Kurtlar Vadisi Pusu 183. Bölüm Fragmanı

uf be fragmana bak millet fragman görsün diğerleri 1 30 dakka fragman yapar bi cacık olmaz vadinin 30 sn lik fragmanı kafa yapar gel perşembe gelll

Offffff fragmana bak beeeeeeee ohaaaaaaaaaa böyle bir bölüm tabi yetişmez :d 18+ reyting garantiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Akif'ten kurtulacaz mı acaba :livid:

- - - Ekleme - - -

Haftaya maç yok, Acun yok. Uçarız yine :oley:

la siz nasıl vadi izliyosunuz anlamıyorum akif giderse nolcak onu merak ediyorum vadiye son derece yakışan harika bi oyuncu inşallah hiç çıkmaz

la siz nasıl vadi izliyosunuz anlamıyorum akif giderse nolcak onu merak ediyorum vadiye son derece yakışan harika bi oyuncu inşallah hiç çıkmaz

Oyunculuğuna söz yok. Son 2-3 bölüme kadar ben de seviyodum. Ama Polat'ın yerine geçecek gibi gösterilince soğudum.

Polat'ın yanında kalacaksa amenna ama onun yerine geçecekse "orda bi dur" deriz :livid:

ya aga bu takım kaptanlığı falan değil ki ne yerine geçmesi böyle bişey olabilir mi ya

ben polatın çıkmayacağına emin olduğum için öyle bişeye gerek yok

He ya. duydular sesimizi. Polat'a yardım ettirdiler ki nefretimiz azlasın diye :D

Evet aga sevdirmeye çalışıcaklar bu 2 3 bölüm :D

Aga ben neden gıcık kaptım biliyonmu çok artis tavırları var gerçi bunu yaratanda senaristler ama oyunculuğa Xantierin de dediği gibi bişey diyemeyiz polat ayağa kalksın geri plana düşsün diziden çıkmasın :D

zaten öyle olcak aga polat gelene kadar biraz aktif oldu polat gelince kenara itilir siz çok abarttınız yok polatın yerini alcak falan :D