bu bölüm vahşetüllllllll dehşetülllllllll...zaman zamanda ohaüllllllll bi bölüümm izleyeceğizzzz...:up::W:168:
Alır yine tabii ama AB grubunu kestiremiyorum şu an..
Katliam-ül Türkçe izledikbu bölüm vahşetüllllllll dehşetülllllllll...zaman zamanda ohaüllllllll bi bölüümm izleyeceğizzzz...:up::W:168:
Total grubunda yine zirvede yer alabilir..
her şeyi bile nhaydar ı mı öldürme olum lazım oHaydar'ı ben öldürecem. Aynura'yı rehin almak ne demek lan![]()
Acun olmadığı için tahmin zor :😱
İntikam bir sürpriz yapabilir ama Kurtlar Vadisi Total grubunda kesin açık ara zirvede yer alacaktır @WesTxCoasT
vadinin ölüsüne karsi bile intikam sürpriz yapamaz
![]()
Geçen hafta aralarında çok çok büyük fark yoktu AB grubunda, ama yine de belli olmaz tabii.
Her iki yapıma başarılar diliyorum.
mesele farksa bu hafta o fark acilir
![]()
olaya diger taraftan bak fks14 illaki intikam artacak diye bisey yok
Az önce kendin fragmanı iddialı bulmadığını söylemiştin
Neyse dediğim gibi her iki yapıma başarılar, ikisinin de iyi sonuçlar alması dileğiyle
bu hafta sbt de tüm rekorlar feci oranda kırılacak...tns total hedef 15 i geçmek olmalı...tns ab dede bi içgüzarlık yoksa fark iyice açılacaktır....(H)
götüren götürdüğünü götürmüş zaten...bu hafta kalan sağlar bizimdir...s..a.bakalım acun kimden ne kadar götürmüş bu hafta açığa çıkacak![]()
polat diziyer gelince reytingler düştü yüzü tamamen gözükecek gibi vadiden düşme bekliyorumgötüren götürdüğünü götürmüş zaten...bu hafta kalan sağlar bizimdir...s..a.
fragmana bakılırsa heyecanlı bişey olmicak o polatın yüzünü açtığı sahnede de sanki tam polat değil yüzü başkasına benziyo inşallah aksiyonu bol bi bölüm olur