Kurtlar Vadisi Pusu 183. Bölüm Fragmanı

daha düne kadar akif ölsün diyodunuz şimdi kıymetini anladınız yaaa :D akif çok süper rol yapıyo ölmez ölmemeli de

- - - Ekleme - - -

helikoptere hasatayım ya off istanbul mix o sahnede çalarsa coşarım iyice :D

israillilere verilen akifmiş belli oldu....polat diyoruz bu bölüm ve de halikopter diyoruzzzzzzzzzzz....efsane bölümü beklerkende sessizliğimizi korumayı unutmuyoruzzzzzzzzzzzzzz.....:gitar::U

Allah. Allah. Akif ölüyo. KGT ve Polat yeniden bir arada. Of. Süper bea

- - - Ekleme - - -

Heyet'in mekanı değişmiş. Çok daha iyi olmuş :oley:

Pana Film, 183.Bölüm ile haftaya herkesi yogum bakimina sevk edecek! Abartisiz 20 Reytinglik bölüm geliyor! TNS, SBT patlamasi yasanacak!!

Yav ne bu be hala atlamadım fragmanın etkisini 8 gün boyunca sürer bu etki 7 gün fragman etkisi+1 gün bölümün etkisi

- - - Ekleme - - -

İhtiyarların yeni yeri bir an için masonlar gibi geldi heyecanladım iyice. :D
Aynen aga ben fragmana bakarken masonlar sandım ama değilmiş:D Eski mekan değil mi orası:D

Yav ne bu be hala atlamadım fragmanın etkisini 8 gün boyunca sürer bu etki 7 gün fragman etkisi+1 gün bölümün etkisi

- - - Ekleme - - -

Aynen aga ben fragmana bakarken masonlar sandım ama değilmiş:D Eski mekan değil mi orası:D

Galiba eski mekan. O ay yıldızlı toplantının yapıldığı yer olabilir.

- - - Ekleme - - -

Akif'in bu şekilde vurulması senaristlerin kurtlarvadisiforumu nu takip ettiğinin kanıtıdır :D

Doğruya doğru. forumda Akif'e kan kustular. Akif'i seven 1 kişiysee sevmeyen 1000 kişi :F

- - - Ekleme - - -

bu gidişle sencerin arkasından ben bile çıkabilirim...zaten nah kafam kadar genişledi iyice senaryo....her hafta ringde şampiyonluğa çıkıpta dayak yemekten gözü moraran boksör
gibi ayrılıyom ekran başından....:d

Sen çıksan süper olur aga. :F

Ama reyting getirmezki :T:

5yzoC.jpg

2zGC3.jpg

JVtag.jpg

6rN5a.jpg

GacNd.jpg

UxCoF.jpg

ibQh.jpg

Dei9H.jpg

3b0U.jpg

4eB2A.jpg

hDsBU.jpg

tHFSG.jpg

jnwI.jpg

mlxJP.jpg

6pvs.jpg

b7Pdc.jpg

HBoV2.jpg

IPTK.jpg

Rkvdg.jpg

c5ZQl.jpg
nDwN.jpg
HdYL1.jpg

8oA6J.jpg

EiyvS.jpg

G6aVM.jpg

Resimler:D

Doğruya doğru. forumda Akif'e kan kustular. Akif'i seven 1 kişiysee sevmeyen 1000 kişi :F

- - - Ekleme - - -

Sen çıksan süper olur aga. :F

Ama reyting getirmezki :T:
ben çıksaydım leyla hariç herkes meftaydı ilk bölümden.....piyasada adam kalmayınca diziye korsan figuran sürerdik artık....:d

Altta mesaj düzenleme paneli var aga orada sil yazıyor sile bas yaparsın:D
yes ....sildim.....gerçi küfür değil...argo statüsünde bi sözcük ama olsun...yinede temiz toplum kampanyasına uyalım.....ve uyduralım......:d

- - - Ekleme - - -

ihtiyarların bir kısmı dıgıtürk gibi şifreli oluyodu genellikle....bu bölüm şifreleri kaldırmışlar heppppppppp....:d

Polat iyileşiyor yavaş yavaş. Sonunda ayağa kalktı gene.