Tahminlerimi ciddi sekilde degistirdim. Maci bence cok abartiyoruz. ABde iyi gider ama vadi gecen haftaya gore cok daha iyi gider diyorum.
Millet maç Vadi'yi geçecek diyodu dimi? Tahminlerde herkes Maça 13+ vermişti
Tahminlerimi ciddi sekilde degistirdim. Maci bence cok abartiyoruz. ABde iyi gider ama vadi gecen haftaya gore cok daha iyi gider diyorum.
Vadi bitti.Eğer gözlerini çıkarırsa varya o zaman yüzyılın küfürünü yer poyraz
Millet maç Vadi'yi geçecek diyodu dimi? Tahminlerde herkes Maça 13+ vermişti
Bence yapcak aga poyraz i yeni getirdiler eger yapamazsa 2-3 bölüme ölür ama eger yaparsa kolay kolay ölmez
Bence yapcak aga poyraz i yeni getirdiler eger yapamazsa 2-3 bölüme ölür ama eger yaparsa kolay kolay ölmez
Hani sahilde yemek yiyorladi tylar silah tutmuştu.O bölüm finale yakın bölüm değilmiydi?
"Vel asr, İnnel insane le fi husr, İllellezıne amenu ve amilus salihati ve tevasav bil hakkı ve tevasav bis sabr.."
Bu diziyi bu yüzden seviyorum. 3 büyük kanaldaki dizilerde bunların duyulabileceği tek dizi :love_heart:
niye? gayler insan değil mi, üzülünemez mi gayler için?bizimki dah gerçekçi hem revengedeki gaydı niye üzüleyim
niye? gayler insan değil mi, üzülünemez mi gayler için?
hmmm. anladım. öyle yazsaydın insanları ötekileştirmemiş ve düşünceni daha net anlatmış olurdun aslındayok ben seleni daha çok sevdim revengedeki çok soğuktu selen intikam hırsını daha iiyi yansıtıyor
"Vel asr, İnnel insane le fi husr, İllellezıne amenu ve amilus salihati ve tevasav bil hakkı ve tevasav bis sabr.."
Bu diziyi bu yüzden seviyorum. 3 büyük kanaldaki dizilerde bunların duyulabileceği tek dizi :love_heart: