Verecek cevabı yokki Sana cevap vermicem deyip yırtmaya çalışıyo
beni tanımıyomuş gibi yapıyo revan arkadaşımız
Verecek cevabı yokki Sana cevap vermicem deyip yırtmaya çalışıyo
ee bu reklam davası ne aga sizde şunlara cevap vermeyinde gereksiz konuşmalar olmasın misafirler şimdi vadi reklam vermiyo sanıcak
beni tanımıyomuş gibi yapıyo revan arkadaşımız
bırak bu işleri be revanDedim ya sen herkese cevap veremedi de. Senin derdin bunu demek. Bu yüzden seninle sabaha kadar dalaşmayacak kadar değerli vaktim.
Sen herkese Revan cevap veremedi de.
Bir iddia atsam ortalığa nasıl ispat edeceksin. Ben A/B`de zirvede İntikam olacaktı diyorum. Geçen haftaların verilerini göstererek mi ispat edeceksin bunu. Vadi neredeyse 1 aydır bu taktikle gidiyor.bırak bu işleri be revan
sadece tek bir soru vadi 45 dk da bir reklam verse ne olacak bunun cevabını istiyorum
Bir iddia atsam ortalığa nasıl ispat edeceksin. Ben A/B`de zirvede İntikam olacaktı diyorum. Geçen haftaların verilerini göstererek mi ispat edeceksin bunu. Vadi neredeyse 1 aydır bu taktikle gidiyor.
Bir iddia atsam ortalığa nasıl ispat edeceksin. Ben A/B`de zirvede İntikam olacaktı diyorum. Geçen haftaların verilerini göstererek mi ispat edeceksin bunu. Vadi neredeyse 1 aydır bu taktikle gidiyor.
Heyo misafirler Vadi daha fazla reklam verdi. İnanmayan üye olsun imzama baksın
- - - Ekleme - - -
Sen kimsin?
Yeni mi üye oldun?
RevaN yeni üyelere cevap vermiyo herhalde.
her hafta haftaya diyosun yaIntikam haftaya total grubunda oranlarini yukseltir bence
valla xantier senden korkulur imzan muhteşem ancak bu kadar olur tebrikler
bu kadar hafta geçti total için demiyorum ab de hala kurtlar vadisi pusu geçilemiyorsa bundan sonra çok zor
bu kadar hafta geçti total için demiyorum ab de hala kurtlar vadisi pusu geçilemiyorsa bundan sonra çok zor