Kurtlar Vadisi Pusu 183. Bölüm Fragmanı

aynen aga mete aymar ölmesin ama mete ağır da ölmesin ya ben seviyom

Fragmanı telefonuma indirdim:)Bakıyorum.Dehşetül Vahşetül olacak bu bölüm be:)Bence akifin vurulması final sahnesi değil.Vurulduktan sonra fragmanda da gösterdiği gibi çatışma çıkacak.Polat Akifi kurtarır İnşallah:)

Fragmanı telefonuma indirdim:)Bakıyorum.Dehşetül Vahşetül olacak bu bölüm be:)Bence akifin vurulması final sahnesi değil.Vurulduktan sonra fragmanda da gösterdiği gibi çatışma çıkacak.Polat Akifi kurtarır İnşallah:)

Akif'in neden vurulduğunu hala anlamadım. Mete Aymar, dolayısıyla Sencer vurdurttu. Akif vurulduğu için İsrailliler Polat'ı ele geçiremeyecekler. Sencer İsraillilerle iyi geçinmeye çalışırken böyle yapınca işlerine çomak sokmuş oldu.

Son düzenleme:
Vadide Bu Hafta Yer Yerinden Oyniyacak!!!

İşte Kurtlar Vadisi Pusu’nun 183. bölümünde yaşanacaklar:
Jacob ve adamları Polat Alemdar zannettikleri Akif'e ne yapacaklar? Savcı Leyla hastaneden çıkabilecek mi? KGT ekibi Sencer için çalışmaya devam edecek mi? Akif'in ihaneti karşısında Sencer ne yapacak? Polat Alemdar Akif'i kurtarabilecek mi? Akif Polat'ı nasıl koruyacak? Tüm bu soruların cevapları ve çok daha fazlası, 28 Şubat Perşembe akşamı atv ekranlarında yayınlanacak Kurtlar Vadisi Pusu'nun 183. bölümünde olacak…,

Türkiye'nin en çok izlenen özetin başlamasına 25 saat 22 dakika kaldı :oley: