laaaaaaaa....vaşhhhhhh..kim kime hakaret ediyo yine....:GDG:Ben bi coştum aga. Okudun mu yorumları![]()
hangi velet o......kulaklarını çekelim...ulan girip o çocuğa küfür edip banlanacan yazının mantıksızlığına bakarmısın ya yaşı kaç acaba
takas şöhretini ülke ve vadi sınırlarının dışına aşırmışın :encouragement:........oralara ne zaman gittin laaaaaaaaaaaa...:winkk::beaten:kvp forumu aga![]()
ben çözdüm olayı.....başka takımın bi taraftarı vadi forması giymiş...tribünden hakemlere madeni para atıyo..nasıl tesbitlerim....ama bi yakalarsa vadiciler tarkan gibi öperler...kenan doğulu gibi aklı karışır artık bu arkadaşın ondan sonra...:beaten:Adamın açtığı konuya bak ya
Hepinizin bildiği gibi, sezon başında mematiyi öldürten adam diye, önümüze gizemli bir adam çıkarıldı. Kaç bölüm boyunca kimdir nedir necidir diye düşünüp durduk. Ve ortaya çıktı; Faruk... Sonra birşeyler oldu, herşeyin müsebbibi olarak Sencer gösterildi ve o bölümden sonra senaryo Sencer'in hainliği üstünden yürüyor... Ok Faruk'tan Sencer'e döndükten beri düşünüyorum; bu nasıl iştir? Gizemli adam diye Faruk'u öne sürüp, onca bölüm bizi bir yalanın arkasından koşturdular. Bu tip şeyler hangi dizide yapılmış? Yerli olsun yabancı olsun bir çok dizi seyrettim. Bu tip oyunlar dizinin içinde yapılır, dizinin kahramanı bu tip yanlış anlaşılmalara uğrar, yanlış şeylerin ya da kişilerin peşinden koşar. Ama seyirciler, gerçeğin farkındadır. Heyecan, dizi kahramanı üstünden yapılır, seyirciyi kandırmak üzerinden değil... Bazı arkadaşlar buna pananın senaryo değişikliği dediler, bazı arkadaşlar pananın hatalarından bir tane daha işte dedi... Ama bu nasıl bir hatadır, bu nasıl bir yanlıştır, nasıl değişikliktir, bu nedir allah aşkına???
Mantıklı bir açıklama getirilemezse sezon sonuna dek; kurtlar vadisi dizisine büyük leke sürülecek demektir. Hepimizin aklındaki o efsane, sönecek demektir...
Belki de bir açıklama, bir mantık getirildi ama ben kaçırdım; eğer durum buysa, şimdiden özürlerimi sunuyorum...
ben çözdüm olayı.....başka takımın bi taraftarı vadi forması giymiş...tribünden hakemlere madeni para atıyo..nasıl tesbitlerim....ama bi yakalarsa vadiciler tarkan gibi öperler...kenan doğulu gibi aklı karışır artık bu arkadaşın ondan sonra...:beaten:
adam sırf vadiyi karalamak için üye olmuşta olabilir....biz yinede denk getirirsek orçun gibi öpelim geçelim bunu...:beaten:Yok aga. Oradaki çoğu üye böyle![]()
sen denk getirirsen öp........ben imdatın adamlarına havale etcem....onların yağlama-yıkama hizmetleri de var...ben öperim aga merak etme![]()
onlar önce yağlayıp yıkıyolar....ondan sonrada ücret olaraktan adamın donuna kadar alıyolar...eeeeeeeeeeee imdat gibi patrondan öyle çırakar çıkar.....![]()
aga iç dış yıkama isterler ama
![]()
aga boşuna aramana gerek yok haydar haini ona vurup bayılttı ve yatağın dibine bıraktı[/QUOTE acaba nasıl bayılttı...keser sapıyla vurarakmı..yoksa nuri alço usulü mü...çözülmeyen bilmece şimdilik....bu birazdan xantierin uzmanlık alanına giriyo...nuri alço usulü bayılttıysa namusunu temizlemek biz amcalarına düşer...![]()