Arkadaş ya. Bu 175 176 177. bölümleri aynı ekip mi çekti. Nasıl olur bu kadar değişim anlamıyorum ya.
Yönetmen degistirmeleri lazim
arkadaşlar bana belki kızıcaksınız ama vadinin eski başarısına ulaşması için inşallah yarın vadi büyük bi reyting kaybı yaşar 1 2 bölümde anca ozaman anlarlar Onur Tanın başarısız bi yönetmen olduğunu.
yönetmenden zıyade senaryoda tıkanmalar var bişeyler yapmaları lazım tapınakçıları koysalar gizem heyecan tavan yapar
bıde ıhtıyarlar sencer polatın morfın almaları kafasının gıdıp gelmelerı artık hakıkaten ınanılmaz sıktı sencerın arkasındakı güçlerı göstermelerı lazım .sencerın türettıgı eskı askerler yada mıtçıler deıl bu kaçıncı oldu artık bız ıskender ersoy yada başka düşmandan zıyade ulasılamayan gizemlı enternasyonel bağlantılı tapınakçıları istiyoruz diziye inanılmaz ivme kazandırır diznin ab sıde epey artar
biz bunları ğörüyoruz da senarıstler daha neyı beklıyorlar
aynen abicim ama bu senaristler ya diğer sezona düşünüyo yada yeni bir konseptte anlatıcaklar bu olayı
Maç bittikten sonra dayanamadım izledim. Şimdi ilk sahneleri izledim, aslında çok iyi bir bölümdü arkadaşlar neyi beğenmediniz. 😕 Haydar'dan kurtulduk, Akif kurtuldu, Poyraz'da parlamadan yok oldu...Çok iyi bölümdü.
Maç bittikten sonra dayanamadım izledim. Şimdi ilk sahneleri izledim, aslında çok iyi bir bölümdü arkadaşlar neyi beğenmediniz. 😕 Haydar'dan kurtulduk, Akif kurtuldu, Poyraz'da parlamadan yok oldu...Çok iyi bölümdü.