Kurtlar Vadisi Pusu 184. Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan darksaal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
link attım kvp aga oku

bu bölümün fotosu taa 3 hafta önce gösterilmişti kesinlikle bi işler var ben rahatım o yüzden en fazla 1 bölüm daha böyle olur

o bölümlere hazırlanıyolar işte biraz sabır

yalnız dün XanTıer kardeşin dediği gibi kurtlar vadisi pusu formunda bulunan birçok insan dünkü bölümü beğenmişler
bilirsiniz kendileri hiçbirşeyi beğenmezler

ya aga onların ne dediği ne yaptığı belli değil bende birazdan bakarım vadi forumuna bölüm kötü değildi ki normaldi iyiydi ama süper değildi son 30 dk sı süperdi diyebilirim düşüşün nedeni maç beyler

- - - Ekleme - - -

adamlar en harika bölümü beğenmezler normal bölüme süper derler harbiden tuhaf adamlar var orda

takas kardeş 170 ten başlayan hatta dahada gerıye sararsak bu sezondan ıtıbaren son 5 6 bölüm hariç bize heyecanı gizemi ve ters köşeleri sunan pana fılm bize eskı vadi tadını sundular kı bizde memnun olmuyoruz doğal olarak

ya aga onların ne dediği ne yaptığı belli değil bende birazdan bakarım vadi forumuna bölüm kötü değildi ki normaldi iyiydi ama süper değildi son 30 dk sı süperdi diyebilirim düşüşün nedeni maç beyler

- - - Ekleme - - -

adamlar en harika bölümü beğenmezler normal bölüme süper derler harbiden tuhaf adamlar var orda
[/SIZE]

Aga. Adamlar O müthiş Suriye bölümünü beğenmemişlerdi. :F[/B][/COLOR][/FONT]

doğru diyon abi ne diyim vadinin ölüsü bile izletir yine de

kurtlar vadisi forumunda özel mesaj atmayın özel mesajlar okunuyo

- - - Ekleme - - -

Aga. Adamlar O müthiş Suriye bölümünü beğenmemişlerdi. :F

gül geç aga ya :D

Adamın açtığı konuya bak ya:kiki:

Hepinizin bildiği gibi, sezon başında mematiyi öldürten adam diye, önümüze gizemli bir adam çıkarıldı. Kaç bölüm boyunca kimdir nedir necidir diye düşünüp durduk. Ve ortaya çıktı; Faruk... Sonra birşeyler oldu, herşeyin müsebbibi olarak Sencer gösterildi ve o bölümden sonra senaryo Sencer'in hainliği üstünden yürüyor... Ok Faruk'tan Sencer'e döndükten beri düşünüyorum; bu nasıl iştir? Gizemli adam diye Faruk'u öne sürüp, onca bölüm bizi bir yalanın arkasından koşturdular. Bu tip şeyler hangi dizide yapılmış? Yerli olsun yabancı olsun bir çok dizi seyrettim. Bu tip oyunlar dizinin içinde yapılır, dizinin kahramanı bu tip yanlış anlaşılmalara uğrar, yanlış şeylerin ya da kişilerin peşinden koşar. Ama seyirciler, gerçeğin farkındadır. Heyecan, dizi kahramanı üstünden yapılır, seyirciyi kandırmak üzerinden değil... Bazı arkadaşlar buna pananın senaryo değişikliği dediler, bazı arkadaşlar pananın hatalarından bir tane daha işte dedi... Ama bu nasıl bir hatadır, bu nasıl bir yanlıştır, nasıl değişikliktir, bu nedir allah aşkına???

Mantıklı bir açıklama getirilemezse sezon sonuna dek; kurtlar vadisi dizisine büyük leke sürülecek demektir. Hepimizin aklındaki o efsane, sönecek demektir...

Belki de bir açıklama, bir mantık getirildi ama ben kaçırdım; eğer durum buysa, şimdiden özürlerimi sunuyorum...

Ben yorum yazdıydım oraya :F

Adamlar diziden tat almamak için her şeyi yapıyolar ya :D

ulan girip o çocuğa küfür edip banlanacan yazının mantıksızlığına bakarmısın ya yaşı kaç acaba

o foruma girmemeye direniyorum girdiğim an birine hakaret edecem çünkü :D

kuşunu kaybetmiş aydınların gücü adına....ben geldim vadidaşlar..........laaaaa....ne biçim bölümdü bu yaz.....vivaldinin dört mevsim konçertosunu dinler gibi her telden çalan bi vadi dinledik dün gece...ha babam yaz ...sonbahar... ilk bahar ....finalindede bir kara kış...[:'(]