hmmm. anladım. öyle yazsaydın insanları ötekileştirmemiş ve düşünceni daha net anlatmış olurdun aslında
bizdekinin orhjinalindeki gibi olmamasıyla dalga geçiyoz forumdashla aslında
hmmm. anladım. öyle yazsaydın insanları ötekileştirmemiş ve düşünceni daha net anlatmış olurdun aslında
polatin anası babası ölsünde artık hep gelen düşman onlara saldırmasın bir zahmet
Tamam baktim 15.bölümde geri geliyor 16.da mahkeme var Ne tez geçti zaman Bitmesi gelmişyok nbe ya selen orada akıl hastanesine gider sonra kaçar emreyi öldürmeye çalışırken kendi ölür
bazen insanlarla dalga geçiyormuşsun gibi geliyor ya neyse biz de ne orjinalindeki gibi ki zaten shameless diye bir dizi var izledin mi. eğer onu uyarlasalar dizideki tüm karakterler ve sahneler baştan yazılırdıbizdekinin orhjinalindeki gibi olmamasıyla dalga geçiyoz forumdashla aslında
Tamam baktim 15.bölümde geri geliyor 16.da mahkeme var Ne tez geçti zaman Bitmesi gelmiş
bide ne orjinalindeki gibi ki zaten shameless diye bir dizi var izledin mi. eğer onu uyarlasalar dizideki tüm karakterler ve sahneler baştan yazılırdı
üzülme be ya selen gider ak saçlı gelir
- - - Ekleme - - -
yok bu bölüm bya değişti selen in hikayesi,haknla selen in tercihleri,cemre ile barış ın da oalyı değişti ana kadronun yarısı aslına uygun değil
Shameless'i bize uyarlamak mı Sanırım sende US versiyonunu izliyorsun diyerekten şöyle söylim 3.sezonu nasıl cekcekler Her bölüm illaki var o sahnelerbazen insanlarla dalga geçiyormuşsun gibi geliyor ya neyse biz de ne orjinalindeki gibi ki zaten shameless diye bir dizi var izledin mi. eğer onu uyarlasalar dizideki tüm karakterler ve sahneler baştan yazılırdı
harfi harfine uydursalar, hemen konu biter zaten cemre ile barış deyince aklım kuzey güney'e gitti birden
evet us shameless süper ya. bizde çekseler tv dünyası bunu kaldıramaz bir bölümde lip babasının üzerine camdan şaapmıştı. sitede naptığını söyleyemiyorum di mi yasak
Shameless'i bize uyarlamak mı Sanırım sende US versiyonunu izliyorsun diyerekten şöyle söylim 3.sezonu nasıl cekcekler Her bölüm illaki var o sahneler
üzülme be ya selen gider ak saçlı gelir
Evet yasak ben izlediğimden anladım Kaçıncı sezondasın ?evet us shameless süper ya. bizde çekseler tv dünyası bunu kaldıramaz bir bölümde lip babasının üzerine camdan şaapmıştı. sitede naptığını söyleyemiyorum di mi yasak
sezon finaline az kalmış zaten mayıs sonu olur büyük ihitmalEy mümin uyan!!! Selene değil finale az kalmiş ona ağlıyorum
Harbiden yaa...Bi taraftan üzülüyorum bi taraftan seviniyorum.Bizde de diziler mayıs gibi bitse.Hazirana sarkmaz inş.sezon finaline az kalmış zaten mayıs sonu olur büyük ihitmal
diziyle aynı gidiyorum 3.sezon 8.bölümü izledim en son