Kurtlar Vadisi Pusu 183. Bölüm Fragmanı

Özledik seni be Memati

hepimiz özledik aga

ölenle ölünmüyor be recep im

- - - Ekleme - - -

ben asıl 190 ile 196 . bölümlerı merak edıyorum acaba nasıl bombalar patlayacak .nasıl insanları ekrana kitleyecek nasıl reytıng rekorları kırılacak

o bölümler abi varya türkiyeyi bırak dünyada eşi benzeri olmayan sahneler olucak kesin finalde veya sezon finalinde tapınakçılar ortaya çıkıcak ve kriptex le birlikte tapınakçıları son koz olarak sahaya sürüp 2015 de büyük finali yapıcaklardır

Ses kökledim demin:D Bu arada aklıma geldi.2-3 ay öncesinde Kurtlar Vadisinin Pusu müziğini dinliyordum.Sesini köklemiştim de komşu kapıya kadar geldi:F

hepimiz özledik aga

o bölümler abi varya türkiyeyi bırak dünyada eşi benzeri olmayan sahneler olucak kesin finalde veya sezon finalinde tapınakçılar ortaya çıkıcak ve kriptex le birlikte tapınakçıları son koz olarak sahaya sürüp 2015 de büyük finali yapıcaklardır

inşaallah kardeşim bütün beklentilerimiz o yönde öyle bölümler çeksinler kı sokaklarda kimse kalmasın herkes ekran başında olsun ilk vadidekı kı gıbı.bizler böyle bölümleri seyretmeyı hakedıyoruz vadiyi vadi yapan bizleriz şartlar ne olursa olsun hiçbir zaman hiçbir menfaat beklemeden vadiyi yalnız bırakmayan kadirşinas izleyeciler olarak bu güzellikleri çoktan hakedıyoruz

benim aklıma da o helikpter sahnesinde direk mematinin rusları taraması geldi of ulan off ustaaa deyişini özledik :D ama ölmesi hayırlı oldu vadi için şaha kalktı her işte bi hayır vardır :D

çıkması yaradı yaramasınada ama insan şimdi arıyo mematiyi keşke değişik bi senaryo yazsalardı da adam böyle bi 3 ay tatil yapıp dinlenseydi ve tekrar geri dönseydi gerçekten ölmeyip öldü süsü verselerdi.

sizin gibi vadici kardeşlerim olmasa bu forum harbiden anlamsız vadiciler olmasa ben çoktan bırakmıştım forumu kardeşlerim benim :D

Forum İstatistikleri

Konular
176,540
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy