayın 12 ye 6 büyük fark yemiş ve 2.sirada
Intikamcilar da her hafta Total de 7 yaziyor ama 6 yi kil payi geciyor. Tamam ikiye katlamamisiz ama arada yinede daglar var. AB de sadece 0.64 Reyting fark varken Total deki fark 5.38 Reyting!!! Farka bak be, 5 Reyting alamayan diziler varken Vadi 5 Reyting fark atiyor en yakin rakibine.
Yinede ben sizin gibi degilim herkesin hakkini veriyorum. Beren saat o kadar iyi bir oyuncuku ve o kadar seviliyorki Intikam gibi ölü bir diziyi Ab de zirveye tasiyor, Total de kanalin en fazla izlenen dizisi oluyor! Bu basari degilde nedir?
Ama siz bir defa olsun Vadi nin hakkini vermediniz! 16 Reyting aldigindada 11 Reyting aldigindada!
arkadşaım neyin zirvesi kendinizi avutmayın 12 ye 6 büyük fark yemiş ve 2.SIRADA
İntikam ölü dizi değil. Sadece fazla amerikanvari. Türkiyenin total kesimi benimsiyemez bu hikayeyi. Onlar için ancak ağlamak, silah falan olsun.Intikamcilar da her hafta Total de 7 yaziyor ama 6 yi kil payi geciyor. Tamam ikiye katlamamisiz ama arada yinede daglar var. AB de sadece 0.64 Reyting fark varken Total deki fark 5.38 Reyting!!! Farka bak be, 5 Reyting alamayan diziler varken Vadi 5 Reyting fark atiyor en yakin rakibine.
Yinede ben sizin gibi degilim herkesin hakkini veriyorum. Beren saat o kadar iyi bir oyuncuku ve o kadar seviliyorki Intikam gibi ölü bir diziyi Ab de zirveye tasiyor, Total de kanalin en fazla izlenen dizisi oluyor! Bu basari degilde nedir?
Ama siz bir defa olsun Vadi nin hakkini vermediniz! 16 Reyting aldigindada 11 Reyting aldigindada!
Uyarlama diziler her zaman ölüdür8 geçemedi diye ölü bir dizimi olacak?Her hafta heyecanla bekliyoruz diziyi nefes kesici sahneler var.Hem duygusal hemde heyecan oranını çok güzel ayarlıyorlar.Ben bu diziye ölü demem asla.
Uyarlama diziler her zaman ölüdür
Diğer dizilere laf etmedim ben ama diğer dizilerde 7 reytingi geçemiyor ama vadi her hafta zirvede hemde 10 reytingi aşarak fazla söze gerek yokKomiksin valla Galip deviş,uek de ölü o zaman? Bu kanıya nerden vardın?Böyle diyerek sadece intikama değil diğer dizilerede çamur atmış oldun.
Eski saatimiz 21.45 de olsa 15 reytingi vadi çok çabuk geçer malum yazın erkekler eve geç geliyor bende dahilHer dizi yaz geldi diye düşütü ama vadi gibi 5 reyting düşenide görmedim
Diğer dizilere laf etmedim ben ama diğer dizilerde 7 reytingi geçemiyor ama vadi her hafta zirvede hemde 10 reytingi aşarak fazla söze gerek yok
İntikam ölü dizi değil. Sadece fazla amerikanvari. Türkiyenin total kesimi benimsiyemez bu hikayeyi. Onlar için ancak ağlamak, silah falan olsun.
Diğer dizilere laf etmedim ben ama diğer dizilerde 7 reytingi geçemiyor ama vadi her hafta zirvede hemde 10 reytingi aşarak fazla söze gerek yok
- - - Ekleme - - -
Eski saatimiz 21.45 de olsa 15 reytingi vadi çok çabuk geçer malum yazın erkekler eve geç geliyor bende dahil