Ben İntikam özette reklam aldı mı dedim. Yeni bölüm 3 kez bölündü. Özette reklam verilmedi. 3 kuşak reklamın hepsi yeni bölümde verildi.
Vadide de 3 kuşak reklam verildi yeni bölümde. Sen özeti de sayıp 15 dakika fazla diyorsun. Burada mesele Yeni Bölüm. İkisi de aynı sürede reklam verdi. Ama Vadi 2 kuşak reklamını saklayıp en sonra ard arda yayınladı. 100 dakika reklamsız gitti. Bu kadar basit.
- - - Ekleme - - -
Ben İntikam özette reklam aldı mı dedim. Yeni bölüm 3 kez bölündü. Özette reklam verilmedi. 3 kuşak reklamın hepsi yeni bölümde verildi.
Vadide de 3 kuşak reklam verildi yeni bölümde. Sen özeti de sayıp 15 dakika fazla diyorsun. Burada mesele Yeni Bölüm. İkisi de aynı sürede reklam verdi. Ama Vadi 2 kuşak reklamını saklayıp en sonra ard arda yayınladı. 100 dakika reklamsız gitti. Bu kadar basit.
@takas Bu yüzden tartışıyorum işte, her zaman kendi bildiğini okuyorsun karşıdakini dinlemiyorsun.
Burada mesele YENİ BÖLÜM. Özetin reytinglerini tartışmıyoruz.
Sen özetteki reklamı da sayıp Vadi 4 kuşak reklam verdi diyorsun. Özetteki reklam özet bağlar. Biz burada YENİ BÖLÜMÜ konuşuyoruz.
Yeni bölümde iki dizi de jenerikten sonra reklama girdi. Buraya kadar ikisi de normal.
Ama İntikam her saatte reklama girdiği halde, Vadi 100 dakika reklamsız gidip, sonda 2 reklamı ard arda yayınladı. Olay bu.
Dedim ya ortak noktaya gelemeyeceğiz. Bu yüzden tartışmak anlamsız.ya anlamıyorum seni arkadaşım vadi reklamıyla full reklamıyla intikamı geçti dün ve tamı tamına 20 dk fazla reklam vermiş geçen hafta 45 dk sonra reklam verdi üstelik maç vardı noldu 1.mi oldunuz
Aga onlar bile daha anladılar intikamın vadiyi geçemeyeceğiniReklam verme zamanından sonra ne bulackasınız merak ediyorum
Malzeme tükeniyor yavaş yavaş
Cevap veremedim sen herkese böyle söyle.revan senden sadece şu cevabı istiyorum vadi 45 dk da bir reklam verse ne olacaktı?
- - - Ekleme - - -
oha intikam 100 dk vadi 95 dk mı sürmüş vadi daha kısaymış lan
of ya dünden belli aynı muhabbet siz Atvnin reklam politikasının başkanımısınız veyatta kanal dnin anlamıyorum vadi isterse hiç reklam vermesin Atv parasını kazanıyomu kazanıyo siz neyin tartışmasını yapıyosunuz hiç bişeyin...
Cevap veremedim sen herkese böyle söyle.
Aldığı sanal reklamlar yeter aga diğer kanalları geçmek için parada
Ohaaa SBT'ye bak. Anlıklarda alamadığı reytingi ortalamada almış Vadi
Aldığı sanal reklamlar yeter aga diğer kanalları geçmek için parada
aga iki anlık yarı reklamlı 11-11 aldı ya aksiyonlu bölümde orada 15 i geçmişiz demekki
- - - Ekleme - - -
hala soruma cevap gelmediğine göre kabul etmiş durumu arkadaşımız
Dedim ya sen herkese cevap veremedi de. Senin derdin bunu demek. Bu yüzden seninle sabaha kadar dalaşmayacak kadar değerli vaktim.aga iki anlık yarı reklamlı 11-11 aldı ya aksiyonlu bölümde orada 15 i geçmişiz demekki
- - - Ekleme - - -
hala soruma cevap gelmediğine göre kabul etmiş durumu arkadaşımız