Kurtlar Vadisi Pusu 184. Bölüm Fragmanı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Lawrence
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Aga 9 yıllık efsane Mematiyi bir kalemde silemeyiz şimdi ama Vadi bu sezon heyecanlı olduğu için aratmıyor.

aga sildim demedim ki aşırı derecede severim unutulmaz efsane ama ben vadi izlerken mematiyi aramıyorum doğruya doğru hiç aklıma bile gelmiyo

aga çakırı hiç unutmadım ya öldükten sonra tabi yaşta o zamanlar ufak olunca her an geri dönecek mi acaba diye izliyodum nasıl o akdar bağlanmışım o yaşta akıl alır gibi değil vadi o zaman baya etkiliymiş aga öyle böyle değil 3.sınıfta okulda ebeleme oynarken çakır-polat-memati-seyfo dayı falan oluyoduk arkadaşlarla ben hep çakır olurdum kankam polat :D ah ah eskiyi özlüyorum be aga :D

Çok şükür o lanet maske çıkıyor. :) Bu akşamki bölümü kaçırmak istemezdim ama maçın olması kötü oldu. İnternetden izlerim bu bölümü.

Evet ama yarım yamalak da izlemek istemiyorum. İlk sahneleri kaçırdıktan sonra aklım kalıyor. :) O yüzden internetden izlemek en iyisi. :)

ohanzeeeeeeeeeeeeeeeeee.......ohhhhhhhhhhhhhhh .....anzeeeeeeeeeee.......mynette 1milyon 26bin yazetede 835 bin küsur izlenme ile vadi tüm ohanze sınırlarını aşmış...çüşanze sınırlarına doğru ilerliyo....bu gece gelmeden herkes tüm hazırlığını yapsın....vadi başladıktan sonra sı.maya bilem gidemezsiniz heyecandan ona göre....kabız olmak istemeyen doktor hızlının talimatına uysun....[sm=s20.gif](H):boxing::O:adjoint:😛ig::nevreness:.........