Kurtlar Vadisi Pusu 183. Bölüm Fragmanı

ya ne torpili aga ondan iyi piyasada oyuncu mu bulacaklar valla adam harika rol yapıyo işini yapıyo torpil morpil boş işler kötü oynasa tamam torpil de ama adam döktürüyo oyunculuk bakımından ve vadiye çok yakışıyo her şeyiyle

- - - Ekleme - - -

ama aga olmaz da diyelim oldu polat diziden çıktı yerinede akifi sokarlarsa çekiceğin var bizden :D

:D yav aga öyle bişey olamaz olamaz :D

ya ne torpili aga ondan iyi piyasada oyuncu mu bulacaklar valla adam harika rol yapıyo işini yapıyo torpil morpil boş işler kötü oynasa tamam torpil de ama adam döktürüyo oyunculuk bakımından ve vadiye çok yakışıyo her şeyiyle

- - - Ekleme - - -

inşallah :D

- - - Ekleme - - -

İmzamı atarım

Polat ve KGT'nin hastanede çatıştıkları hastanenin etrafındaki adamlar değil mi?

Fragman müziğinde Helikopter sahnesi o kadar uyumlu olmuş ki bu kadar olmaz bu fragmana şapka çıkartılır.

aynen istanbul mix ve helikopter sahnesi off bee o sahneyi acayip derecede merak ediyorum

çok süper bi bölüm olacak helikopter sahnesi çok süper olcak çokkkkkk

çok süper bi bölüm olacak helikopter sahnesi çok süper olcak çokkkkkk

ah o mekanı helikopterle tarayan memati olcaktı varya üff be ne güzel olurdu bu yüz şekliyle :D
img-mematihelikopterleruslaritariyorhq-63.jpg

ah o mekanı helikopterle tarayan memati olcaktı varya üff be ne güzel olurdu bu yüz şekliyle :D
img-mematihelikopterleruslaritariyorhq-63.jpg

ölenle ölünmüyor be recep im

- - - Ekleme - - -

ben asıl 190 ile 196 . bölümlerı merak edıyorum acaba nasıl bombalar patlayacak .nasıl insanları ekrana kitleyecek nasıl reytıng rekorları kırılacak