legolas9900
Favori Üye
Aynen aga ben fragmana bakarken masonlar sandım ama değilmişİhtiyarların yeni yeri bir an için masonlar gibi geldi heyecanladım iyice.![]()
Yav ne bu be hala atlamadım fragmanın etkisini 8 gün boyunca sürer bu etki 7 gün fragman etkisi+1 gün bölümün etkisi
- - - Ekleme - - -
Aynen aga ben fragmana bakarken masonlar sandım ama değilmişEski mekan değil mi orası
![]()
Akif'in bu şekilde vurulması senaristlerin kurtlarvadisiforumu nu takip ettiğinin kanıtıdır![]()
bu gidişle sencerin arkasından ben bile çıkabilirim...zaten nah kafam kadar genişledi iyice senaryo....her hafta ringde şampiyonluğa çıkıpta dayak yemekten gözü moraran boksör
gibi ayrılıyom ekran başından....![]()
ben çıksaydım leyla hariç herkes meftaydı ilk bölümden.....piyasada adam kalmayınca diziye korsan figuran sürerdik artık....
Doğruya doğru. forumda Akif'e kan kustular. Akif'i seven 1 kişiysee sevmeyen 1000 kişi
- - - Ekleme - - -
Sen çıksan süper olur aga.
Ama reyting getirmezki![]()
nasıl siliyozz...Aga o küfürü sil çabuk ban yersin hee
Altta mesaj düzenleme paneli var aga orada sil yazıyor sile bas yaparsınnasıl siliyozz...![]()
yes ....sildim.....gerçi küfür değil...argo statüsünde bi sözcük ama olsun...yinede temiz toplum kampanyasına uyalım.....ve uyduralım......Altta mesaj düzenleme paneli var aga orada sil yazıyor sile bas yaparsın![]()