Kurtlar Vadisi Pusu 184. Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan darksaal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Arkadaş ya. Bu 175 176 177. bölümleri aynı ekip mi çekti. Nasıl olur bu kadar değişim anlamıyorum ya.

heyecan heyecan lazım diziye son 5 6 bölümdür heyecan ters köşe yok acilen toparlanması lazım dizinin.

- - - Ekleme - - -

Arkadaş ya. Bu 175 176 177. bölümleri aynı ekip mi çekti. Nasıl olur bu kadar değişim anlamıyorum ya.

aynen katılıyorum acil müdahale lazım eski heyecansız bölümlere gerı döndüler

arkadaşlar bana belki kızıcaksınız ama vadinin eski başarısına ulaşması için inşallah yarın vadi büyük bi reyting kaybı yaşar 1 2 bölümde anca ozaman anlarlar Onur Tanın başarısız bi yönetmen olduğunu.

arkadaşlar bana belki kızıcaksınız ama vadinin eski başarısına ulaşması için inşallah yarın vadi büyük bi reyting kaybı yaşar 1 2 bölümde anca ozaman anlarlar Onur Tanın başarısız bi yönetmen olduğunu.

İnşallah aga. 13,76 aldığında akıllanmadılar. İyice bi düşse de akıllansalar.

yönetmenden zıyade senaryoda tıkanmalar var bişeyler yapmaları lazım tapınakçıları koysalar gizem heyecan tavan yapar
bıde ıhtıyarlar sencer polatın morfın almaları kafasının gıdıp gelmelerı artık hakıkaten ınanılmaz sıktı sencerın arkasındakı güçlerı göstermelerı lazım .sencerın türettıgı eskı askerler yada mıtçıler deıl bu kaçıncı oldu artık bız ıskender ersoy yada başka düşmandan zıyade ulasılamayan gizemlı enternasyonel bağlantılı tapınakçıları istiyoruz diziye inanılmaz ivme kazandırır diznin ab sıde epey artar
biz bunları ğörüyoruz da senarıstler daha neyı beklıyorlar

yönetmenden zıyade senaryoda tıkanmalar var bişeyler yapmaları lazım tapınakçıları koysalar gizem heyecan tavan yapar
bıde ıhtıyarlar sencer polatın morfın almaları kafasının gıdıp gelmelerı artık hakıkaten ınanılmaz sıktı sencerın arkasındakı güçlerı göstermelerı lazım .sencerın türettıgı eskı askerler yada mıtçıler deıl bu kaçıncı oldu artık bız ıskender ersoy yada başka düşmandan zıyade ulasılamayan gizemlı enternasyonel bağlantılı tapınakçıları istiyoruz diziye inanılmaz ivme kazandırır diznin ab sıde epey artar
biz bunları ğörüyoruz da senarıstler daha neyı beklıyorlar

aynen abicim ama bu senaristler ya diğer sezona düşünüyo yada yeni bir konseptte anlatıcaklar bu olayı

daha öncekı bölümlerı ızledıkten sonra bu bölümlrı nasıl böyle yazıp ekrana taşırlar dıye bazen aklım almıyor
bukadar insan göruyor senaristler nasıl görmez

aynen abicim ama bu senaristler ya diğer sezona düşünüyo yada yeni bir konseptte anlatıcaklar bu olayı

Aynen. Kesinlikle şu anda bir an önce sezon bitsin diye düşünüyolar. Yeni sezona saklıyolar bomba bölümleri. Açıkçası ben de olsam böyle yapardım.

Ama biraz daha özenseler :T:

son 30 dk sı hariç bölüm çok sıradandı pana bence körfez bölümlerine hazırlanıyo bunlar sıradan bölümler bu bölüm süper ötesi değildi sıradandı

:F :F Bu kurtlar vadisi forumu da bi garip ya :F

175 177. bölümü falan beğenmeyenler bu bölüm müthişti diyolar :F

ya zatem şunun şurasında en fazla 6 7 bölüm daha çekicekler bare bu son bölümleri güzel yapın arkadaş

Maç bittikten sonra dayanamadım izledim. Şimdi ilk sahneleri izledim, aslında çok iyi bir bölümdü arkadaşlar neyi beğenmediniz. 😕 Haydar'dan kurtulduk, Akif kurtuldu, Poyraz'da parlamadan yok oldu... :) Çok iyi bölümdü.

arkadaşlar yönetmenden ziyade senaryo tıkanmaya başladı yav vadiyi çok seviyorum ama şu eleştirileri yapmam lazım çünkü polatın şu yüz meselesine aşırı derecede gıcık oldum adamı aylardır görmüyoruz yeter artık valla
şu ihtiyarlar işi biran önce kapanmalı ve yeni bi senaryo ortaya çıkmalı masonlar falan bişeyler olmalı heycan artmalı tekrardan bu bölüm son 30 dk hariç heycan meycan yoktu tekrar söylüyorum PANA FİLM KÖRFEZ BÖLÜMLERİNE HAZIRLANIYO BU BÖLÜMLERİ TAKMIYOLAR

Maç bittikten sonra dayanamadım izledim. Şimdi ilk sahneleri izledim, aslında çok iyi bir bölümdü arkadaşlar neyi beğenmediniz. 😕 Haydar'dan kurtulduk, Akif kurtuldu, Poyraz'da parlamadan yok oldu... :) Çok iyi bölümdü.

Vadi'nin her bölümü güzeldir :D

Ama diğerlerinin yanında kötü.

arkadaş ii doğru diyosunda biz panadan okadar süper bölümler gördükki böyle sıradan bölümleri izlemek istemiyoruz en azından 10. yılında bunu yapmasınlar

Evet takas. Polat'ın ameliyatı taaaaaaaa 3 hafta sonra. Resmen oyalıyolar. Bir an önce sezon finalini bekliyolar.