30 Mayıs 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

Ortalamalara bakilirsa Total de Vadi AB de Intikam zirvede olacak...

- - - Ekleme - - -

Kurtlar Vadisi Pusu Total de yükselirken AB de düsüyor. Total yine en fazla izlenen Dizi...

Intikam da Total de düsüyor AB de yükseliyor....

Iki diziyi de tebrik ediyorum...

İntikam bundan sonra A/B`yi kaptırmaz artık. Farkı açıyor gittikçe. :) Bravo.

Vadi A/B`de 7 reyting almış. Geçen gün Yalan Dünya totalde 3.95 alırken takas 3 almış diyordu, Allahın sopası yok şimdi biz de 7 diyelim. :):)

Kandilden sonra totaller toparlanmadı niyeyse. :S

- - - Ekleme - - -

Galip Derviş hayet başarılı iki grupta da. :)

İntikam bundan sonra A/B`yi kaptırmaz artık. Farkı açıyor gittikçe. :) Bravo.

Vadi A/B`de 7 reyting almış. Geçen gün Yalan Dünya totalde 3.95 alırken takas 3 almış diyordu, Allahın sopası yok şimdi biz de 7 diyelim. :):)

Kandilden sonra totaller toparlanmadı niyeyse. :S

- - - Ekleme - - -

Galip Derviş hayet başarılı iki grupta da. :)

O zaman bizde Total de ikiye katladik, özetimizi kil payi gectiniz diyelim ama gerek yok. Iki dizide basarili tebrik et gec. Neden polemik cikaracak yazi yaziyorsun?

İntikam totel de milim düşüş yaşamış, ab'de ise yükselerek 1. Olmuş. :) bu arada bazıları geçen hafta yok vadi sıkıcı bölüm diye ab'de 1. Olamıyor yoksa çok heycanlı bi bölümle alır zirveyi dediler. :d görmüş olduk ki bu durum vadinin başarısızlığı değil, berenin başarısı :)
vadi ab'de 7'ye düşmüş. Üstelik o heycanlı bölümü.. Herkes heycanlı bi bölümle alır ab'yi diyolardı ya..
zkfo sbt etkisinden uzakta.
20 dakika 2 barajını geçemiyor bile..
Salih kuşu da kötü gidiyor.

O zaman bizde Total de ikiye katladik, özetimizi kil payi gectiniz diyelim ama gerek yok. Iki dizide basarili tebrik et gec. Neden polemik cikaracak yazi yaziyorsun?
İyide totali ikiye katlamamışsınız, özetinizi de kılpayı geçmemişiz. Ne diyeceksiniz? :)

Polemik yaratmıyorum. Takas Yalan Dünya`nın 3.95`ne 3 demişti, ben de Vadinin 7.94`ne 7 diyorum. Madem herkes işine geleni söyleyecek. :)

- - - Ekleme - - -

Bu arada her hafta tahmin konusunda Vadiciler Vadiyi A/B`de zirveye koyuyor ama 2. oluyor. Artık 1. olamaz gibi. Boşuna yüzdenizi düşürmeyin. :)

vadi totalde artmış ab düşmüş ab kötüye gidiyor gittikçe
intikam totalde bilindiği gibi 6 brajında debelenip duruyor ab ise 1'inci geçen haftayla aynı oranlar nerdeyse
galip derviş çok iyi oranlar almış dün akşamki bölümü süperdi
zkf trt ortalamalarına göre fena sayılmayan oranlar almış ab'de başarılı gitmiş

vadi ikiye katlamış yine büyük farkla zirvede 12 ye 6 müthiş :D ab yi kaale almaya gerek yok %8 lik ufak grup tatile çıkmışlar galiba zenginler :Kiki: ya da bikaçı dışarı çıktı zaten 2 aile dışarı çıksa 5 reyting oynama oluyo o kadar ki azlar :kiki:

- - - Ekleme - - -

intikam 6 barajına takıldı kaldı dizinin sonu iyi gözükmüyo malesef
vadizaten sezonu kapatıyo sezona en çok izlenen dizi oalrak başladı en çok izlenen dizi olarak bitirdi efsane...