14 Mart 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
polatin anası babası ölsünde artık hep gelen düşman onlara saldırmasın bir zahmet

bizdekinin orhjinalindeki gibi olmamasıyla dalga geçiyoz forumdashla aslında :F
bazen insanlarla dalga geçiyormuşsun gibi geliyor ya neyse :) biz de ne orjinalindeki gibi ki zaten :D shameless diye bir dizi var izledin mi. eğer onu uyarlasalar dizideki tüm karakterler ve sahneler baştan yazılırdı :D

Tamam baktim 15.bölümde geri geliyor :X 16.da mahkeme var :F:F Ne tez geçti zaman :( Bitmesi gelmiş:T

üzülme be ya selen gider ak saçlı gelir :F

- - - Ekleme - - -

bide ne orjinalindeki gibi ki zaten :D shameless diye bir dizi var izledin mi. eğer onu uyarlasalar dizideki tüm karakterler ve sahneler baştan yazılırdı :D

yok bu bölüm bya değişti selen in hikayesi,haknla selen in tercihleri,cemre ile barış ın da oalyı değişti :) ana kadronun yarısı aslına uygun değil

üzülme be ya selen gider ak saçlı gelir :F

- - - Ekleme - - -

yok bu bölüm bya değişti selen in hikayesi,haknla selen in tercihleri,cemre ile barış ın da oalyı değişti :) ana kadronun yarısı aslına uygun değil

harfi harfine uydursalar, hemen konu biter zaten :D cemre ile barış deyince aklım kuzey güney'e gitti birden :D

bazen insanlarla dalga geçiyormuşsun gibi geliyor ya neyse :) biz de ne orjinalindeki gibi ki zaten :D shameless diye bir dizi var izledin mi. eğer onu uyarlasalar dizideki tüm karakterler ve sahneler baştan yazılırdı :D
Shameless'i bize uyarlamak mı :F:F:F Sanırım sende US versiyonunu izliyorsun diyerekten şöyle söylim 3.sezonu nasıl cekcekler :F:F Her bölüm illaki var o sahneler :F:F

Shameless'i bize uyarlamak mı :F:F:F Sanırım sende US versiyonunu izliyorsun diyerekten şöyle söylim 3.sezonu nasıl cekcekler :F:F Her bölüm illaki var o sahneler :F:F
evet us :D shameless süper ya. bizde çekseler tv dünyası bunu kaldıramaz :D bir bölümde lip babasının üzerine camdan şaapmıştı. sitede naptığını söyleyemiyorum di mi yasak :D

- - - Ekleme - - -

- - - Ekleme - - -

Evet yasak ben izlediğimden anladım :F:F Kaçıncı sezondasın ?
[/QUOTE]

diziyle aynı gidiyorum :) 3.sezon 8.bölümü izledim en son

Maç fena yapmış 3 dakkada reklamdı bu 15in

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...