Kurtlar Vadisi Pusu 184. Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan darksaal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ne nurisi aga ya silahla başına vurmuştur :D
aşk insana neler yaptıriiiiiiiiiiiiii....offfffffffff....aslında haydarda öldüya bundan sonrası tam tecavüzcü coşkunluk......silaha bayılttıktan sonra aynura bi tecavüz ettiğini düşün....sonrada aynura hamile...çocuğun babası akifmi haydar mı...çık işin işinden lale devrindeki çınar gibi üre yavrum üre...:Jreytingleri pırasa sapı niyetine toplardık vallaha...

- - - Ekleme - - -

valla varya erhan-imdat-hüsnü üçlüsü adamı gülmekten öldürür öldürür senaristler değerlendirmeli bunları erhan eskiden çok komikti ilk vadide çok güldürüyodu beni :D hüsnü ne zaman çıksa kesin gülüyorum zaten imdatta onlara katılır tamamdır süper :D
karada kadın kılığında aralarına katılırsa millet gülmekten bakırköye havale olur...reytingleri ölççek adam olmadığından afrikadan maymunlara ölçtürürdük artık....:J

oha senaryoya bak :kiki:aga öyle bişey olursa vadi kadın dizisine döner sakın :D

- - - Ekleme - - -

aga bi de sen katılsan aralarına tamamdır :kiki: :kiki:

aga boşuna aramana gerek yok haydar haini ona vurup bayılttı ve yatağın dibine bıraktı[/SIZE]

Heh. "Dibine bıraktı" güzel. "Attı" olmaz aga. Aferin :D

- - - Ekleme - - -

aga boşuna aramana gerek yok haydar haini ona vurup bayılttı ve yatağın dibine bıraktı[/QUOTE acaba nasıl bayılttı...keser sapıyla vurarakmı..yoksa nuri alço usulü mü...çözülmeyen bilmece şimdilik....bu birazdan xantierin uzmanlık alanına giriyo...nuri alço usulü bayılttıysa namusunu temizlemek biz amcalarına düşer...:J

aşk insana neler yaptıriiiiiiiiiiiiii....offfffffffff....aslında haydarda öldüya bundan sonrası tam tecavüzcü coşkunluk......silaha bayılttıktan sonra aynura bi tecavüz ettiğini düşün....sonrada aynura hamile...çocuğun babası akifmi haydar mı...çık işin işinden lale devrindeki çınar gibi üre yavrum üre...:Jreytingleri pırasa sapı niyetine toplardık vallaha...

- - - Ekleme - - -

karada kadın kılığında aralarına katılırsa millet gülmekten bakırköye havale olur...reytingleri ölççek adam olmadığından afrikadan maymunlara ölçtürürdük artık....:J

Ne diyon aga sen :bağır:

Ağzından çıkanlan kulağının duyduğunun aynı şey olmadığının farkında değil misin sen acaba?[/B][/COLOR][/FONT]

hızlı muhakkak senide dahil etmelerı lazım hiçbiri eline su dökemez

. @hızlı gonzales oyuncu olsun ben de senarist olam :F :D

valla hızlı vadiye katılsa herkesten daha komik aga seni keşfeden olmadı mı

- - - Ekleme - - -

Gülmekten karnıma ağrılar girdi yav:kiki::kiki::kiki::F:F:F

aga bi de %100 yle yazsan düşünemiyorum gerisini :D

bu gerçek işte....gürcistanda rusun otelinde aganigi -naganigi......aynura maynura ama...yani gözü yükseklerdeymiş panpa...bunlar kgtnin gerçekleri....torun geliyo vadiye ileride...:J

- - - Ekleme - - -

aga bi de %100 yle yazsan düşünemiyorum gerisini :D
yüzde 100 ü ölçecek bi reyting sistemine ben hazırım ama fforum ve türkiye hazır değil...:J