Kurtlar Vadisi Pusu 185. Bölüm Yorumları

aynen kardeşim varsa dünyada eşi benzeri görelim adamlar aylarca uğraşıyolar pana 1 haftada yaptığı bölüme bak helal olsun valla

aga bence sansür olayını fazla abartmaya gerek yok bikaç yerde ufak tefek kesikler var normaldir ben acayip zevk aldım ve 2 kez izledim bazı sahneler 3-4 kez izledim çok süperdi dün poyraza resmen hayran kaldım bu kadarını beklemiyopdum çok süper yapmışlar

Adam daha gelir gelmez bu kadar sansür yapildiysa, bence gelecek bölümlerde fazla birsey beklemiyelim.. +7 yas uygulamasiyla bu is gitmez. Kesinlikle bu yas sinrindan cikmali.. TNT'de bir bölüm +13 sinirina yükseltilmisti.. Bölüm nerdeyse sansürsüzdü..

185.Bölüm genel olarak Sezonun bombasi oldu.. Harika bir bölüm izledik. 12,58 reting alsak bile Hafta birinciyiz allah'a sükür..

hemde maça rağmen haftaya iyice farkı açarız diğerleriyle
aga +13 olursa 11 den sonra başlaması gerekmiyo mu

Yani Kurtlar Vadisi Pusu genel olarak zaten +13 ile +15 yas siniri arasinda olmalidir.

Benim ilgili İllüminati ile ilgili bir şey çekti. Dikkat ettim de Remzi'nin odasında galiba "tek göz" vardı. Birazdan izleyip bakacağım :D

galiba +13 olunca 11 den sonra başlaması lazım ondan yapmıyolar

harkulade bır bölümdü bu sezona yakışan bir bölümdü hele asr suresi ve 15 dakıkalık çatışma ve hüzün sahnelerı inanılmazdı

Kesilen sahnelere bak ya. Poyraz'ın parmağını ısırıp duvara Adil Bey'in resmini çizmesini kesmişler 10 12 saniye bi şey.

At pisliğine kafasını sokmuşlar Poyraz'ın orayı kesmişler. 7+ olduğu sürece olmayacak böyle.

Hayret bi şey. Poyraz'ın gözünü nasıl oldu da sansürlemediler anlamadım.

ve bi de poyraz sahneleri on numara aga ya izlemeye doyamadım sonda denize atlamaları süperdi acayip aksiyon dolu bi bölüm

- - - Ekleme - - -

Kesilen sahnelere bak ya. Poyraz'ın parmağını ısırıp duvara Adil Bey'in resmini çizmesini kesmişler 10 12 saniye bi şey.

At pisliğine kafasını sokmuşlar Poyraz'ın orayı kesmişler. 7+ olduğu sürece olmayacak böyle.

Hayret bi şey. Poyraz'ın gözünü nasıl oldu da sansürlemediler anlamadım.
linkini atsana aga oraya tekra izlim

- - - Ekleme - - -

ve birde akifıaynura sahneler çok iyiydi polat-leyla-cahit sahneleri süperdi polat diyo yüzümü yıkayacam abdest alcam cahit:ben su getiririm abi :kiki: güldürdü cahit :D

abartmışlar neyse ki çok önemli bi kesik değşl boşver

Hadi at pisliğine kafasını batırlıkları sahneyi kessinler ona lafım yok da burada çocuklara kötü örnek olur diye mi parmağını ısırdığı yeri kesmişler?

13+ şart.

poyraz on numara karakter bu kadarını beklemezdim turnayı gözünden vurdu pana :D

9849Kurtlar_Vadisi_Pusu_185_Bolum_720p_HD_izle_Kurtlar_Vadisi_Pusu_185_Bolum_720p_HD_dizi_izle_Ddiziorg_2MP4_000367440.jpg

Ne düşünüyosunuz?

sanmıyorum aga öyle detaylara fazla takılma :D

Sezonun en iyi bölümünü izledik.. Bölüm hak edecek reytingi almasa bile cok büyük bir etki birakti.. Haftaya bombayi patlatacaktir!